Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, October 9, 2010

System Of A Down - Lonely Day

Hai selamat malam semua...aduyaiii lewat² mlm mngu dh tak ada bt apa² layan blog la dlu kn...bru abis tgk bola KEDAH VS ATM menang 4-0 mmg terbaik dri ladang la kedah.blogger-emoticon.blogspot.com..hahhahahah wlpun mcm² hal jdi tadi...k k tak nk cita sal bola ok...tukr channel blik :p tgh terjah² blog smbil putar lagu² dlam laptop ni....tiba² terplay satu lagu yang agk² TERSENTAPblogger-emoticon.blogspot.com gak la...bkn apa...lagu ni mmbuatkan Cik Warnida mngingatkan sesorng yg DULUNYA SENTIASA ngn Cik warnida laaaa!!!blogger-emoticon.blogspot.com tapi skng ni....dia tak ada dah ngn Cik Warnida..agk sedih tapi apa leh bt kn..HIDUP KENA TERUS KAN!!!.blogger-emoticon.blogspot.com.lagu ni mmg Si Dia mint sangt²....mula² tu cik warnida mcm tak stuju jer pndpt dia kta lagu ni best tapi bila dah lama² dgr..lps tu lirik lagu ni mmg MENDalam JUGk maksd nya....Cik warnida pn trus la terjatuh hati ngn lagu ni....dlu masa dok layan Myspace...cik warnida pasang lgu ni la kat page...nak tau lagu apa tak???(ala msti semua dah tau....tajuk nya dah terang tang tang) hihihihi sengal btl la cik warnida mlm² ni...blogger-emoticon.blogspot.com




Such a lonely day
And its mine
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
Should be banned
This day that I can't stand

The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life

Such a lonely day
Shouldn't exist
A day that Ill never miss
Such a lonely day
And its mine
The most loneliest day of my life

And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you

Take your hand and walk away

The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life
The most loneliest day of my life
Life

Such a lonely day
And its mine
A day that I'm glad I survived

Memang layan abis la.....ngn muzik nya aduyaiiii rindu nya!!!!haishhh tak mo tak mo.....ok tidoooooooooooooooooblogger-emoticon.blogspot.com(saja tak nak lebih²)...ZzzzZZZZzzZZZZzzzzZZZzzZZZblogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket

4 comments:

aleen adela akoo ^_* said...

ececee..feeling2 plak die..hu3

:"♥Warnida:"♥ said...

aleen aku feeling sorng² jer....hahahhah tak ada koja la kta kn...ingt letk² kpla tu trus leh tido ker....kita feeling...termnung lu:P

loverbox said...

lyn lak ye lagu rock mcm nie...

:"♥Warnida:"♥ said...

lover....layn jgk...hahahh ye arr ikut mood la klu mood gila² lagu rock jer ubat dia hiiihi...klu hati tgh jiwang..jiwang lerr:p