Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, December 26, 2008

hari ni..hahahhah...

0 orang suka
Haaaaaaaa pagi ni ,aku msuk opis,keja utama aku bt refill wrna printer hahahh tak pnha2 ni hu3....byngkn la mcm ni.Sebulm ni aku dok refill yang wrna hitm jer...sbb sng skit la bg aku hahhha...Pgi ni aku kn boh yg wrna lak bkn apa lma dh aku tak isi yang wrna tu..dok pkai jer...tak tmbh2 hahaha....so jom la kita tgk sma2 apa jdi kat aku ni..hahahhahah

*ok tak ..kih3...

Wednesday, December 24, 2008

Lucky-Jason Mraz Feat Colbie Caill (best hi3)

0 orang suka


jason mraz lyric

Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will


I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair
Though the breezes through trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
Ooooh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh



Tuesday, December 23, 2008

Hari mnggu bersma parti hot fm d summit USJ

0 orang suka
Hai,semua hahah aku kn sbnrnya kn...hu3..tak tau la knpa jdi ngn aku ni..aku dh mls nk taip2 cita ni,skng ni tgh syok dok post2 pic ngn video jer...hu3,,,sbb tu aku nya blog tak update lama.Memandngkn best frend aku ENIS,mmbr smngt kat aku surh mnupdate blog aku..so aku pn kn trus mengepost cita2 yang best kt blog aku ni.Aku tgk skng ni pn enis bgtu smngt mengupdate blog nya,hahha...so jom kita layan....layan apa..!!! Layan jer la apa yang aku boh ni,Hahahah...klu ada org bca OK la..klu tak ada pn ttp KO la hahhaha(apa aku merapu mlm2 buta ni) aduyai...
Ni ada pic aku ngn toi..time pati hot kat summit ahad lpas,ada lagi pic aku ngn si kak liya,tpi akak ros lak terbuat video lak..t la aku msuk kn video tu..ha3..
*ok tak hi3....

*ngn abg toi hahahha

Tuesday, November 25, 2008

jom main boLing..ha3...

2 orang suka
Saja la nk post2...cita2 aku spnjg mnggu ni hahahha...jom la kita te....sma2...hahhaha... 

*sempat tu posing smntra nk tnggu turn aku ..ha2

*sja nk tunjuk ha3...aduyai poyo

*posing lagi hahhahah..

Monday, November 24, 2008

A1 tEAm.mALAySIA At sEPAnG..

2 orang suka
aduyai ...lma mn ni tak update blog aku..hahhah ok2 ni aku ada bnda gak nk kongsi ngn smua23.11 aku ngn akak aku biasa la kan ari mnggu bkn nk lekatkat umh..ha3..jln2 la apa lagi...Nk jadi rzki aku ngn kak aku ni,Kwn dia bg 4 pass msuk ker A1 GP kat sepang

Wahhh aku ni frist time ni jejak msuk kat lam litar sepang tu...so very xcited la,kuang3.So aku ngn akak aku dh dua org...lagi dua la kan..ajk kwn ni tak free ajk kawn ni tak free,ajk akak nu tak mau ikut,ajak akak ni tak mau ikut,las2 aku bg la cdngan...aku nk ajk kwn aku mira sorg...so on jer..mlm 22 tu mmbr aku tido umh aku..sbb esok pagi2 dah nk bertolak g sepang...ni ada bbrpa video n pic nk bg korang tgk k....kita enjoy...

*Bising Gila....sKIt telinga aku..ha3
*Posing skiT...
*Ferrari ShOw...
*Keta Bru aku..hahahhahah bolayan laa..
ayoyo..knpa ni ak...aku dh tak tau nk tulis apa lagi ni...sllu pndai gak aku..dok story2.Tak pa la kira ok la tuhh bak kta saida..hi3.......

Tuesday, October 28, 2008

gara² tak ada elektrik smlm....aku......

6 orang suka
hahhaha..tgk la sndri...
adehhh ingt nk jln2 jer ngn kak ros smlm..tnpa kluar kan sesen pn..tpi tgk la hahahha..lain plk jadi nya....lain yang nk bt lain yg bt hahaha....mmg best gila...dpt naik dua bnda yang xstrem pn dh pning kpla otak aku ni hahha..ni akak aku smpt video kn detik2 aku kat ats bnda2 alah ni hahha...jom kita te.....sma2 hahhaha..

video
*klu korang smua nk tau aku ada kat dlm tu hahahha..akak aku yang video kn bnda ni...tgk smpai abis video ni ada la nmpk aku kluar dgn bgtu serbut...mmg best+takut pn ada...yahuuu..ada lagi
video
*nmpk tak kaki aku yang sluar hitam tu hahaha....aku plih port yang tak ada org kiri knan...sbb mlu nnti diorg gelak tgk aku jerit waaaaaaaaaaaa..waaaaaaaaaaaaa.waaaaaaaaaa

Monday, October 13, 2008

hujung minggu bersama...

2 orang suka
mmber2 teknik zai,qilot,wani,razi n ajib...tpi yang tak best tu zai ngn qilot g tgk wyg(KAMI THE MOVIE) aku razi ngn ajib g main boling..hu3....bkn apa aku cita2 melyu cinta ni tak ngam sngt la..lagi pn cita KAMI kan aku tak brpa nk ikut hahah...what ever la...jom la tgk pic2 yang sempt aku tngkp...

Wednesday, October 8, 2008

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari...

2 orang suka

KELUARGA TN HAJI OSMAN BASHAH BIN ABDULLAH & HJH SELAMAH BT HJ IBRAHIM

thx kat smua kwn2 aku yg sudi dtg umh.....JAN,CAQ,ADIK,CAH,IDRIS,FIEZA,HUSNUL HIJAN,AZIM,KAK CIK,MAT ANI,WAN,ASYRAF,(kwn2 sek men keb seri pantai),FUAD,WANI,ZAIDAN n DIN(Teknik langkawi).....*Jan,idris,caq n mat besi(uihhh besi tu haaaahha) jgn marah tau*adik n cah...lerr kak cik mna adeh...(tak smpt nk bergmbr sma hahah)

*husnul hijan(BIRU),n mat ani(PUTIH),azim blm smpai lagi time ni....hu3..lpk kat luar umh jer..haha

*wan n the geng hahah aku tak knai pn yg lain tu aku knl wan sorg jer..

*ni la kwan baik aku Fieza..hahhahaha

Friday, September 26, 2008

menu berbuka puasa D arena..AEON b.tinggi

0 orang suka
nyum2.....selmt berbuka puasa...

Shopping d PKNS s.alam n OUG Pakson PJ

0 orang suka
...tgh ari khamis lps,kak ros ngn aku rncng nk g PKNS,nk bli bju rya la kn..sbb jumaat aku dah nkblik kmpung..sja la kak ros nk rojer2 kat kat tini,kot2 dia nk ikut..dia pn apa lgi OK ajer..sbb nk blik sluar kat PPG dia tu hahha...tak pa..kak ros kta..kami p PKNS dlu tgk bju...kami p ambil ang...ok set.Smpai jer aku kat PKNS tgk2 parkng dlm pnuh pnya rmai org time tu...aduhh terpksa la parkng kat luar mngadap PKNS tu..parkng la keta...trun2 terpksa jln la skit..time aku nk naik tngga nk lits jln,kak ros kta kat aku"ish terkjut ah" aku kta la awat kak..dia kta"ang tgk tu" aku pn tgk2 ada sorng mak cik kat tpi tnggan tu tgh mntk sdekah..tgh2 ari terik,dia dok tepi tngga tu..mntk sdekah..dia ada pgg pyung...tpi kddkan dia tu yg bt org mcm ishhh knpa la makcik ni ddk smpai mcm tu..bkn apa dia ddk kat stu muka pn tak nmpk lindung ngn payung...klu korng smua nk tgk..ni haaaaaa pic dia...

yg bdk pkai tudng biru tu dok tnggu tepi kutr byr parkng..cian plk aku tgk org2 yg mcm ni...cri rzki ngn mntk sdekah..aduyai....
Mhhhh msuk PKNS pnya la rmai org...mcm org ada hahhaha...jln pnya jln jmpa la bju yg aku dok cri tu...slsai jer bi bju trus blik ke keta..tala p Petling jya lak..nk ambil kat tini nk g OUG....dia ni kaki shoping..dpt sluar 2 lai kat sarah ngn alia...bju stu kat gurl gurl hahhaha....aku la kna dukung si bby tihah tu sbb stroler tak bwk...aku bt mcm2 kat bby hahha...tgk ni....

hahahah...cri bnda yg tersmbunyi hu3...cian kat bby ....mau tak nya aku dkung...lps tu dia blh tdo kat ats ku.....aku sja la letk dia dlm gobok kain tu....sbb lenguh tnggan aku dkung dia...hahhaha3

Wednesday, September 24, 2008

lepak2

1 orang suka
tak ada keja...kita cri keja..keja edit pic2 yg mn ada la kn...hahha...trma ksh photoscape...hahha

D stu Ptg

0 orang suka
aku blik keja time...kak ros dtg ambil...blik g la ambil ain ngn nana kat taska..lps tu dh nk smpi kat line umh dah msa tu aku tgk lngit berasap jer...mcm ada smthng terbkr..aku bg tau kak ros..tgk mcm line umh kita jer...apa lgi kak ris pn dgn smngat nya mmbwk keta nk tgk apa yg terjdi...smpai jer dpn line umh...ya allah tgk kwsan lpang kat tpi umh aku terbkar...umh dah la second las...so dkat la...tgk dah rmai org dok plun pdam kan api...msa tu cuaca amt la terik....sngguh cpt la api tu mrebak....smpai jer...aku trus msuk umh...,mau tak nya asap dia kuat sngt..pdih mta2...mn thn...aduhhhh...dok lam 10 mnt kot bomba msk..hahah parking elok jer dpn umh aku....aku kat lam umh dok jdi wartwan tngkp pic tok blog aku hahha yezaaa....

berbuka puasa D Hart’s Chicken Buffet sunway piramid

0 orang suka
mhh sbnrnya tak ada bnda sngt nk stry psl berbka kat ckhn hart tu cma mula2 akak ros ajk g kat summit jer...abg lak nk g chkn hart sunway hu3..las2 ikut abg gak la sunway piramd...smpai kat sunway time tu dah berbka pn...ingt ada la tmpt nk berbuka...g jer tgk org bertur pnya la rmai...siap kn tulis lam buku lagi nk ikut turn hu3....mmg niat nk g mkn kat stu so tunggu jer...tu nsb baik ada 3 nama dah g mkn kat tmpt lain...berjya la kmi masuk dlu hahaha....dalm stgh jam gak tunggu jer kat dpn chkn hart tu..hu3....ni pic2 yg smpt aku klik2...hahaha....

ada lagi..tpi aku mls la nk ltak pic2 bsr2 ngn kat blog aku ni so aku edit jdi kn stu hahahha...apa guna nya photoscape...kan.....kita enjoi...

Tuesday, September 23, 2008

cntik nya jam ni

0 orang suka
jln2 kat sunway piramid smlm....snggh jap kdai jam ternmpk la plk jam2 ni....smart gila...yg pic bawah tu aku suka sbb sweet jer bila tgk kn hu3..jam sja pn dh nk 500 aduhh hahhaha

sbtu lps....

0 orang suka


sbtu lps 20/09 aku biasa ar ari cuti ni...ssh n lekt kat umh.kak ros ajk g s.alam..bnyk celcom,aku kira apa...dia ajk aku ikut jer la hahaha bosan kan dok umh jer...cuti2 ni...smpai jer kat jln tengku zabedah apa tah nnti korng tgk la sndri,aku ternmpk sbuah moto parking elok jer kat kotak parki ng moto tu aku nk tergelk gila tgk moto...hahahhacuba korng smua tgk btl moto ni aduhh..mcm mn la moto ni blh ada kat tgh2 bndar s.alm tu..ish2 spa la tuan dia kn...n spa la yg jht mncuri hanya tayar depan jer...hahahhah...nk curi pn ambil la trus 2 2 kan hahhaha....

Tuesday, September 16, 2008

bby Vs Gurl Gurl^_^

0 orang suka
videobby yg syg sngt2 kat bby dia ha3.....

Friday, September 5, 2008

ibu Ku

2 orang suka

Terdetik di hati ingin bersua
Menatap wajah nan bersih mulia
Yang kian tua dimamah usia

Di balik kedut wajah itu
Tertanam 1001 kisah hidup
Gembira..sedih..suka dan pilu

Ranjau dunia tabah diharungi 
Anak dididik serta disayangi
Kasih disemai setulus hati

Engkaulah bergelar isteri sejati
Pengorbananmu selayak ibu mithali
Walau tanpa suami di sisi
Insan agung bertakhta di hati
Yang telah lama pergi
Menyahut seruan dari Ilahi

Setinggi penghargaan buatmu ibu
Mengasuh diriku tak pernah jemu
Mencurah kepadaku selautan ilmu
Mengenalkan daku Tuhan yang satu

Di akhir tari pena aku memohon
Mudahan engkau dirahmati Tuhan
Ampunkan segala dosa dan keterlanjuran
Kesedihanmu yang pernah ku lakukan
Kemarahanmu yang pernah aku undang

Aku sedar.....
Hanya dengan redhamu
Akanku kecapi anugerah Tuhan.

Tuesday, September 2, 2008

Tuesday, August 26, 2008

my BbY JiHah

0 orang suka

hijau kuning tanah ku,negeri kedah negeri ku...

1 orang suka
23 Ogos 2008
PIALA MALAYSIA KEDAH VS SELANGOR...
Mlm tu aku rsa aku pling smngat gila berda kat stdium tu hahhahah...mmg best arr tgk pmain kdh main mlm tu nk berbnding selngr....hahahhah...dah la tu pngdil bt ketaq plk detik2 akhr kdh nk mng dia bg tendgan pcuma plk kat slngr nsb baik la tak msuk klu tak tak psl2 nk main penalti tak BEST hhahahah...mai kita nyi sma hahahha lagu kedah

Yakinkanlah diri sendiri
Berjuanglah sejiwa murni
Tekun berani sesungguh hati
Demi sukan mengharung negeri

Biar jasa jadi kenangan
Hijau Kuning lambang kemegahan
Jelapang Padi tempat sanjungan
Negeri Kedah Darul Aman

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau kuning darahku
Negeri Kedah negeriku

Kedah, Kedah pantang kalah
Walu sakit jatuh dan rebah
Bangun lantas semula gagah
Bajur lalu melintang patah

Hijau Kuning tanahku
Darul Aman negeriku
Hijau Kuning darahku
Negeri Kedah negeriku
Negeri Kedah negeriku