Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, February 24, 2012

Malaysia Vs Jepun

0 orang suka
hi selamat malam semua!!! arap smua nya sihat2 belaka !!! ok rabu lepas kan
ceq n kwn2 ada g tgk Bola tau!!! Malaysia VS Jepun!! mmg terbaik la harimau muda kita walaupun kalah!!! diorng bermain dgn bersungguh2 la!! mngkn tak ada rzki kita nk mng mlm tu!!! so tak pa la!!! apa2 pn all the best bt team Malaysia!! so saja la nk kongsi pic2 mlm tu!!! actly kwn2 yg dtg mlm tu pn smua nya dri kedah!! depa mai sbjik bas dri utara!!! mai bg smngt untk team malaysia!!
mmg terbaik !!!
video
hahahah sila jgn krtik saya!! sbb lupa lirik hahah!! Ultras Malay terbaik!!d Malaysia!!!

ct, nana, syuhada n ceq la warnida ahahahah

enjoy!!! ^^

adik ecah yg sngt sempoi!!!
best sngt2 dpt jmpa smua!! nnti kita jmpa lagi k!!!
Photobucket

Sunday, February 19, 2012

Hari Pertama

0 orang suka
yeaaaa!! hari pertama Mia (Nordamia Zara) pakai tudung!!! alhamdullilah!!";})();ButtonMouseDown(this);'>:face15:berjaya dengan jaya nya!!!saja ja nk latih dia bertudung dri kecik!! ingt mcm dia nk kcau2 tudung tu!! tpi mmg tak la kluar smpai balik rumh !!! elok molek ja !! tdung tu atas kepala!!
Tahniah Damia!!! nnti achu bli kn tudng untk mia lagi k!! hehehh
:face9:
ni la Damia !!! hehehachu ni!! pulun la , kata damia !! kih4:face42:lps ni kita nk g mn achu!! yeee lps ni kta g tgk lampu!!! nak tak!!
:face15:

dan ni pic untk ari ke 2 !! damia bertudung!!!
alhamdullilah!!! :face64:
Photobucket

Sunday, February 12, 2012

Good Bye!!

0 orang suka
Whitney Houston - ☹
:face41:


:125:
GOOD BYE !!!!
Photobucket

Saturday, February 11, 2012

hanya luahan hati

0 orang suka
Cintai itu bukan membiarkan diri untuk disakiti mahupun untuk dikhianati!:face62:
Kerapakali kita dengar cinta memerlukan pengorbanan.
Namun, adakah pengorbanan itu adalah mengorbankan diri? Merelakan maruah dipijak? Diri diekploitasi? Diri disakiti? Pasti tidak kan.:face41:
Cinta yang sejati tidak akan memaksa kita untuk menyakiti diri sendiri, tidak akan membiarkan kita untuk menangis dan diperlakukan sesuka hati. ayuh kita muhasabah diri, apakah cinta yang sedang kita pertahankan sekarang adalah cinta sejati, jika tidak, maka jom kita tinggalkan cinta itu! :face59:
Wahai wanita, sedarilah lelaki yang menyentuhmu sebelum masanya adalah lelaki yang telah menghina kamu sebagai wanita!
Cinta memang perlukan bukti..perlukan tanda..namun bukan semestinya dengan pujuk rayu, peluk cium mahupun setakat kata-kata manis. :face22:
Sedarilah..lelaki yang punya cinta sejati tidak akan mengheret kita ke lembah hina, tidak akan membawa kita pada jalan kemungkaran.:face10:
Photobucket

Ucapan Hari Lahir Khas untuk....

0 orang suka
AYAH!!!
DA doakan semoga ayah dipanjangkan umur...
di murahkan rezeki
di kurniakan kesihatan yang baik berpanjangan..
dan diberkati oleh Allah S.W.T sentiasa
Amin...:face40:
senyum-senyum selalu!!!:face75:
ayah muahh
i love u !!!!:face19:

Photobucket

Thursday, February 9, 2012

Kehilangan

0 orang suka
Kadangkala kita tidak pandai MENGHARGAI:10: kehadiran
seseorang dalam hidup kita,
kita MENOLAKNYA:6: dan
mensia-siakan kehadirannya di sisi kita..
dan apabila dia
sudah KECEWA:face29: dengan kita,pergi menjauh dari
kehidupan kita..:face41:

apabila tiba satu masa kita mula menginginkannya, barulah kita SEDAR dan mula
MENCARINYA:face73: semula, namun saat itu sudah TIDAK
BERMAKNA:face32: lagi..kerana dia telah jauh membawa diri..
Manusia akan MENGHARGAI :face9:sesuatu apabila dia telah
KEHILANGAN...:face70:
Photobucket

Wednesday, February 8, 2012

Apa-apa saja!!!

0 orang suka
hai selamat malam semua!! tiba2 tak leh tido lak !!! merapu p la sat kat sni!! hehehh
^^ enjoy!!!




Photobucket

Tuesday, February 7, 2012

Seronoknya Cuti

0 orang suka
Askum!! hai n slmt malm smua!! apa khabar!!!biggrin arap smua nya okey2 sja!! hehehh ok sja la kan nk story mory (ayat tak leh guna pkai)razz cuti pnjg la kta kan so bnyk la aktiviti nya!! lps satu satu!!! tak habis2 duit pn tak habis2 kluar!! so esok kn la blik bertugas sprti biasa!!!:face32: aishh leh plk dok bt muka poyos mcm tu!!! :face28: haaa muka ni tak pa!! ari sabtu lps plan nk g tgk wyg!! last2 blik mcm tu ja :face13:bkn apa!! org rmai gila babas!!! pasrah2 so ari ni!!! ptg bru kluar!!! pagi tdi dok buang masa kat umh ja!! heheh :131: heheh bkn apa sja smpn tnga untk esok!! nk berkeja sprti biasa!!!!

hahahhah aktiviti suka suka depan webcam bersma Damia!! heheh
:face42:
akhr kta!!!
SELAMAT BERKERJA KEMBALI UNTUK SEMUA!!!
:face19:
Photobucket