Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, August 26, 2008

my BbY JiHah

0 orang suka

hijau kuning tanah ku,negeri kedah negeri ku...

1 orang suka
23 Ogos 2008
PIALA MALAYSIA KEDAH VS SELANGOR...
Mlm tu aku rsa aku pling smngat gila berda kat stdium tu hahhahah...mmg best arr tgk pmain kdh main mlm tu nk berbnding selngr....hahahhah...dah la tu pngdil bt ketaq plk detik2 akhr kdh nk mng dia bg tendgan pcuma plk kat slngr nsb baik la tak msuk klu tak tak psl2 nk main penalti tak BEST hhahahah...mai kita nyi sma hahahha lagu kedah

Yakinkanlah diri sendiri
Berjuanglah sejiwa murni
Tekun berani sesungguh hati
Demi sukan mengharung negeri

Biar jasa jadi kenangan
Hijau Kuning lambang kemegahan
Jelapang Padi tempat sanjungan
Negeri Kedah Darul Aman

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau kuning darahku
Negeri Kedah negeriku

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau Kuning darahku
Negeri Kedah negeriku
Negeri Kedah negeriku


Wednesday, August 13, 2008

bercuti Ke desaru Johor...

0 orang suka

8.8.08 hari tu aku ngn kak ros jln jauh oooo g johorr ooo ha3...jumaat g ahad bru blik...story yang best pn tak dak la nk moning ngn korang...yang ada pn kena serbu ngn beruk kat tepi pntai...elok jer dok santai...tepi pntai...segoroblan beruk serbu...aduhhhhh tension pa tah nma pntai tu BaLAU kot tah tak ingt aku ha3......pic2 ada la yang aku tngp tgk pic dah la ak...hu3.
..haaaaa ni pic2 yang bru tgh on the way g johor..smua pkat bosan...lma ngt lam keta ha3....


haaaaaaa ni lak pic bdk2 bndar pnwar..2 mlm kat stu lepk ngn dirang jer ha2....

bby

0 orang suka
bby jihah lagi nmpk aduhhh tak pa la nk bt mcm mna..kakak2 dia yang lain tak mau tngkp gmbr hu3......bosan2 klik2 la poto ha3.....

Thursday, August 7, 2008

Monday, August 4, 2008

berKeLah D ULu Yam...^_^

0 orang suka

02.08.2008 cuti haaaaaaaaaa apa lagi jln2 la..hu3...pkir nya pikr kak ros mmbri cdgan nk berkelh d uLu yam hu3...best la gak...mak bru jer smpai dri kedh trus bwk dia g jgk hu3....yahuu mndi air tu hi3....

Kak Tini Selamt BErsaLin (bby GURL)

0 orang suka



Ptg 3.8.2008 lahir la sorang lagi Kaum Kerabat kak tini ha3..bby gurl...smau org pkat berkumpul d Hosptal TAWAKAL ptg tu..hu3....ni la pic2 yang sompat aku klik ha3....

GemPak AstrO d AEON b.tingi...

0 orang suka

Semalam lpas jer g tgk kak tini kat TAWAKAL KL...aku ngn kak ros blik trus singgah AEON b.tinggi nk bli brng dapur....dlam 7.30p.m bli2 brng singgh Mc'd kt dalm tu ...dgn bsing2 kat hujng tu tak tau la apa lagi g la tgk..rpa2nya ada gEMPAK ASTRO LA PLK..mmg kak ros kta dia nk dtg sni pn tpi tak tau bila rupa2 nya abis dah pn hu3....yang dtg smlm..ada Zizan raja lwak,along Cham,hazama AF4,stacy AF6,nadia AF 6,liza AF1, eliza AF3 aku ingt abg bil aku ada la tapi tak ada pn hu3...agak kecewa
video

Friday, August 1, 2008

0 orang suka
videocuba tgk video ni
agk klkar la...i like hu3
0 orang suka

Senyumlah-senyumlah ahaiii cek mek molek
Senyumlah-senyumlah ahaiii cek mek molek
Senyumlah-senyumlah ahaiii cek mek molek
Senyumlah-senyumlah ahaiii cek mek molek
Senyumlah-senyumlah ahaiii cek mek molek
Senyumlah-senyumlah ahaiii cek mek molek
Senyumlah.. senyumlah.. senyumlah