Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, October 28, 2008

gara² tak ada elektrik smlm....aku......

6 orang suka
hahhaha..tgk la sndri...
adehhh ingt nk jln2 jer ngn kak ros smlm..tnpa kluar kan sesen pn..tpi tgk la hahahha..lain plk jadi nya....lain yang nk bt lain yg bt hahaha....mmg best gila...dpt naik dua bnda yang xstrem pn dh pning kpla otak aku ni hahha..ni akak aku smpt video kn detik2 aku kat ats bnda2 alah ni hahha...jom kita te.....sma2 hahhaha..

video
*klu korang smua nk tau aku ada kat dlm tu hahahha..akak aku yang video kn bnda ni...tgk smpai abis video ni ada la nmpk aku kluar dgn bgtu serbut...mmg best+takut pn ada...yahuuu..ada lagi
video
*nmpk tak kaki aku yang sluar hitam tu hahaha....aku plih port yang tak ada org kiri knan...sbb mlu nnti diorg gelak tgk aku jerit waaaaaaaaaaaa..waaaaaaaaaaaaa.waaaaaaaaaa

Monday, October 13, 2008

hujung minggu bersama...

2 orang suka
mmber2 teknik zai,qilot,wani,razi n ajib...tpi yang tak best tu zai ngn qilot g tgk wyg(KAMI THE MOVIE) aku razi ngn ajib g main boling..hu3....bkn apa aku cita2 melyu cinta ni tak ngam sngt la..lagi pn cita KAMI kan aku tak brpa nk ikut hahah...what ever la...jom la tgk pic2 yang sempt aku tngkp...

Wednesday, October 8, 2008

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari...

2 orang suka

KELUARGA TN HAJI OSMAN BASHAH BIN ABDULLAH & HJH SELAMAH BT HJ IBRAHIM

thx kat smua kwn2 aku yg sudi dtg umh.....JAN,CAQ,ADIK,CAH,IDRIS,FIEZA,HUSNUL HIJAN,AZIM,KAK CIK,MAT ANI,WAN,ASYRAF,(kwn2 sek men keb seri pantai),FUAD,WANI,ZAIDAN n DIN(Teknik langkawi).....*Jan,idris,caq n mat besi(uihhh besi tu haaaahha) jgn marah tau*adik n cah...lerr kak cik mna adeh...(tak smpt nk bergmbr sma hahah)

*husnul hijan(BIRU),n mat ani(PUTIH),azim blm smpai lagi time ni....hu3..lpk kat luar umh jer..haha

*wan n the geng hahah aku tak knai pn yg lain tu aku knl wan sorg jer..

*ni la kwan baik aku Fieza..hahhahaha