Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, July 29, 2008

Lonely

0 orang suka
Lonely I'm Ms Lonely,
I have nobody,
For my owwnnn
I'm so lonely, I'm Ms. Lonely
I have nobody,
For my owwnnn
I'm so lonely,

HI3
2 orang suka
Shakira Junior ha3.....sja nk bg bnyak aku nya blog ...update ajer la apa2 yang aku suka..nama pn blog aku kan...hi3....BBY jihah

Friday, July 25, 2008

0 orang suka
video
lagu ni agk ssuai ngn keadaan aku skng ni ...mhhh

Thursday, July 24, 2008

polis.....takut tgk

0 orang suka
video
semlm aku ngn kak ros g AEON b.tinggi nk shopping brng2 dpur..tgh relax jer bwk keta..nmpk dri blkang lampu polis dok lip lap lip lap dr blkang dlm keadaan keta yang laju gila dia bwk aku ingt stu jer tgk2 ada la dlm 4 5 biji keta polis..aku pn apa lagi rakam la jrng nk dpt tgk polis bt mcm tu..kita lak takut dri dia lari smpai ke tepi jln...hadoiiiii...ada stu lori tu siap berhnti lagi takut nya hal...dh la time tu org dok blik keja..jln agk sesk la jgk ...tpi aku tak tau la apa hal sebnrnya..hu3

holidays

0 orang suka

cuti....time....
0 orang suka
Ni la umah aku kat kedh..umh yang mna kami adik brdik d besr kn.....tu yang pic berdua tu..pic aku ngn mimi..yang 6 org tu....family aku la...pic dlu2...still aku simpn pic ni hu3....

stu Hari D tmn Permainan

0 orang suka
2 orang suka



















-Budak dorm 2 side A(zamie.pikah,juana,fatin,izah n salinan)
-Jamuan Klas HH n KL Pertanian kat dtran pertanian(Fizah,Zamie,wan,husni)
-D stadium Langkawi..mnyambut Kemerdekaan(Zamie,Din,Faizah,toro,atirah,hafiz n aini)

Wednesday, July 23, 2008

Saturday, July 19, 2008

Over nite

2 orang suka
Smlm aku, farhan n enis berkmpl..ha3...mmg agk best la sbb lma tak jumpa kan...aku jmpa si farhan dlu,bru enis,sbb enis bru smpai dr seremban...ptg tu aku g lepk ngn farhan kat putra jaya..aku ni pulun la nk klik2 pic dia punya la tak tak bg..mhh so terpksa la candid2 jer..apa leh bt....blik dr putra jay pn..si enis tak smpai2 lagi...adoii lma lagi ker....aku g lepk la kat dtran s.alam tgk bdk2 ppuan main piring terbng tak best pn...nk jmpa kimah gak tapi kiamh keja la plk mlm tu..tension....dok lam 25 mnt..enis kol dia dah smpai....apa lagi aku ngn si farhan ni bergegs la g KL jmpa si mmbr aku yang cubby n cumil ni....riuh rendah gial la..bkn apa lma siot tak jmpa last aku jmpa si enis 1.07.2007...yang farhan pn lgi lma abis jer SPM tak jmpa dah..ni lak bru jmpa ha3....lma gila lpk ngn diorg...enis pn mlm tu smapi mlm tu gak lak blik kcian kat dia gak..nsb baik la enis ada dirve bru ha3....enis jgn mrh tau ha3....lagi pn enis tak dtg sorg dia dtg ngn farah kwn dia celebrate besday farah kat stu..so mlm tu mkn kek ajer la..hi3....bnyak la gosip kluar dr mulut aku ngn enis mlm tadi ha3......Yang aku agk sedih sbb smlm aku tak bnyak ngat klik pic...mau tak nya farhan kdkut pic...so bnyak yang gmbr candid yang tak dpt d tunjuk la kan..yang enis plk jmpa aku dok belik aku nya fon tgk pic2 kwn2 yang lain mau tak smpat..pic ni jer yang sempt aku tngkp pn..hi3....Happy la jugk smlm

Wednesday, July 16, 2008

0 orang suka

best gak kan edit2 pic ni...hu3.....combine jdi stu pic jer..hu3.....jom2 komen..ni pic time aku g sunway lagoon,ikut hari kluarga Bank NEgara....kak tini la yang bwak..hi3....tpi pic aku ngn imran tu bkn kat sunway lagoon la...time tu aku g big jem HOT fm kat dtran petaling jaya...hi3....

Tuesday, July 15, 2008

0 orang suka

Ungkapan kata selindung hasrat nan di hati
Andainya ditafsir terserlah makna yang tersembunyi
Renungan mata bukan pandangan biasa

Bertahun andai terjalin hingga waktu ini
Gurauan mesra menghiasi masa kita bersama
Semakin berputik perasaan ini

Kini baru ku sedari , Selama ini kau ku sayangi
Andai bukan itu hakikatnya , Mengapa rindu yang ku rasa

Mungkin tiada ku fahami
Tidak dapat ku nafikan lagi
Beban rahsia kian membakar diri

Kalimah cinta selongkar renungan dicipta
Mungkinkah dibiar terdampar
Kasih tak kesampaian
Naluri bisik bukannya dambaan cinta

Kini baru ku sedari , Selama ini kau ku sayangi
Andai bukan itu hakikatnya , Mengapa rindu yang ku rasa

Mungkin tiada ku fahami
Tidak dapat ku nafikan lagi
Beban rahsia kian membakar diri

Ikhlas ku nyatakan , Kau yang ku sayangi
Kau yang ku cintai , Walau tak mampu ku miliki

Ingin ku luahkan , Mungkin satu hari
Kan terbuka pintu hati , Dapat juga kau terima
Diriku akhirnya

Monday, July 14, 2008

akhrnya ..ha3

0 orang suka

aku naik jugk eye on mlysia ni ....dah lama dah bnda ni buka aku ngn kak2 aku yang lain bru nk naik...ha3....tpi kan agk busan la hu2...tak best ngn pn...biasa ajer....ni jer pic yang sempt aku klik2 ha3

JALAN2 HARI CUTI LA....

2 orang suka
videoSabtu hr tu aku ni ngn kak ros lps jer blik dri kenduri umah mak dak...g hntr mak ngn ayah kat umh kak tini...trus kita org shot g S.alam tgk geng2 era dok basuk keta kat SACC MALL s.alam...smapi ajer kat SaCC mall..kak ros pn park la keta kt st tmpt yg bkn kotak parking..lps tu kan n tau dak apa jadi ha3.....tgk la pic ni ....ha3 kn clam la plk aduhhhh......tak tau la plk nk jadi..aku trun ngn kak ros kejap jer pn...ha3 bnda nk jdi kan trbng la duit kak ros RM50.00...tak psl2 derma kat imej parking aduhh...

Monday, July 7, 2008

bby lagi laaaaaa

0 orang suka
video videobby jihah buat muka lawak gila h3

GelaGaT BBy jihah kat umah mak dak hu3

0 orang suka
videojihah mengamuk..sbb apa...sbb dia mngantuk ha3
0 orang suka
video






Sebnrnya mhhh tak ada story pn ngn kosing....cuma nk tunjuk pic2 kenduri abg kimi ajer..hi3....ha ni la penganti baru tu..hakimi n azreen..sma padn ngn sma cantik..moga berkeklan...^_^















ni pic aku ngn jibah...dok posing ayu lak kat depn meja mkn ni...dh la mknan dia fuff sodap2 la..mmg kenyang la mkn hi3





Kak ros,abg,ain n nana..ni geng hijau ari tu hu3....alamk si ain tak nmpk muka lak plk ayoyo....kecil konet btl la ain ni..hu3...nana boring ker..halamak!!!!!!

Thursday, July 3, 2008

My FriEnd

2 orang suka












aku n mimi






aku n ash









mimi,aku n ash d bangi







enis....

Wednesday, July 2, 2008

my family....

2 orang suka

My Family.....

bercuti d pahang,kelantan n terangganu

0 orang suka

29 JUN 2008...
aku n family g bercuti ker kelantan n terangganu...ikut abg aku g outstation hi3...aku ni pntang bab2 jaln jauh2 ni i lke hi3......jauh siot lma gila dlm keta ada la dlm 10 jam kot nk smpai Kota bharu tu..hu3....yang best tu frist time jejak kaki kat terangganu ngn kelantan tu...ni la muka bosan aku kt dlm keta tak tau nk bt apa ha3
dalm 10 jam kot aku pn smpai la kat KB tu yahuuu aku dh smpai kat KB...bila smpai ajer so nk cri la tmpt nk bermlm....cri pnya cri dpt la bermlm kat RESORT PANTAI CAHAYA BULAN..cantik sngt pantai tu....

Smlm ajer kat ctu esok tu berangkat g teranggu...ni aku dok tunggu kak ros nk cek out kat PCB tu wahh sempat lagi posing tu aduhhhh....

Ni aku kat terangganu...pantai batu buruk terangganu cantik sngt pntai kat cni tau ....