Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, March 31, 2009

Award Dr kak TiNie.....

3 orang suka
blogger-emoticon.blogspot.com

yea yea aku dapt award hahahah tq kak tinie ....

dengn bangga nya aku nk bg award ni kat:

1. enis
2. baity
3. sufian
4. shasha
5. hasnah
6. remy
7. huzai

mai pkat2 ambil .... tampal k blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, March 26, 2009

jom jom kenal dengn family aku...

0 orang suka
blogger-emoticon.blogspot.com


video

akhir nya setelah sekian lama aku dok upload video ni tak blh2...ari ni blh plk..yes yes yes hahhaha...video ni pn aku bt sndri tau..jom2 la pkat tgk...blogger-emoticon.blogspot.com

Friday, March 20, 2009

Tag

1 orang suka
waRNidablogger-emoticon.blogspot.com

1) Go to your photos folder in your computer
2) Go to the 6th folder of the photos
3) Go to the 6th picture of the folder
*put the picture on your blog and description of it*


actly i took this pic in my laptop,i scan this pic after during 'kemas bilik i yang sNgt bersepah'...
my opinion this pic is very cuteblogger-emoticon.blogspot.com....both of them is my nephew amsyar n ain.....during that time usia mereka mencecah 3 tahun.....now they're stardt 1.....

Tuesday, March 17, 2009

PerjuMpaaN BudAk2 TekNik..kih2

2 orang suka
Aduh smlm aku trma stu sms dr ayuni...mmbr sekatil selma 2 thn aku time kat teknik nuuu....dia kta dia ada kat bangi umh akak dia,aku lak nk di kta kn jodoh aku nk jmpa ayu ni smlm...akak aku tak ada kat umh....so aku ajk dia tido umh aku smlm....ayu pn apa lagi trus la...tnya akak dia blh ker tak nk mai tido umh aku...so akak dia bgblogger-emoticon.blogspot.com..kah2..dlm kol 1.30ptg dia msj aku yang dia dh nk smpai kat KTM klang..aku pn zas la p ambil diablogger-emoticon.blogspot.com....lepak2 kat opis smpai kol 5...blik siap2...dia ajk aku g sunway piramid...dh smpai dh huhu aku cri parking tak jmpa tension tol..last2 aku bwk dia g lepak2 kat subang parade subang..kena big apple sorng sbiji..kenyang...
*subang parade


tup2 aku dpt idea yang aku nk ajk si kimah....kol2 betapa gumbira nya kimah free..hahah...ada lagi dua org mmbr teknik yang aku nk kol si firdaus n bukharie..diorng pn free gak...ttap la stu tmpt nk g..dtaran shah alam la yang dekt pn kih2...blogger-emoticon.blogspot.commmg happy la dpt jmpa semua huhuhu..tmbh2 si kimah ada...aduhh penat nk gelak ngn dia...bukharie menten malu seganblogger-emoticon.blogspot.com la kih2..dr dlu lagi..firdaus tak berubah...jom la kita tgk pic yang sempat aku ambil smlm..yang pnting mmg best smlmblogger-emoticon.blogspot.com

*kimah,aku n ayuni...(pulau intan teknik langkawi dorm2 side A 2004-2005)

zamie,ayuni,kimah,firdaus n bukharie(sek men teknik langkawi 2004-2005)

*kih2...kimah n zamie


blogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, March 12, 2009

aku suka NABIL

2 orang suka

Aku sebnrnya lm dh nk cita ngn korang smua yang aku ni suka sngt2 kat NABIL ni..tapi tak bt pn...so pagi ni aku nk bt.Hahahah kat myspace frendster aku dh letk pic dia...cuma kat blog jer blm...huhuh.Yang blh aku suka sngt kat NABIL ni sbb dia....yg prtma of cos la dia ensemblogger-emoticon.blogspot.com sweet....wlpn tliga astro..hi³,aku ttp suka...dia blh bt org ktwa gila2...aku tgk muka dia pn kdng2 aku nk trglakblogger-emoticon.blogspot.comapa tah lagi klu dia bt lawak kn...lawak dia smua yang ori tau,tak ada nk ciplak2 dr mn2..NABIL mmg pelwak no 1 kat mlysia ni...Dri frist episod raja lawak 2 lagi aku mmg dh jatuh ati kat si nabil ni....ati aku tak nah pudar untuk NABIL smpai skng ni blogger-emoticon.blogspot.comhhihihihi,

tapi kn aku rsa agk kcewa + sedih lablogger-emoticon.blogspot.com sbb dri ari ni smpai skng ni aku tak leh jmpa dia lagi..dok tgk lam tb jer...ari tu geng2 artis astro dtg jusco b.tinggi...zizan,along smua ada aku ia2 kta dia ada rupa2nya tak ada pn pasrah la jiwa aku ni nk tgk NABIL....blogger-emoticon.blogspot.comhuhuhuhu....sbar2.Nnti msti nya aku dpt jmpa NABIL...dpt bergmbr ngn dia pn jadi la...blogger-emoticon.blogspot.com

bt msa skng ni aku cntum2 pic dh la k..hihihihi janji ngn nabil ok hihihiblogger-emoticon.blogspot.comNABIL is no 1 la....lu apa!!!!
LU PIKIR LA SENDIRI....cerrrrringgg(ni ayat aku k)hihihih

Wednesday, March 11, 2009

MATINYA SEORANG MAT REMPIT

0 orang suka
Pada suatu hari, seorang mamat namanya Fairus Nasirin (bukan nama sebenar) bercadang nak pegi beli rokokblogger-emoticon.blogspot.com..oleh kerana transport die cume moto jer.. die pon pegi la naik moto jer. Tapi mamat ni ade satu hobi..die ni suke beno bawak moto lelaju.

Walaupon jarak kedai tu 100 meter jer dari umah die.Maka si fairus nasirin ni pon memulakan la pejalanan untuk ke kedai.Sebelum kuar dr umah, mak die pesan,
"Fairus,, bawak moto bebaik.mak rase tak sedap ati jer la ..."
blogger-emoticon.blogspot.com
Fairus pon menjawab, "Ala mak ni .. Fairus kan superman, takkan
ader paper nyer.. lagipon, Fairus cume nak gi kedai sebelah tu jer,kannyer jauh sgt pon.."

Mak die pon menjawab."Suke ati ko lah Fairus..".blogger-emoticon.blogspot.com

Kunci moto pon dipulas... vrommmmm (bunyi moto Fairus) dengan gaya supermannyer fairus bergerak dr umah..blogger-emoticon.blogspot.com
Tiba2 sampai di suatu selekoh, seekor beruk yang tah dari maner muncul nyer menyergah Fairus.. apa lagi terperanjat beruk la si Fairus..maka dia hilang kawalan ke atas moto nyer dan menybabkan die trlggr tiang lmpu brdktanblogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.commaka Fairus pon jatuh terpelanting.. dan tidak sedarkan diri.Secara kebetulan seorang pakcik lalu di jalan tersebut.. pakcik itu sungguh terkejut.. kerana melihat seekor beruk sedang cube mencurik
helmet si Fairus .. lalu pakcik itu menghalau beruk tuh.. tetapi helmet
itu tidak dapat diselamatkan..

kerana telah dibawa lari. Lalu pakcik tu pun pergi kepada Fairus dan memeriksa jantung dan nadi si Fairus.."Uihh nampaknye idup lagi budak ni.."
Tapi alangkah terkejutnyablogger-emoticon.blogspot.com pakcik itu apabila mendapati kepala Fairus sudah terpusing 180 darjah. dan tanpa bertanya dan berpikir ape-ape pakcik tu pon terus membetulkan semula kepala Fairus dengan menghentap balik ke 180 darjah.. tibe-tibe pakcik itu mendapati Fairus tidak bernafas lagi..blogger-emoticon.blogspot.com

Rupe-rupenye.. korang nak tau? Fairus memakai jeket kulitnye terbalik.. so memang la kepala die cam pusing ke belakang..

Maka dengan tidak bersalahnya Fairus mati di tangan pakcik tersebut..blogger-emoticon.blogspot.com

Moral citer nie: jangan pakai jaket terbalik... itu jer..
he...he...he...blogger-emoticon.blogspot.com

Friday, March 6, 2009

kenapa mati hari jumaat (18PL)

5 orang suka
Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik.. Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka.blogger-emoticon.blogspot.comPerkara ini sangat membingungkan para doktor... Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut...mungkin makhluk halus ada menetap disitu. Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya... beberapa org doktor bersiap sedia untuk mengenalpasti penyebab kepada kematian di katil tersebut yang mana pada ketika seorang pesakit lelaki muda sedang tidur... Beberapa doktor memegang Yassin dan Quran sebagai persiapan menghalau makhluk halus.. Masa berputar... pukul 08:00am.. 08:30am sehingga jam 9....00 am ...


blogger-emoticon.blogspot.com tiba...tiba...


Pintu bilik ICU itu terbuka.... Kemudian masuklah Makcik Timah Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci yang hanya bertugas setiap hari jumaat.. Makcik Timah masuk... mendekati katil keramat tersebut... dan terus mencabut.... soket elektrik untuk alat pernafasan bantuan agar dapat menghidupkan.. vacuum cleanernya....

blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, March 5, 2009

The Chicken Rice Shop guRL...hi3

5 orang suka
blogger-emoticon.blogspot.comhahahh semlm aku keja cam besa la kan kol 6 ptg msuk smpai closing la kol 11.00mlm...so custmer pn tak rmai sngt la mcm ari sabtu n ahad.Ada la dlm 10-11 family msuk time mlm blogger-emoticon.blogspot.com..so relax la skit kn...do lepak2 usher2 org lalu lalang huhuhuhublogger-emoticon.blogspot.com.Kol 10.00 tu aku dh siap la peralatan aku nk clear tmpt mkn...pulun sungguh aku bt keja tau huhuhuhu...bdk2 lain pn sbuk la ngn keja yang manager aku bg,abis jer aku bt keja...tgk2 jam awal lagi..apa lagi kn aku jji nk tnjuk kat korang semua pic2 aku kat tmpt keja bru aku tu ..hahahha

posing time!!!!!!!!!
blogger-emoticon.blogspot.com


blogger-emoticon.blogspot.comkih kih kih
blogger-emoticon.blogspot.com
org lain pakat dok bt keja aku posing maut hahhah....