Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Sunday, October 24, 2010

300!!..tahniah kepada........

jeng jeng jengblogger-emoticon.blogspot.com....nnti dlu...hihihihi..cik warnida ada terniat nk bg gift skit kat sapa-sapa yg berjaya membolos kan diri mnjdi follow yg ke 300 ni..so mlm ni..cik warnida dah dpt org yg pling bertuah tu....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

MIMI FATIHAH....
mintak jasa baik cik mimi kita ni..email kan nama penuh n no fon cik mimi kat email cik warnida blh tak....zamiwarnida@gmail.com...TAHNIAH ak!!!
Cik Warnida nk bg hadiah skit:pblogger-emoticon.blogspot.com

Photobucket

17 comments:

Cik Shiqa said...

nak gift gak.hehe

:"♥Warnida:"♥ said...

cik shiqa nk jgk k...k k nnti cik warnida bg yeee:-)

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

kalau nakal taw cik warnida nk bg hadiah..nakal x follow lagi dulu
wakakaka

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahahhah bkn apa...ari tu follow ke 100...cik warnida bg award jer....follow ke 200 cik warnida tak bt apa2...so yg ke 300 ni...nk UP skit la award nya:p....kita tngu lak follow yg ke 500...mn tau cik warnida bg kereta ka hahahhahahahah kaya nya aku:P aduyaiiii.....ala..nakal..nk jgk ker...k k nnti cik bg ak:p

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

@warnida..huwaaa ini x adil
nak gak hadiah
hadiah kasih syg pun x pa..hahaha

:"♥Warnida:"♥ said...

nakal..haishhh bkn tiap² ari ker cik warnida dh bg kasih syg yg sckupnya kat en nakal:p ish blh lpa lak..tak ckup lagi ka..kaung² kuang² :P...sngt nakal la:P

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

hahaha..nape nakal x perasan
hahaha..kuang2..gak laa

:"♥Warnida:"♥ said...

tu la nakal....lain kli bg prsan ak:p....tak ckup cik warnida tmbh lagi hahahhaha

mimi fatihah said...

sy terpilih!!!~
thanks cik warnida....
sy suke sgt....
=)

-cik mimi @ cik mimot-

mimi fatihah said...

salam....
lupe nk bgtau...
sy dah emailkan details ke email cik warnida...
tq

:"♥Warnida:"♥ said...

waslm...tahniah ak mimi....arap sudi la trma hadiah yg tak sbrpa ni dri cik warnida....sngt bertuah dri kamu tu:p....rjin-rjin la sngh sni yee

mimi fatihah said...

trime kaseh sgt3...
xsbr nk tggu adiah dr cik warnida...
heeee

:"♥Warnida:"♥ said...

yeah...hdiah anda sudh d terbang kn ke anda skng:-) wahhhh dasyat gila trbang tu hihihiihi:p

mimi fatihah said...

waaaaa,great!~
xsabarnye nk tgk...
heee

:"♥Warnida:"♥ said...

:-) arap mimi suka yee!!!

loverbox said...

haha...mcm2 lah...lepas nie anniversary utk blog anda pulak ke...hehe...

:"♥Warnida:"♥ said...

liverbox...hahahah mn tau ni...pndai ak bca pmikran cik warnida....yezaaaa akan ada somthng yg agk special la...smprna anivsy blog ni...tunggu!!!!insyllh mnjdi la kot hihihihi