Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, October 27, 2010

Jom ingt kisah lama..nak???

Kisah lama wahhhh bkn kish cik warnida lablogger-emoticon.blogspot.comhahahah sja la nk cita ngn korang sal group-group yg pernh fames suatu ketika dahulu ngn lagu-lagu yang agk best sngt..dulu time sek men mmg group-group ni la mnjdi pujaan hati..klu dlm mlysia ni mcm biasa la..New boy'z(ohh tomok hensem nya), Q face, Spin(Al fatihah untk arwah achik :( ), apa lagi ak tak ingt lak stu group tu, yg voklis nya nama Naquie tu jap-jap ingt-ingt BOBOY hahahhaah!! terlupa la plk:-), lagu yg mnjdi kegilaan zmn aku dlu, izinkanlah,episod cinta, kilaf, cinta tak sehaluan..wahh smua tjuk tk blh blah kuang3(jiwang jugk cik warnida kita ni) bkn jiwang la...cuma romantik jer auwtt!!!:p k k klu luar pnya plk..N'sync, BSB(group ni rsa msh fames lagi kot skng ni) O-town,Spice girls,911(Cumel-cumel ahli dia:p..grrrr!!!),Boyzone, O-town n lagu-lagu depa ni pn kbnykn nya mmg terbaik HABAQ ang...this i promise u, wannabe,all or nothing,all i want is u,no matter what,i'll never break your haeart,n bnyk lagi la.... .tk ktngglan jugk Moffats blogger-emoticon.blogspot.com suka sngt-sngt ahli nya ensem-ensem cute-cute smua nya..tu dlu la tpi skng ni tak tau la mcm mn mngkn dh tua la kot hahhahaha slh stu lagu depa yg cik warnida mint sngt..haaa ni la i miss u like crazy....smpai gila la ngn lagu ni..dh la lagu dh ada perktaan gila...bila dgr lagi bertmbh-tmbh gila la...kuang-kuang-kuang....



I used to call you my girl
I used to call you my friend
I used to call you the love
The love that I never had
When I think of you
I don't know what to do
When will I see you againblogger-emoticon.blogspot.com

* I miss you like crazyblogger-emoticon.blogspot.com
Even more than words can say
I miss you like crazy
Every minute of every day

Girl I'm so down when you love's not around
I miss you, miss you, miss you
I miss you like crazyblogger-emoticon.blogspot.com

You are all that I want
You are all that I need
Can't you see how i feel
Can't you see that my pain's so real
When I think of you
I don't know what to do
When will I see you again

Girl I'm so down when you love's not aroundblogger-emoticon.blogspot.com


Photobucket

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

saya masih simpat cd bobi..

koleksi lagu the moffatspun ade...

hadiah bday lagi tu..
hehe

:"♥Warnida:"♥ said...

wahhh nk jgk...skng ni cik warnida sbuk dok download lagu2 lama ja...burn CD jdi kolksi hihihih sbb mnt sngt2 ngn lagu2 lama ni