Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, January 27, 2011

Jom dengar Face FM

7 orang suka
Askum hai....apa khabr smua lama nida tak Update blog kan...hihihihihi ni nida nk bg tau la knpa nida busy sngt-sngt...nk tau ak apa nida bt..skng ni nida dok berDJ kat satu radio web tau...caya tak caya tak...cya la...klu spa-spa nk dgr nida berDJ join kita org nya web FACEFM ....semua ada kat sna ok:-)

kat sni ada mcm2 ok.klu nk tau lbh lanjut...kena g sna k....:-)
jom2...
Photobucket

Wednesday, January 19, 2011

SEDETIK LEBIH....

11 orang suka


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu
patt pstt!!!..blogger-emoticon.blogspot.com
ANUAR ZAIN..I LOVE U!!! hihihiiiblogger-emoticon.blogspot.com

Photobucket

Tuesday, January 11, 2011

AJL 25 terbaik....

8 orang suka

9.1.2011 LIVE AJL 25, kat stdium Putra B.Jalil...apa lagi dgn smngt nya aku mlibatkn dri aku g tgk live kat sna....mmg terbaik dri ladng habak hampa..tgk TV ngn Tgk live mmg lain sngt2.....gempak org ckp...tgk jer la pic yg sempat snap ni..

muka letih dri kol 6p.m smpai pkul 7.30p.m dok beratur lagi...depa tak bg msuk lagi..lenguh kaki-kaki dh aduyaii apa leh bt tnggu jer la...klu tak, tmpt krusi tk dpt la jwb nya derr!!...



kat blkng tu org tgk syiok bg hadiah, kami dok posing kat ats:p

haaaa korng cuba teka....siapa artis yg tgh-tgh ni...:-) hahah knl tak...siapa dia..klu u all nk tau..dia ni la pemnt fanatik Ziana Zain...korang nk tau msa kak ziana bt persmbhan ats pnts...dia ni dok hujng pnts nnyi sma-sma ngn kak ziana...mmg smua org tepuk tngan kat dia...dgn bunga bagai...aduyaiii dia nk try mentor klu korng ingt...ngis-ngis nk jdi mentor kak ziana..tpi tak dpt...aku tak tau la nama nya...apa!!! hihihih

huhuhuh yg sedih nya..punya la rmai artis dtg mlm tu...terserempk ngn mamat ensem ni jer...
ishhh ensem sngh:-) Kamal Adli...

Photobucket

Thursday, January 6, 2011

Saya Mau GA dari Miss Librarian

2 orang suka
Selamat malam....yeahhhh sejuk nya mlm ni..hujan dri pagi smpai skng ni...ishhhh best tarik kain selimut ni...hihihih tgk dok jln-jln terjah blog kwn-kwn ni..dpt msj kat SB....tuan tanah ajk join GA dia...GA spa klu bukn GA Miss Librarian kita ni....mmndangkan tuan tanah sndri yg ajk join GA ni...dgn rsa hormat nya aku sertaiblogger-emoticon.blogspot.com...actly aku ada blog sndri untuk contest n GA2 ni tapi aku tgk mcm tk ada luck jer blog...tgh 50 50 nk delete ker tak hihihi tgk la LAGU mn nnti...k k jom tgk syart-syart dia....dgr cita hadiah dtg JA.........................UH!! oooo hihihi nk inta lbh lanjut klik banner ni....aku dh link terussssss!! ke pintu blog Miss...
ok kat sni aku nk tag 2 kwn blogger yg aku kenal....jeng jeng jeng jeng jeng ( ishhh brpa bnyk jeng jeng la!!) hihi
* NUREZZATI -
*SITI NUR SYUHADA

yeahhh siap sudah semua syarat-syart nya:P
Photobucket

Wednesday, January 5, 2011

Jom Teka....Topap Rm 3 dapat!!!

23 orang suka

YEAH CUTE MUM DAPAT!!!!
TERIMA KASIH KAT SEMUA YG SUDI MENEKA!!!:-)

Selamat pagi semua...yeahh dgn semngt nya aku nk bg tau yg ari ni aku bercuti...tak kerja hihih best giler stay umh....apa lagi...movie..FB..movie ...blogger jer la kerja aku...dok blogger smbil lyn cita baru KEM PINK kt tv 3, best cita dia...adik fimie brlakon jdi ANAK MAK YG LEMBUT MMG LAWAK LA...rugi spa tk tgk...hihihi
tngan menaip mata melihat...mlut dok kunyah..hahah mmg sakan la...ok ok...klu kamu kamu kamu pandai, tau...cuba teka apa makanan kat bwh ni??hihihihih sapa tau teka....aku bg topap RM3....hahahha cpt cpt..hnya meneka....RM3 aku bg...bkn sng nk bg ni:p
hat cepat tepat...pasti ja aku bg....n seorng saja aku plih:p cpt3..aku nk tau nama makanan ni ja...:-) mmg soalan ni senang ja...tak ssh mn pn....spa cepat dia dapat!!
Photobucket

Monday, January 3, 2011

Amar n amira lagi....

1 orang suka
Photobucket
amira(adik) skng ni dh pndai main kasar tau....siap leh rebut rebut botol susu amar(abg) tgh mnum lagi....blh akal btl bdk ni...:-) dh dpt senyum bukan main lebar....bijak mmg bijak...tunggu la abg kuat skit nnti^_^blogger-emoticon.blogspot.comskng ni adik ja dok mngns....abg dok malu malu:P
Photobucket

Mak...Ibu...Ummi...Ma,,,Mummy..,mama...........

1 orang suka
Selamat pagi...selamat tahun baru, selamat semua nya la...aduyaii lama nya aku tak mengudate blog ni...labah-labah dh buat sarang dh ni..nsb baik aku sempat buang kih3....sengal jap pagi-pagi ni...busy la skit hujung2 tahun 2010 ni bnyk bnda kena selesai kn...smpai tak ada masa aku nk berblogger....so dh msuk thun bru ni aku nk kembali aktif la dri aku dlm dunia blogger..berBW kembali...khamis lps kedua mak aku n ayah dtg KL..sebb nk hantr adik bongsu aku msuk UiTM Puncak Alam...so berhmpun la bermai-rmai kat KL ni....syg sungguh sebb aku Jumaat tu aku kena ikut akak mimi aku g kelantan...semalm jer la bersama mereka...huhuhuhu apa leh bt kn..semalam ptg bru aku smpai KL dri kelantan...buka-buka Facebook....dpt stu notifications akak Tinie tag stu pic...ahahha jeng jeng jeng....
mak, ayah n mak..mcm mn tu:p hiuhihihi yeahhh beruntung ada 2 mak ni..ksh syg double kih3
aku doa kn...kalian bertiga sihat sellu...murh rzki...jga dri baik-baik yee...
sya syg kalian semua!!! jom kita layan lagu ummi jap:-)



Ummi yaa lahnan a'syaqohu
wanasyidan dauman ansyuduhu

Fikulli makanin adzkuruhu
wa-azhollu azhollu uroddiduhu

Ummi yaa ruuhi wa-hayati
yaa bahjata nafsi wamunaati
Unsi filhadhiri wal-ati... 2x

Allohu ta'aala aushoni
fissirri walau fil i'laani
Bilbirri laki wal-ihsaani... 2x

Ismuki manquusyun fi qolbi
Hubbuki yahdini fi darbi
wadu'a-i yahfazhuki robbiy... 2x
Photobucket