Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, September 26, 2008

menu berbuka puasa D arena..AEON b.tinggi

0 orang suka
nyum2.....selmt berbuka puasa...

Shopping d PKNS s.alam n OUG Pakson PJ

0 orang suka
...tgh ari khamis lps,kak ros ngn aku rncng nk g PKNS,nk bli bju rya la kn..sbb jumaat aku dah nkblik kmpung..sja la kak ros nk rojer2 kat kat tini,kot2 dia nk ikut..dia pn apa lgi OK ajer..sbb nk blik sluar kat PPG dia tu hahha...tak pa..kak ros kta..kami p PKNS dlu tgk bju...kami p ambil ang...ok set.Smpai jer aku kat PKNS tgk2 parkng dlm pnuh pnya rmai org time tu...aduhh terpksa la parkng kat luar mngadap PKNS tu..parkng la keta...trun2 terpksa jln la skit..time aku nk naik tngga nk lits jln,kak ros kta kat aku"ish terkjut ah" aku kta la awat kak..dia kta"ang tgk tu" aku pn tgk2 ada sorng mak cik kat tpi tnggan tu tgh mntk sdekah..tgh2 ari terik,dia dok tepi tngga tu..mntk sdekah..dia ada pgg pyung...tpi kddkan dia tu yg bt org mcm ishhh knpa la makcik ni ddk smpai mcm tu..bkn apa dia ddk kat stu muka pn tak nmpk lindung ngn payung...klu korng smua nk tgk..ni haaaaaa pic dia...

yg bdk pkai tudng biru tu dok tnggu tepi kutr byr parkng..cian plk aku tgk org2 yg mcm ni...cri rzki ngn mntk sdekah..aduyai....
Mhhhh msuk PKNS pnya la rmai org...mcm org ada hahhaha...jln pnya jln jmpa la bju yg aku dok cri tu...slsai jer bi bju trus blik ke keta..tala p Petling jya lak..nk ambil kat tini nk g OUG....dia ni kaki shoping..dpt sluar 2 lai kat sarah ngn alia...bju stu kat gurl gurl hahhaha....aku la kna dukung si bby tihah tu sbb stroler tak bwk...aku bt mcm2 kat bby hahha...tgk ni....

hahahah...cri bnda yg tersmbunyi hu3...cian kat bby ....mau tak nya aku dkung...lps tu dia blh tdo kat ats ku.....aku sja la letk dia dlm gobok kain tu....sbb lenguh tnggan aku dkung dia...hahhaha3

Wednesday, September 24, 2008

lepak2

1 orang suka
tak ada keja...kita cri keja..keja edit pic2 yg mn ada la kn...hahha...trma ksh photoscape...hahha

D stu Ptg

0 orang suka
aku blik keja time...kak ros dtg ambil...blik g la ambil ain ngn nana kat taska..lps tu dh nk smpi kat line umh dah msa tu aku tgk lngit berasap jer...mcm ada smthng terbkr..aku bg tau kak ros..tgk mcm line umh kita jer...apa lgi kak ris pn dgn smngat nya mmbwk keta nk tgk apa yg terjdi...smpai jer dpn line umh...ya allah tgk kwsan lpang kat tpi umh aku terbkar...umh dah la second las...so dkat la...tgk dah rmai org dok plun pdam kan api...msa tu cuaca amt la terik....sngguh cpt la api tu mrebak....smpai jer...aku trus msuk umh...,mau tak nya asap dia kuat sngt..pdih mta2...mn thn...aduhhhh...dok lam 10 mnt kot bomba msk..hahah parking elok jer dpn umh aku....aku kat lam umh dok jdi wartwan tngkp pic tok blog aku hahha yezaaa....

berbuka puasa D Hart’s Chicken Buffet sunway piramid

0 orang suka
mhh sbnrnya tak ada bnda sngt nk stry psl berbka kat ckhn hart tu cma mula2 akak ros ajk g kat summit jer...abg lak nk g chkn hart sunway hu3..las2 ikut abg gak la sunway piramd...smpai kat sunway time tu dah berbka pn...ingt ada la tmpt nk berbuka...g jer tgk org bertur pnya la rmai...siap kn tulis lam buku lagi nk ikut turn hu3....mmg niat nk g mkn kat stu so tunggu jer...tu nsb baik ada 3 nama dah g mkn kat tmpt lain...berjya la kmi masuk dlu hahaha....dalm stgh jam gak tunggu jer kat dpn chkn hart tu..hu3....ni pic2 yg smpt aku klik2...hahaha....

ada lagi..tpi aku mls la nk ltak pic2 bsr2 ngn kat blog aku ni so aku edit jdi kn stu hahahha...apa guna nya photoscape...kan.....kita enjoi...

Tuesday, September 23, 2008

cntik nya jam ni

0 orang suka
jln2 kat sunway piramid smlm....snggh jap kdai jam ternmpk la plk jam2 ni....smart gila...yg pic bawah tu aku suka sbb sweet jer bila tgk kn hu3..jam sja pn dh nk 500 aduhh hahhaha

sbtu lps....

0 orang suka


sbtu lps 20/09 aku biasa ar ari cuti ni...ssh n lekt kat umh.kak ros ajk g s.alam..bnyk celcom,aku kira apa...dia ajk aku ikut jer la hahaha bosan kan dok umh jer...cuti2 ni...smpai jer kat jln tengku zabedah apa tah nnti korng tgk la sndri,aku ternmpk sbuah moto parking elok jer kat kotak parki ng moto tu aku nk tergelk gila tgk moto...hahahhacuba korng smua tgk btl moto ni aduhh..mcm mn la moto ni blh ada kat tgh2 bndar s.alm tu..ish2 spa la tuan dia kn...n spa la yg jht mncuri hanya tayar depan jer...hahahhah...nk curi pn ambil la trus 2 2 kan hahhaha....

Tuesday, September 16, 2008

bby Vs Gurl Gurl^_^

0 orang suka
videobby yg syg sngt2 kat bby dia ha3.....

Friday, September 5, 2008

ibu Ku

2 orang suka

Terdetik di hati ingin bersua
Menatap wajah nan bersih mulia
Yang kian tua dimamah usia

Di balik kedut wajah itu
Tertanam 1001 kisah hidup
Gembira..sedih..suka dan pilu

Ranjau dunia tabah diharungi 
Anak dididik serta disayangi
Kasih disemai setulus hati

Engkaulah bergelar isteri sejati
Pengorbananmu selayak ibu mithali
Walau tanpa suami di sisi
Insan agung bertakhta di hati
Yang telah lama pergi
Menyahut seruan dari Ilahi

Setinggi penghargaan buatmu ibu
Mengasuh diriku tak pernah jemu
Mencurah kepadaku selautan ilmu
Mengenalkan daku Tuhan yang satu

Di akhir tari pena aku memohon
Mudahan engkau dirahmati Tuhan
Ampunkan segala dosa dan keterlanjuran
Kesedihanmu yang pernah ku lakukan
Kemarahanmu yang pernah aku undang

Aku sedar.....
Hanya dengan redhamu
Akanku kecapi anugerah Tuhan.

Tuesday, September 2, 2008