Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, December 14, 2007

d tmn bukit jalil^_^

0 orang suka
petang 11.12.2007 akak aku ajk g bersenm d tmn bukit jalil wahhh,pnat sunggh hahahah nk bg siht la kta kan huhuhu,tapi lari kejp ajer pn dh sempoi ayoyo,
tgk budk2 ni pn pnt gila pusing sna pusing sni peluh gila dah la kembr tapi tak serupa pn hahahah norain n aina bucuk hahahahahah^_^













mimi sunggh puln mbri mkn kpda ikan dan tak prsan yg gmbr nya telh ku ambl hahahahhahha tgk mau ku tak kata dia pulun.........

Wednesday, December 12, 2007

rya bersama kwn2^_^

0 orang suka


kwn2 aku kat kmpung (cah,aku,adik,naseha n kak cik) klu ku blik ajer muka2 ni la yg ku tgk,hihihihi diorg ni mmg seethe with excitement hahhaha klu kwn ngn diorg,tmbh2 klu msing2 ada cita yg mlucukn yg nk d crta kan hihihi,aku mmg hppy la kwn ngn diorg ni dri aku celik mta kat bumi ni,ni la wjh2 yg ku tgk dri dlu smpai skng,nk kta tak prnh gaduh tu tipu la kan, ada la skli skla gduh,time bdk2 tak cukup umur lagi la...tpi kejp ajer la lps tu kita kwn blik,asam garam manusia la kata kan,....hihihi^_^

Monday, December 10, 2007

blik kmpung

0 orang suka



ni best frend aku nma dia ku pnggl fiza...nam pnuh NUR HAFIZA BINTI AHMAD time ni ku blik kmpung,so ptg time melpk ku ngn dia ni huhuhuhu,tak ada koja la kata kn...tpi mmg wjib la klu aku blik ptg aku msti ronda naik moto ngn dia pusing stu kola,tmpt utma ku nk g msti la KOTA hahahahahah,jln2 cuci mata hihihi,lepk dpan umah ku mkn kropok lekor lps tu posing2 maut ats jln hihihih,mmg btl2 tak ada koja... Aku mula kwn ngn dia time ku ting 1 smpai smpai la skng ni....ting 1 kmi berlima(fiza,nana,aini, n aimi) tapi tah la aku ngn fiza jgk yg kkl yg lain tu aku pn tak tau knpa tak jdi sekrib kmi hihihi...mngkin d takdr kan ni best la kot hihihi alhmdllah tapi ku msh ingt kngan kita ber lima..bnyak kngan bersma korang k....hhihihih syang ko fiza frend 4 ever k^_^

Thursday, November 1, 2007

macam macam ragam (epsd 2)

1 orang suka
hihihi aku suka 2 video ni bby jihah cumil sngt huhuhuhu pandai sunggh la main gameboy tu hihihihihii........dah la tu dri umh atok smpai dlm keta nk blik KL pn tak pkai bju ayoyo......
video video

Tuesday, October 23, 2007

Mereka Yang Terbaik Dari Ladang!!!

8 orang suka
sorry la....agak serabut susunan ni...bukan apa....cik warnida baru nak belajar buat benda baru....hihihihi....




3”'create
Create your own banner at    mybannermaker.com!
Admiral'z Legacy!~
Photobucket'Create
Xshah&comXtag2
tag2


Create your own banner at   mybannermaker.com!


IT Tech - All About ITCreate your own banner at mybannermaker.com!

blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket
blogger-emoticon.blogspot.com