Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, January 29, 2009

THat SoMeOnE Could Be YoU

3 orang suka
Shadows fill an empty heart
As love is fading,
From all the things that we are
But are not saying.
Can we see beyond the scars
And make it to the dawn?

Change the colors of the sky.
And open up to
The ways you made me feel alive,
The ways I loved you.
For all the things that never died,
To make it through the night,
Love will find you.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

The sun is breaking in your eyes
To start a new day.
This broken heart can still survive
With a touch of your grace.
Shadows fade into the light.
I am by your side,
Where love will find you.

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love, it never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
What about now?

Now that we're here,
Now that we've come this far,
Just hold on.
There is nothing to fear,
For I am right beside you.
For all my life,
I am yours.
What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?

What about now?
What about today?
What if you're making me all that I was meant to be?
What if our love never went away?
What if it's lost behind words we could never find?
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
Baby, before it's too late,
What about now?

Wednesday, January 28, 2009

sepnjg cuti 4 ari ni....

1 orang suka
Cuti 4 ari aku ngn kakak2 yang lain mcm biasa la melepak la,aku p umh ang,ang mai umh aku hahah.Ari isnin lps kami pkat p mandi mnda kat taman rekreasi air panas,sngai klah...agak happng jgk la....jom la kita tgk pic2 n video yang aku ambil spnjg cuti ni,apa aku bt kih3...jom2..sila2...
Justify FullJustify Full*best nya*pic yang bwh tu sarah tgh kepenatan hahaha

Balik dri mndi tu msti la lapar kn,abg singh mkn kat restoren ayam penyet kat sunway...sedp la nasi dia....
*ni la restoren ayam penyet Ria...sebelah kdai dia ...
*jual bju pngantin...kat sunway...jom2 pakat2 p hihihi...

Ari selasa kak tini ngn acik n anak2 la mai terjah umh,makan nasi tgh ari,pic lpa lak aku nk ambil..cuma yang aku smpt ambil video si my bby najihah..hihihi i like...^_^

video
*najihah tak ada keja..
*NAJIHAH

d suatu pagi.....

2 orang suka
Pagi sabtu tu awal gak la aku bngu,tujuan utma nya aku nk bsuh moto,sbb moto dh tak nmpk mcm moto kih3,so aku ambil la brng2 yang d prlu kn,cuci pnya cuci pnya cuci,tba2 aku ternmpk stu makluk yang agak aneh n aku rsa ssh nk dpt tgk bnda tu hahaha.Aku nk tergelak pn ada gak tgk makluk ni,aku trus jerit pnggil kak ros,dia lak tengh bersauna,tak pa aku pn tgk la bersma2 ngn ain n nana.So aku rsa aku nk tnjuk la kat ampa smua kn...jom la kita tgk bnda ni,mcm alien pn ada gak huhuhu......

*ni la makluk yang aku kta tu kih3..nmpk tak??
video
*ni ampa tgk la sndri bnda tu berjln kih!!!kesian tol

Thursday, January 22, 2009

al kisah anak sedara aku ...ain n nana

1 orang suka
Semalam abis keja aku trus g ambil ain kat sek agama(sek petang),lps ambil trus la blik umh.Smpai jer umh, aku pn relax2 la ngn akak ros,ain n nana.Time tu aku dok geram kat ain sebab botol air dia hilng,aku dok tnya dia bt tak tau jer,kak ros pn tnya la sma mn botol air,dgn slumber radak ain leh jwb..'mn ain nk tau'...aduyai pns jer dgr jwpn tu.Tak pa la dh dia tak nk jwb aku pn abaikn la...Mlm pn menjelma la,aku bg la bdk dua org ni mkn ais krim(ain n nana) smbil2 dok mkn aku buka la cita....Dialog antr acu(aku),ain n nana.......

Acu: ain ada keja sek tak???
Ain: Ada la tapi satu jer???
Acu: Yang sek pagi ker sek ptang???
Ain : ptg nya la..pagi tak ada,sbb rini main sukan!!!
Acu : Ok!!! abis kn mkn ais krm tu nnti kita bt keja sma2 k....

smbil mkn ais krim....aku kluar la ayat ni...

Acu: Ain!! jgn la dok main sngt..ain dh besr tau..kakak lak tu!!!

Ain pn ngn slumber trus mnjwb..

Ain: Acu!! ain tak main pn,ain tgh mkn ais krim ni..

(aduyai aku terkena la blik kan,aku pn diam la seribu bhsa,dah tu jwpn dia bg kat aku)
dok semint 2....nana pn bersuara smbil jilat ais krim kat kone yang di pgg tu dgn nada yang bgtu pelahan...

Nana: Akak!!! acu kta jgn main kat sek la..bkn main skang ni...apa la akak ni???

aku ngn kak ros sling pdng dan trus ktwa kah2.....nana bgtu phm apa yang aku mksd kn ni..hahahah....ain ain....hihihihihihi

Tuesday, January 20, 2009

aku berjanji

2 orang suka
*fREIENdStER
*MySPaCe...

Sja nk pomote aku nya page hahaha...n aku berjji pda dri aku...aku akak update aku tiap2 kali aku on,haaaaaaa...klu aku tak bt,aku mrh dri aku sndri..hi3(Boleh ker mcm tu,boleh kot) wlpun tak ada bnda yang mnarik sngt.aku akn ttp post gak..CTH ni mcm kat ats ni..hahhaha

Tuesday, January 13, 2009

benda bru dlm hidup aku

2 orang suka
NOuVo S

jom lepak sama² PPG ^_^

0 orang suka
Hari minggu biasa la kn keja nk jln jer...hu3..jumaat ptg tu abis jer keja aku ngn akak ros trus g umh akak aku kat PetaLing Jya tu KAK TINI....ari tu mak ayah aku ada kat putra jya,so rmai2 la kmi berhimpun kat umh kak tini.Mlm tu abis mkn dinner,aku tak tau nk bt apa aku pn apa lagi mngluarkn fon aku ni..aku snap la pic2 si kesemua PPG yang ada kat stu SARAH,AIN,NANA,ALIA n bbY JIHAH...jom la kita tgk apa aktiviti dorg mlm tu hu3....geleng2 tlur pecah sebiji n poom tak kih3...saksi kn laaaaaa....^_^
*happy³ bila bersma kih3
*bby bt apa tu haaaaaa mak su nmpk kih3

Friday, January 9, 2009

jom kita ketawa jap hi3

0 orang suka
Boss: Where were you born?
Sardar: India ..
Boss: which part?
Sardar: What 'which part'? Whole body was born in India .


2 sardar were fixing a bomb in a car.
Sardar 1: What would you do if the bomb
explodes while fixing.
Sardar 2: Dont worry, I have one more.


Sardar: What is the name of your car?
Lady: I forgot the name, but is starts with 'T'.
Sardar: Oh, what a strange car, starts with Tea. All cars that I know start with petrol.


Sardar joined new job. 1st day he worked till late evening on the computer. Boss was happy and asked what you did till evening.
Sardar: Keyboard alphabets were not in order, so I made it alright.


Museum Administrator: That's a 500-year-old statue u've broken.
Sardar: Thanks God! I thought it was a new one.


At the scene of an accident a man was crying: O God! I have lost my hand, oh!
Sardar: Control yourself. Don't cry. See that man. He has lost his head.
Is he crying?


Sardar: U cheated me.
Shopkeeper: No, I sold a good radio to u.
Sardar: Radio label shows Made in Japan but radio says this is 'All India Radio! '


In an interview, Interviewer: How does an electric motor run?
Sardar: Dhhuuuurrrrrrrrrr. .....
Inteviewer shouts: Stop it.
Sardar: Dhhuurrrr dhup dhup dhup...


Tourist: Whose skeleton is that?
Sardar: An old king's skeleton.

Tourist: Who's that smaller skeleton next to it?
Sardar: That was same king's skeleton when he was a child.

Friday, January 2, 2009

HaPPy New YeAr...2009

0 orang suka
hai smua huhuhu....sblm apa2 just nk wish happy new year...good bye 2008 ...hai 2009 la...So azam msti la azam bru kn..sbb azam yang lps2 aku rsa ada yang dh dpt n buat kih3...thn ni mngkn nk trun kn brt bdn..hahhahah..i thing so kih3...Cuba la...orait tak..."TaK OrAiT".
Ok2 tak nk merapu bnyk sngt kn..just nk tnjuk korang pic2 n video mlm new year tu hahhah...yang aku ckup bgg tu...SEmngt ni rakyt s.alam trun pdang smta2 nk meraikn kemuncln thun 2009 ni...Smua ingt mlm tu ada la bnga2 api ker kn...tapi smbil kol 12.30..bnga api pn tarat aduyai...lps aku ingt kn ada la artis2 ker mai sbb ada nnyi berbgai...g tgk aduyai lagi hamnpeh...

diorg psang kn tv skrin bsr tu..link ngn dtran merdeka...aduyai..huhuhu what ever la yang pnting"MALAYSIA BOLEH".."MALAYSIA BAGUS,nk secwan bak kta abg bil hahhaha....ok ...jom la kita tgk k....yang ni jer aku smpt ambil..."guling2 telur pecah sbiji..poom"...layan kih2

*dinner d KeNNy RoGErs RoaSTErs kat AEON b.TinGGi

*Yea yea yea

JOM KITA TGK..AKSI² BUDAK MOTO

video
1


video
2
video
3