Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, November 30, 2009

Bukan nk berhati-hati....

0 orang suka
Hai smua askum...Cik zamie kmbli stlh puas bercuti blik kmpung so skng ni keadn kembli sperti biasa la.....ni aku nk story ngn korang ni...tdi kn aku kluar g pjbt pos tau.......lps tu kn aku terserempk la ngn sorng awek's ni...berbaju kurung pink..berkasut tinggi naik scoter mmg ayu la nk bg tau...yang aku heran tu...tangan belah kiri dok pgg fon smbil bwk motor....lps tu kat depan scoter dia ...dia boh raga n dlm raga tu ada bag tangn dia......tali bag tu terjuntai kluar.....hasihhhh aku mcm nk jer srh dia berhnti bg tau kta bhya...elok trafik light jer dia belok kot lain...mhhhh apa la nk jdi...tk kn la dia tak bca surt khbr ke TV ker ..Kes ragut skng ni dh mngkt yg teramat sngt dh skng ni...ishhh beringt la sma....kdng-kndng kes ragut ni pn bkn sbb peragut yg nk sngt ragut tu..kita pn sma mcm dok ofer jer kat si pragut ni AMBIL LA AMBIL LA..xlist nnti famous sikit msuk brta kan!!!!!...mhhhh tak phm la aku..bila dh kn bru nk teriak kluar air mata darah..tak ada guna la..ishhh beringt la smua....yg mn kita leh berhati-hati tu kita jga la..jgn la dok leka sngt...blogger-emoticon.blogspot.com

Friday, November 27, 2009

Selamat...selamat...selamat

2 orang suka
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM YANG MNYAMBUT NYA ikhlas dri ZAMIWARNIDA OSMAN BASHA(a.k.a MARJINAH)
:-P mkn daging banyak-banyak hihihihi...

Tuesday, November 24, 2009

Balik kampung!!!

2 orang suka
askum !!!! yuhuuu sja nk bg tau yang Cik Zamie skng ni tgh cuti sakan n mngkn skng ni tgh OTW blik kedah best nya best nya..hahhahahah raya jumaat ......selasa dh blik kmpng ni ....hihihih so kita jmpa lagi dlm smnggu dua k:-p.....JAGA DRI BAIK BAIK K........bubuy....!!!!! tu jer nk bg tau hahahahhah

Saturday, November 21, 2009

Confuse!!!!!!!

0 orang suka
Sejuk nya mlm ni.....btl btl sjuk mlm ni....tiba tiba kn stu prsaan telh tmbul dlm fikiran ni....waaaaaaaaaaa tak mo tak mo tak mo tlg la hilng plzzz....tpi apa kn daya.....23 ni besdy dia...sbb tu aku tak leh nk lpa kn dia...mmg tiap2 tahn aku ngn dia raikn besdy dia...tpi apa kn dFont sizeaya thun ni....PERLU ker ak aku wish tau apa-apa kat dia....sdngkn dia ngn aku dh tak ada apa apa dah(actly msh tergantung ni...sbb sama-sama diam)waaaaaaaaa..ahhh tak penting tu smua.....yg pasti aku tau sma-sama skng ni dh blh jga dri masing-masing kn.....aku dok tgh pning gak ni(apa la aku ni!!!)....sbb aku dh nekad ngn dri aku...lpa kn dia lpa kn dia....dgn apa dia bt kn....arghhhh sapa-sapa leh tlg tak...dgn apa yg dia bt kat aku ngn layanan yg dia bg kat aku...dri start ramadan smpai la ni Zulhijjah dh dia msh mcm tu gak....apa aku nk bt ni.....agak-agak kn apa aku nk bt ak.....asyik aku jer cri dia....tpi mcm slh jer tak wish ahhhhhhhhhhh mn stu ni.....KELIRU SIOT......bosan....aku benci situasi mcm ni..layan lagu bunkface la kejap....TAPI KN aku nk bg tau gak ...AKU BENCI DIA (JIWA BETUL BETUL SERABUT)....

Funny Animation

2 orang suka

Friday, November 20, 2009

ID² YM sungguh pelik..

0 orang suka
Semlam ddk aku sja-sja kat umah..smbil-smbil dok main game kat Facebook n sambil la aku dok berchating ngn kwn baik aku si SHA...tup-tup..ada la makluk tuhan ni add aku nya YM la...tak ksh la kan sbb kat BLOG aku ada letak ID,kat Facebook pn aku letak ID.....spa nk add tu aku kn tgk jak la nama-nama tu....tpi smlm huhuhu MENAKUTKAN ID dia......sngt STIM....Hampeh tol..aku nk acept pn takut....**J***_STIM( sowie la klu tuan nya ID ni terbca..bak kta amir I'AM SORRY ^_^)
sbb aku reject ......... huhuhuhu
klik pic ni k.....tok tgk lagi besr nama ID tu :-p ....nabil tu yg penting sma hihihihi

Yang pelik nya tu depa² ni sllu letak nama² yg nk ke arah smua 18 sx....kat nama ja smua org kn tau apa yg diorng nk....haishhhh Abg sepi la...Lapar T**** la sangap itu la sngap ini la..mcm² la ( sowie k ter 18SX lak plk) dh la blog aku ni suci dari 18 SX hahahhahah poyo gila....nama elok² mak ayah bg letak jer la...aku pn tak kta la....ID aku pn pelik gak tapi tak la ke arah tu..mksd aku mcm tu la.....dh la skng ni mcm² benda pelik jdi......smpai kn adik sendiri yng berusia 14 thn snggp ROGOL kakak sndri yang berusia 15 thun ...hngga kn mngandung .... apa kes la mcm ni.....dunia² ..mntk smpng la smua bnda² ni kn...pd smua jaga diri masing-masing k...sygi la diri anda (^_^)

Thursday, November 19, 2009

Peringatan Utk Wanita

6 orang suka
Hai para wanita,
air dalam botol plastik di dlm Kereta Anda, sangatlahberbahaya!!! !

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia tampil di acara
Ellen show dan mengatakan hal yang sama persis. Hal ini telah
diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara,
terutama di Australia ...

Seorang teman yang ibunya didiagnosa mengidap kanser payudara baru-baru ini.
Doktor berkata : wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada
di dalam Kereta.

Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol
memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara. Jadi tolong
berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudah ditinggalkan
di dalam Kereta, dan kirimkan ke teman-teman wanita Anda.

Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin
akan menyelamatkan hidup kita. Hawa panas dapat menyebabkan toksin/racun dari
plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air
dan mereka telah menemukan racun
ini pada jaringan payudara. Sebisa mungkin gunakan gelas stainless steel atau botol kaca.

Biarlah semua orang yang mempunyai isteri atau teman wanita atau anak
perempuan mengetahui ini semua.


Wednesday, November 18, 2009

Jiwa yang sngt kacau pagi ni....

2 orang suka
sngt2 tak elok..so berjga2 la aku tak mau nnti aku bertukr wrna jer ....BERTUKAR!!!!!blogger-emoticon.blogspot.com
haaaaaaaaaaaaaaaa kn aku dh kta TIDAKKKKKKKKblogger-emoticon.blogspot.com.....huhuhu tak pa la alang2 aku dh jdi mcm ni aku nk knl kn korg2 smua ngn BF bru aku ...huh jgn spa brni nk ambil k......klu ku TAU siap la.....Nabil dh tak ada rzki ngn aku so skng ni aku anggp dia sbgai abg aku jer(poyo nyanya ayat) biasa la nk poyo2 tgh tak ada mood ni....korng jgn takt lak tgk aku berubh ni..sbb BF aku pn sma spesis mcm aku gak..bila mrh kami sma2 tukr wrna ( hahahhah SENGAL)time ni aku kn snyum sbb nk kembli kn ke warna asl blik....hahhahahahaha( SENGAL B. BIOL)ni la hahhaha BF baru aku.....aku bru tau yg aku ngn dia ni sma..hahhahah...hesem kn .....
KITA SERUPA :-P

Mood: JIWA TEGAH KACAU.....HARAP MAAF :-P

Monday, November 16, 2009

minyak wangi baru.....

8 orang suka
Minyak wangi baru....ha3...hari nie hujan stu hari dr pg td smpi la mlm ni....sejuk siot...mlm ni dh tk tau nk bt apa so sja nk la nk bg tau yg ku sngt hapy dapat beli ini barang hari nie.... CHRISTIAN LACROIX ROUGE
hahhahaha i like k^_^

Sunday, November 15, 2009

Jogging...shopping

0 orang suka
pagi-pagi ahad ni 2 aktiviti aku bt ngn kak ros...:-p fon aku tiba-tiba msj msuk pagi-pagi buta...ishh sapa la yg hantr msj kat aku ni n kta BF hntr...calon pn tak jmpa lagi(SJA NK BG TAU YG AKU SOLO) hahhahaha opss terlbh lak sowie :-) dri kak ros..jom jogging sedngkn dlm stu rumh ni haishhhh....tak ada koja btl...so siap-siap la..tba-tba time nk pkai kasut tu aku mcm terfikr kn seseorg hahhahahha spa lagi nabil AKU SUKA DIA PKAI KASUT N TALI KASUT YG LAIN WARNA hahahhah
jgn marah k:-p
kami jogging kat tman Rakyat KLang....mmg besr taman tu mcm mcm ada...dlu stay PJ sllu kat taman Jaya jer....besr jgk stu tapi yg ni lagi besar:-p tu pn tak abis aku n ngn kak ros pusing...dh penat gila-gila tu blik la
ada plan lain sma nk g shopping brng dpur kat tesco hahhahha masam-masam ni.....apa leh bt....org pahm kot hahhahaahh nsb bdn la bkn apa klu blik komfom komfom MALAS nk kluar dh so redah jer la bak kata NADIA ( tiba-tiba la plk) hahhahhaha....smbil-sambil dok taip benda alah ni...aku terfikr la..mhhhhh BAJU RAYA bila nk g beli ni hahhaahh^_^

Saturday, November 14, 2009

2012...akhir nya la kn...

4 orang suka
perghhh cita ni mmg sngt-sngt best...mmg tak rugi la spa p tgk ni.....nsb baik la aku ambil kptsan n p beli tiket trus dri kaunter...klu tak..tk pasal-pasal kena beratur panjg ..dh la mlm mngu ni...tu blm tentu dpt msuk hihihihi.....dh la online etiket bt hal hampeh btl.....punya la lama cita ni...tpi tak bosan la....aku suka llki rusia tu..hahahhahah gelak besar satu wyg time dia nk hdp kn enjin keta tu...last-last mati gak hahhahahh cian anak kembar dia.....apa-apa pn 5 bntang aku bg kat movie ni.....dasyat gila.....

tpi kn aku tgh pelik ni knpa aku time time mcm ni tak tido lagi haiyaaaa(tiba tiba lari tajuk ni) hahahhaah kenpa aku tak tido ni ohh tdak.....:-) jam nk msuk pkul 2.30 pagi dh ni ....ihihihih apa leh bt kn

Friday, November 13, 2009

Sudah selesai....

0 orang suka

Tayar Lama.....

sambungan dri cita kat ats ni ..akhir nya motor nouvo aku sudah tukar tayar baru hahahhaah depan belakng RM 130.00 perghhh terbng lagi ...huhu tak pa tak pa tok kebaikan aku jugk kn:-p
apa apa jer la.....

Taraaa...tayar baru....

Bila dh abis keja aku kaT shah alam tadi trus aku rempit ker Klang ..Jusco Bukit tinggi nk Up 2 tiket wyg mlm ni cita 2012...mula-mula tu just nk booking kot online jer....dri pagi tdi aku try tk blh-blh....pasrah jer la beli trus kat TGv....layan cita yg best mlm ni:-p


blogger-emoticon.blogspot.com

Plan pagi jumaat ni...

0 orang suka
aku nk g Shah Alam...selesai motor aku yang kena tukar tayar depan belakang...skng ni Nouvo aku pkai tiub so abg aku ni cadangkan surh tukar n pkai tayar TIUBLESS sng....dia kta mmg pyah la nk pancit kalau kena benda-benda tajam ni....so pagi aku nk g buat la kat motor aku :-p sbb hari tu kn dh pancit sekli kan so aku nk ambil langkah berjga-jaga la..nnti asyik pancit-pancit abis duit kat stu jer lebih baik aku tukar.....
pic-pic tnggu smpai aku selesai tukar benda ni....:-p
akan bersambung.......

Thursday, November 12, 2009

Group baru ni...

0 orang suka
hahaha hari ni aku dpt idea nk tumbh kan jugk group ni...actly dh lama dh group wujud cuma antara-antara kami ja.....so skng n dgn rasmi nya aku tumbh kan jugk group ni kat FACEBOOK.....QEYAN NYOK (nama yang sngt cute)

semua leh join .........yang penting semua nak happy-happy k.....:-p

Wednesday, November 11, 2009

Perempuan oohh perempuan

2 orang suka
aku bukan nk kta la kan...smlm aku ada bca stu cita kat blog kak wati ni.....cita dia sal ppuan gewdixxsss....tadi kwn aku cita satu story kat aku...psl perempuan-perempuan mcm ni la.........meluat gak la kn....wlpun pn sma jenis kn...mslh nya ada la stgh ppuan ni...yang rsa dia hot gila gila dia blh bt suka hati dia ja....smpai kn blh ambil hak org lain tu yg aku mcm hangin jer....mslh nya jdi kes ppuan gewdixxss ni bt HAL kat org-org yg ada keliling aku yang aku knl ni.....tu yg mcm aduyaiii apa hal la diorng ni.....dh nmpk terang tang tang la...jga la skit kelakuan tu....kita kn ppuan so jgn la tnjuk sngt prngai yg buruk tu.....aku tak ckp aku ni baik sngt tapi aku ada hati n prasaan tok jga hati org lain sma...spa yg terasa tu aku mntk maaf la....bkn niat nk cri pasl tau apa ker...tpi kita ada otak kn so pikir la...baik buruk nya.....jgn nk tnjuk sngt prgai tu....n jgn nk prsan kta org lain suka ngn prngai tu.....FIKIR-FIKIR la.......

kat kawan aku.....harap bersabr k....hot nya tu tak lama....(HOT KERR!!!!!) 

Monday, November 9, 2009

Jumpa .......

0 orang suka
Jumpa LYN smlm...sbb umh dia da bt kndri kesyukuran...n parents dia nk ke mekah sma...dia bg tau aku 10 hari lagi...so hari 9 hari lagi la hihihi( kira la sndri bila :-p hahhahah ssh gak la nk smpai umh nya ni...wlpun dekt klang jugk kn...pusing sna pusing sni....aduyaiii tapi alhmdllh smpai gak...hujan pn msa tu tgh OTW nk trun la...aku mcm biasa la jln-jln ngn NOUVO aku la..hujn ni konfom-konfom bsah...rmai gak la dtg time aku p tu....hihihihi tak smpt nk ambil pic bnyk-bnyk...
lagi pn LYN ni anak sulung so sibuk la kn..hihihih mls nk kacau .....aku ngn dia prnh stu sek lain kelas n satu asrama lain dom :-p hihihihi
SEK MEN TEKNIK LANGKAWI 2004-2005 ...................

Saturday, November 7, 2009

Tahniah..buat

0 orang suka
Negeri sembilan menang piala malaysia tahun ni......wlpun aku bkn rakyat sna....hihihihi 3-1 ngn kelantan.....smpai bakar-bakar kerusi gtu...aduyaiiii hihihihihi adat pemainan k:-p.....
thn lepas aku g tgk kedah VS selangor....kali ni aku tgk kat umh jer la hihihihih ..... sja nk bg tau gak ni...smart kn pemain negeri smblan yg ni...


HAIRUDDIN OMAR kot klu tak silap......

hahhahha PERLU ker..:-p

Friday, November 6, 2009

Game yang aku tgh gila sekarang .....

0 orang suka
Mula-mula tu aku mls gak nk layan game² kat facebook ni....TAPI kn ramai la gak kwn² aku yg dok main n aku mndapat galakan gak la dri mereka smua so aku layan la 3 GAME yang tgh HOT ada kat FACEBOOK ...BARN BUDDY,ANIMAL RANCH..DAN FARMVILLE game yg bt msa skng ni mmg aku tgh GILA...mhhhhh gila tak gila sngt tapi gila la hahhahahahha..(apa aku ckp ni what ever la)....

taraaaaaaaaaaaaaaa.....bt msa skng ni la....ladang aku mcm la rupa nya hahahhah......aku msh blm PUAS OK..so sApa² yg rsa mcm aku ni ada dalam list facebook dia tu..jgn lpa k..bg gift aku k :-pblogger-emoticon.blogspot.com

Monday, November 2, 2009

Lunch ngn pak cik...

4 orang suka
tgh hari semalam.....aku lunch ngn pak cik ni hihihih jgn marah ya pak cik.....dia ni bru jer pulang ke pangkl jalan klu tak sbm ni stay kuantan....bru ja smpai Klang jumaat lps....sja la lma gak tak jmpa dia....so dpt la jmpa dia...pak cik dtg pick up kat rumh..smpai slh msuk tmn la pening pening hahhhaha..akhr nya jmpa gak la rumah nya...tgh-tgh hujan lebat tu hihihihi.....thx yaaa pak cik happy dpt jmpa pak cik sudh kurus tu jer nk bg tau hahhaha..:-p(PERLU KER )....
blogger-emoticon.blogspot.com
kawan aku k.....:-p

Sunday, November 1, 2009

Pandorum...huhuhuhu

0 orang suka
Sabtu lps....dri pagi smpai tgh ari gak la aku dok lpak kat umh tak p mn pn..sbb kak ros sabtu tu kena sek ganti...ganti apa aku tak sure la plk....ptg tu..dok tgk tv ngn dia..tup² dia ajk g bukt tinggi....tgk wyg apa lagi aku dgn zass nya bngu siap² la....dlm kol 6.30 p.m gak la smpai sna....tgk² cita ok la..aku ajk dia tgk papadom tpi dia tak nk.....haishhh pasrah² last² 7.10p.m pandorum perghhh
tgk dia nya poster pn mnakutkn jgk la...dh la time tu aku klparan sngt² ni kak ros takt tak smpt ja nk mkn jauh² so lpk kat t0ast.m0re sblh ja ngn cinema tu.....kn nasi lemak dia ngn lemon tea.....yg bt aku tertarik tu ngn air tu la...aku mnum dlm balang hihihihi balang yg kecil n cute :-p
nasi lemak dia pn leh than la....aku frist time mkn stu sbnrnya tu yang bru nk mnilai ni :-p....so smbung blik la sal cita ni.....(tba² la trsa lapar ni hihihihi)....cita ni mmg mnkutkn kn..geli gila cita ni....mkn² org....alien² dia mmg dasyat...kapal yg sngt bsr...hero yg sngt ensem (perlu ker haahha) mmg tak boring la.....sbb bila tgk cita ni kn....kita mcm dok nk tertunggu² tau apa jdi lps ni....smpai la The end dia...kak ros mmg dh bg tau kta cita alien aku pn mcm ala..komfom² tak best ni..tpi tak nyesal gak la tgk :-p sukses!!!!!