Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Sunday, October 3, 2010

Contest Gadis Sopan

Yeah!!! contest lgi....pagi-pagi cuti ningantuk....sja la dok jln-jln terjah blog ni..tba-tba..Cik Bulat msj kat kotak chating box....surh join contest gadis sopan ni...wahhhhh sopan ke aku ni....alang-alang tak bt bnda apa pagi-pagi cuti ni....so aku pn mnlbtkn la jgk dri aku ni untk join contest ni....
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Berbaju kurung @ Jubah [update]
2. Menampilkan gaya yang sangat sopan.
3. Gambar sopan confirm2 tak seksi.
4.Infom kan pada Cik Bulat tentang penyertaan anda di comment entry ni keyh.


taraaa!!!..sopan tak hahhahahahh terlbh sopan dah tgk niblogger-emoticon.blogspot.com (PERASAN...ank spa la ni) hahhahahhah time ni ada kat kmpng umh nenek aku blah ayah....sja la tgk background ala-ala kampng gtu(lerrr dh mmg kat kmpng pn kan...aduyaiiii)blogger-emoticon.blogspot.com ye yey kampng...sengal btl la aku pagi-pagi ni...k k so sapa-sapa yg rsa nk join contest ni....leh terjah blog Cik Bulat ok....di alu-alu kn...
Photobucket

4 comments:

Cik Bulat said...

yellop,hi cik warnida. nice pixture. cik Bulat datang melawat entry. hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

ok..leh menang....=)

:"♥Warnida:"♥ said...

cik bulat....thx sudi ajk join contest yg sngt sopan ni hihhih

:"♥Warnida:"♥ said...

cik lyn.....yeah!!! blh mng ker?? hahhah jom join skli :p