Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, October 28, 2010

Luahan Cik Warnida...Part 1

Tak usahlah sebut pasal CINTA jika awak tidak sebenar-benarnya mngambil kisah..tk usahlah brckp tetng perasaan , jika ia tidk berada d hati awak,tk usah mnuju ke dada jika awak berhasrat melukakn hati saya, tk ushalah sebut cinta abadi jika ada d hti awak untk berpisah putuscinte, tk ushalah mmandang anak mata saya jika awak berbhong kpda saya tk usha la sebut HELLO!!!adacall!! jika kelak awak akn mngucpkn GOOD BYEbabaijugak!!! tk ushlh la kata kn saya stu stu mennya jika ada org lain d sisi womenmen2.....dan akhr skli yg pntng tk usha lah kunci hti saya jika awak tiada ank kunci untk mmbuknya kelak...!!!

p/s- Cik warnida amat mrndui dia..wlpun....................!!!!!! blogger-emoticon.blogspot.com
agrrrrr sELaMat MaLam!!!!ZZzzZZZZzz
Photobucket

10 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

uishhh..hmmm
sabar jer laa..Setiap pepisahan adakalanya membawa kebahagian pd 2 pihak..Perkara begini akan mematangkan diri kita..Ingtlah
setiap yg berlaku bersebab dan ada hikmahnya..Perjalanan hidup masih jauh..so pandanglah kedepan..jgn menoleh ke blkg jika ia membuat kita bersedih..
peace......

:"♥Warnida:"♥ said...

:( tq Mr nakal...mngkn mngmbl msa yg lama untk slow down bnda ni..bkn apa...anak kunci tu hilng so ....terkunci kot dalam:p hihih

Sweet Cleopatra said...

jgn la sebut CINTA..
sebut la LOVE..huhu..
sorry gurau..
cik warnida jgn la sedih2...
kne la hepi..
klo da name bercinta mesti byk ragam nya..xde cinta yang hepi setiap masa..xbermaksud cinta tu kita perlu berada selalu disisi si dia..kdg2 cinta tu dari jauh da ckup kot..
means cinta xsmestinya bersama,cinta semestinya berjumpa,cinta xsemestinya kekal..tol x..so tabah n sabar..berdoa selalu..maybe t cik warnida jmp cinta yg betul2 cinta kat cik..^_^

:"♥Warnida:"♥ said...

sweet..trma ksh bnyk2 sbb phm apa yg nida cuba smpai kn ni..mngkn nida blm jmpa yg ssuai WALAUPUN dh bnyk kli terjebak dlm CINTA ni...pasrah la nk bg gena kn....nida trma

Sweet Cleopatra said...

huhu..same2..ape yang kamu rasa ni pon..sy pnh rase jgk..slalu..smpai ade satu masa tu takot nak bercinta..tp sekarang ni xpk da sume tu..pk dulu masa depan..cinta sok2 lusa baru pk blik..haha..xpe..cik warnida comel..jgn la sedih2 lg..t hilang kecumelan..:P

:"♥Warnida:"♥ said...

sweet....wahh cumel sngh hihihi...tu la psl skng ni mcm mls jer nk fkir sal bnda ni tapi kdng2 bosan gak....yer arr dok srng2 kn..tpi msh terkwl la ngn ada nya kwn2 d cc...so bnda tu dia mcm tak brpa sngt nk ingt...dok layan blog lagi ,..hihihi so ok jer la..prsaan ni dtg pn..time2 nk tido..haaa mula la fkir yg bkn2 aduyaiii^_^

Sweet Cleopatra said...

hihi..bease la klo sunyi sume perkara sedih menerkam diri..xpe la lumrah khidupan..xley nk buatpe kn..yang pntg hidup hepi la k..:)

:"♥Warnida:"♥ said...

sweet..btl2....yg mn leh kita control kita control...klu rsa dh mmg tak leh kwl dri tu....kena cpt ambil tdkan yg sewjar nya...jgn bt prkra yg tak wjar lak:p mhhhhh sweet ni msti tgh bhgia kn....smoga berkekalan k^_^

Sweet Cleopatra said...

huhu..bahagia...mmg bahagia..bahagia ngn adanya emak n abah disisi..serta adik..kalau kekasih xde nye la..malas mau pk..sakit jiwa raga t..huhu..tp tringin gk kn bercinta..juz lom percaya diri ntuk bercinta jek cik nida..:)

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahah sma la...tpi mak ayah nida dok jauh....so skng ni ada kakak2, abg, n ank2 sdra jer la yg mngisi msa yg trluang ni ...so tak la rsa sunyi sngt....kwn2 pn alhmdllh lah..bnyk bg skong!!!....3 4 kli bercinta habuk pn tak ada hahhahah apa leh bt nasib la kn...sweet kita kn ingt stu ja..tuhan dh ttp kn kita jodh so tunguuuu!!!!!!!!!!^_^ kn kn