Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, April 27, 2010

TERJAH HANDBAG...jom

4 orang suka
Ishhh Si kenit ni....aku ingt kn,aku ada hutang duit ker apa ke ngn dia..rupa-rupa nya hutang satu tag hahahah bt suspender jer(bhsa apa ni) hahaha dia ni la.....huhuhu sblm apa-apa, si kenit smpai kn slam aku kat en amer ang k...demam yee!!cian!!! opssss k k lari tjuk lak....ni haaaaaaaa dia tag aku sbb nk terjah handbag aku yg tak sebrpa ni...haishhh nk tgk ker?? btl nk tgk ni?? jom-jom aku bwk smua terjah apa ada dlm handbag aku :-paku rsa smua org msti kna ada bnda alah ni kn...WALLET....hahahah dlu aku pkai yg pnjg skng ni sja la gedik nk pkai yg pendek..jji muat msuk kn ic,lesen,atm kad...bnda pntng tu...sat g tak psl-psl kena tngkp:-p
Fon bnda yg pnting untuk smua.....mak aiii bnyk nya...yela stu no aku ngn kwn-kwn..stu no lagi aku ngn family aku mau tak nya smua kaum kerabt pkai celcom so join venture la ni...yang lagi stu no tu untk kerja bru ja dpt fon tu hahahah sip bajet la smua hihihihi(sakan-sakan)Game boy....hahhahahahh tak prnh aku buang dri dlm bag ada ja....tpi skng ni jrng la aku nk main game ni..yela game kat facebook tu bkn main bnyk aku join hahahhahah :-)
pendrive n USB sllu la kena bwk yee...sng la nk upload pic kat FB,blog:-) ...download lagu...ishh shh tu klu tak bwk...klu mmry fon pnuh leh smpan dlm pendrive kn:-p sng keja hihhi si kenit sakan 3 pendrive dia yee :-)wlpun aku pkai fon yang ada MP3 smua...aku ttp dgr dgn bnda alah ni(ZEN MP3)....sng tak kacau aku,yela jap g tgh-tgh dgr lagu...msj msuk ke call msuk ker..kan terbantut lagu tu hahahhah tak syiok la org kta...
""Kejelitaan hak milik setiap insan" wahhhhh aku rsa smua handbag wanita akan ada smua benda-benda alah ni kn....:-) sma la ngn aku...hihihi(aikk kontot dh aku nya celak :-p) hihihihikunci motor...kunci rumah...kunci opis..n kau kunci cinta ku dalam hati mu hahaah ehhhh tiba-tiba terkluar lagu ramlah ram la plk hahhahahahbenda-benda cute-cute kocik-kocik yg ada hihihihi haishhhh knpa pngasah pensil pn ada dlm aku nya bag ni:p pelik-pelik
last skli....vicks n mnyk angin hahahha.....tah apa-apa la aku bwk :-p

hahaahhah si kenit ok ak aku dh byr hutang ni:-p nnti tag aku lagi yeee....hahahah mngisi msa lapang btl la....
so klu ada spa-spa yg teringt sngt nk bt tag ni d alu-alu k.....sila jgn mlu jgn segan....sma-sma kita mnjya kn tag msing-msing:-)
Photobucket

Thursday, April 22, 2010

Wednesday, April 14, 2010

apa salah mereka..!!!

2 orang suka
Aku pelik btl la...bila buka ja paper tiap-tiap ari msti ada nya la cita kes buang-buang bayi ni.....mcm tak ada cita lain.Apa dah jadi ngn manusia zaman skng ni....tuhan bagi otak tak nk fkir...tau nk sronok jer kan....bila dah jdi mcm ni....buang bnda yang tk berslh.Bru nk tgk dunia dh kn bunuh...ZALIM sngh la manusia yg sngp buat mcm tu....dah tau salh...tmbh lagi salah...apa yg mnti tnggu hukaman neraka la...jwb nya....fkir la elok-elok kn.....ada rmai lagi tau psngan-psngan yang dh kawin berthun-thun,tapi tuhan tak bg lagi rezki ank tok diorg..ni yang sng tuhan bg rzki di buang plk.bg la kat sapa-sapa yang nk,tlg jaga....tak leh fkir ker....baik jahat nya....Kalau gatai sngt tau ia-ia sngt nk bt bnda-bnda yg tak snonh tu...kawin jer la trus kn!!! lps tu buat la...tmbh la umat bnyk-bnyk tak dak spa nk marh...REZEKI...Haishhhh....mntk smpng la smua bnda-bnda mcm ni...Tak tau la bila abad kes-kes buang bayi ni nk selsai kn...pasti dh buang,balut..mati jugk dia kn.!!!!..binatang pn syg anak dia la...manusia bertopeng kn syaitan btl...fkir la sblm nk buat ssuatu bnda tu..darah daging kita jgk...blogger-emoticon.blogspot.com orng kta pandai buat pandai la tanggung...tpi klu nk tanggung pn tak smsti nya dengan buang bayi yang tak bersalah tu akan selesai smua mslh.TIDAK SAMA SKALI..FIKIR FIKIR FIKIR..TERUK LAGI PADAH YANG AKAN MENANTI..SUDAH SUDAH LA.......!!!
Harapan Tanpa Suara (Kempen Kami Prihatin)

Di dalam kandungan ibuku tersayang
Amannya kurasakan
Degupan jantungmu, jantungku
Irama penuh syahdu

Kuingin rasai kehangatan pelukan
Belaian kasih sayang
Kujaga kau di hari tuamu
Andai panjang usiaku

Namun hanya harapan tanpa suara
Di dunia cuma seketika
Jasad kaku dibaluti kertas usang
Terbiar bagai sampah terbuang

Dimanakah ibu, dimanakah ayah
Bonekakah atau manusia
Anak tidak berdosa menjadi mangsa
Oleh hawa nafsu yang serakah


ANDA BAGAIMANA!!!!!!!blogger-emoticon.blogspot.com

Photobucket

Tuesday, April 13, 2010

Oh James McAvoy....

0 orang suka
akhir nya aku jatuh cinta gak mamat sorg ni...wahhh sngh-sngh ni bukan main-main ni...hahhaah nnyi jap 'jatuh cinta lagi...lagi lagi ku jatuh cinta "... hihihihi aku tau lirik tu jer....actly mmg dh lama aku tgk mamat ensem ni...aku suka bukn apa....muka dia tu mcm ala-ala bby face kn..berlakon cita ganas ker...cita org lama-lama ker...muka dia sma ja...apa tah lagi klu berlakon cita romantik waduh waduh....ensem nya...cair aku tgk....hihihihi rambut tu yg penting..hahhhani la mamat yang aku nk bg tau yg aku dh jtuh cinta ngn dia James McAvoy wahhhh sttment hihihi lantak la kn hahhahah mint pnya pasl kn...aku nk cita pasl mamt ni dia aku nah tgk mcm-mcm watak dia nah lakon kn.....cita WANTED - Wesley Gibson berlakon ngn Angelina Jolie huishhh mmg best la cita ni....ganas-ganas tpi cute ttp sma ja ahhahahhalepas tu....BECOMING JANE sebagai Tom Lefroy berlakon ngn pelakon The Devil wears Prada Anne Hathaway(cita ni aku bru ja tgk kat star movie 413....mula-mula tu mmg slow skit cita dia...tpi bila dh nk abis-abis tu....bru la rsa smngt nk tgk apa la jdi ngn diorg ni....:-) ensem james dlm ni....sngt-sngt hihihihi..pkai baju ala-ala....putera raja...nk mai jemput aku la tu kuang-kuang perasan :-p

lagi-lagi PENELOPE - Max..hahhaah cita ni agk karut skit sbb heroin tu..hidung dia..hidung B*B* hahah dongeng pnya cita la ni....tpi best gak la...layan gak la bkn apa sbb mamat ni berlakon...wlpun dia kaki judi dlm cita ni aku tak kish jji dia...hahahh ending dia pn best...sweet jer....:-p ppuan yang hidung B**i tu...kembali cute seprti biasa....sumpahan pnya pasl la ni :-p apa pnya sumpahan pn tak tau la jdi hdung babi tu :-p hihih nama pn cita oki....

ada satu lagi movie james yg aku nk tgk sngt BRIGHT YOUNG THINGS....tak tau la bila nk tnjuk kat astro tu..hahahhahah

bila thun la dia nk mai malaysia ni hahhahhhah....dlm mimpi la aku jmpa dia agk nya:-p hahahah i love u, James McAvoyblogger-emoticon.blogspot.com (JGN NK PERASAN SNGT YEE ZAMIWARNIDA) blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket

Monday, April 12, 2010

WALAUPUN KALAH......

4 orang suka
adoiiii pasrah la nk bt lagu mn tuah tak berpihak pda team kedah la...so trma ngn hati yang terbuka...tapi !! aku tgk game sabtu leps mmg kedah main bersngh² la smpai kalah hahahah nasb badn la....apa leh bt kuang²....tahniah buat

Badrul Bakhtiar dan Helmi Eliza Elias sbb mng penjaga goal terbaik n pemain terbaik mlam tu...apa-apa pn
kedah mmg terbaik oooo:-).........kedah ttp no 1 :-)


fatin,iqbal, harry n aziman.....:-)

tahniah jugk kepada smua pnyokong kedah sbb tak buat hal hihihii....ini sebahagian wajah² penyokong kedah yang semngt mmberi sokongan..pasrah nya tak dpt join korang :-( ..thx iqbal.....blogger-emoticon.blogspot.com

Photobucket

Thursday, April 8, 2010

i x rela.. tp terpaksa...

2 orang suka
hahahah semalam dok godek² email..tup² terjmpa satu email..yg aku nk kongsi kn ngn korang² smua.Email ni dh lama aku rsa..tk prsan ada video...aku tertrik ngn tajuk tu,ingt kn kes mkn bnda² pelik ke apa ke...skli waaaaaaaaaa tidk....sngt lucu la video ni...jom² layan sma² kn...^_^

video

budak tu sngt cute :-p hahhahahah dlm dok ngis tu..buat jgk hhhahaha blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket