Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, June 30, 2009

Akhirnya.........

0 orang suka
aku berjaya siap kan muka baru tok aku nya blog...dri pagi smapi skng ni....dok tgk bnda alah ni jer...huhuu...sja ubah tak nk la nmpk blog aku ni layout yang sma jer..nk gak ubh2 kn so kn ubah la hihihi...aku sja letak mcm gelp2 skit kn sbb sblm ni ceria jer colorful jer..tpi kli ni just 2 warna jer hahahah....aku ronda satu google nk cari layout2 yang best2...aku jmpa yang cantik2..cumil2 tapi bila aku letak jer..mcm tak best jer..mcm tah apa2...tapi bila aku letak yang ni ok la hihihi....so ok la...dh la nk guna 3 kotak tak bnyk skit2 jer....dh jmpa yang aku btl2 nk...2 jer kotak jer..aduyaiii...what ever la apa2 pn blog aku skng ni dh fresh bru gitu hihihi..zass jer la k.....kakashimie 4'ever hihihiblogger-emoticon.blogspot.com

Saturday, June 27, 2009

Aktivi ari ni...

3 orang suka
hahah mcm biasa la kn....ari2 mnggu ni klu tak dak plan nk p mn2 tu jarang la hihi...smlm kak tini telh bt kptsan nk tido KLang umah kak ros....mhh komfom2 la kna g ambil kn hahahha....ptg lps keja tu zooom trus g PJ pick up diorng....smpai mkn mlm smua kat stu dlu la....so ingt kn nk g tgk wyg cita Transformers...mlm tu gak cek2 kot online kol 9 ngn kol 11 rsa mcm dh lewat kot....last2 skli bt kptsa nk tgk pgi2 ni la....buka apa..klu takat dewasa2 ni ok lagi kot nk g tgk smlm...tpi mn nk p letak si PPG tu smua hahah ngn bby a'ah lagi hahhahah....trus la shoot blik Klang..Pgi2 kol 8 tu smua dh bngu....kak ros siap msak smua....aku bngu trus la men on kn intenet ni,nk book tiket scra online...mmg nsb baik la..hihi bkn apa...kami bru cuba beli tiket kot tenet ni..klu tak pkai terjah g jer...ada tiket tgk..tk dak blik hahahha...so bt yang bt yang ni..blh beli tiket scra online 6 org jer...aduhh kami nk 8..so terpksa la book 6 jer la....2 lgi kmi bli trus kt sna....dh slsai smua..terjah la kami ker AEON bukit tinggi klang...show kol 10.45 pgi...aku ingt kn mcm tak brpa nk ada org tau...agk terkjut gak la tgk2 bertur bkn main pnjg huhuh nsb baik la kmi bt kptsan yang agk tept kn..p p g kat kauntr online tu trus zass msuk jer hhahah..jom la tgk kita tgk pic2 yg smpt ku ambil...opsss sblm tu aku nk syor kn kat smua g la tgk transformers mmg best gila ckp lu....hihihi dok tnggu kak ros n kak tini ambil tket kita posing dlu hahahhaha dlm kebisingan robot2 tu dok lawan saat2 akhir..aaliyah smpt tido hahah smpi abis cita hahhah.kak kak dia yang lain dok kacau dh time tu
posing posing posing hahah

Wednesday, June 24, 2009

edisi a'ah...hihih

0 orang suka
yuhuuu kakashimie kmbli..dlu aku keja dok post sal ank buah yang aku pling syg si najihah aka bby jihan dh tak jdi bby pn..hihi akak aku mimi dok pnggl dia bby giant jahat btl la...mntang2 la tumbesran dia mkn lma mkn mmbsr hhihihi...what ever la...skng ni aku nk tunjuk a'ah hahah nama baru dia....dlu dok pnggil tihah...skng ni a'ah hihi ibu dia la ni huhu jom2 kita tgk riak2 wjah a'ah yang ada dlm fon aku ni hihi..hihi aku suka pic yang bwh skli ni muka agk terkejut hahhaha(mata smua bulat)

video
a'ah sngt happy sbb nk g tgk wyg time ni "monster VS alien"
almak knpa ni hahahahha

Tuesday, June 23, 2009

Happy Birthday.......to me

6 orang suka
date 22 jun 1988 ni la date aku di lahirkn kat dunia ni...trma ksh kpda mak ayah aku yang telah menwujudkan aku kat muka bumi ni...skng date dh msuk 22 jun 2009...sdh 21 thn aku memjlni khdpan yang pnuh liku2 dan cabarn ni..suka duka aku tempuh ngn ati yang terbuka...ksmptan ni aku nk ucpn kn ribuan terima ksih kpda smu ahli kluarga aku yang sntiasa mnjga aku smpai skng ni..MAK AYAH..KAK ROS,KAK MARNI,KAK TINI,ABG WADI N KAK MIMI....sedih la plk huhuu..tak nk la sedih hihi...birthday aku kli d smbut terlbh awl...sbb geng2 PPG smua nya lhr buln 6...hhihih so kak tinie tlh mmbuat kpsan smbut kesmua skli....hihihi termsuk la ngn aku tumpng skaki..hihi terima kasih KAK ROS N KAK TINI.....
video
hahah aku yang agk PULUN sikit hahahahh....

smlm kak ros n abg aizal ada bwk aku mkn bsr(wlaupn mmg tiap2 ari dia yang bawak) terima kasih lagi skli tuk kak ros n abg aizal....

blogger-emoticon.blogspot.com
tuk diri sendiri.....blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, June 18, 2009

Alahai kenapa ak???

0 orang suka
mcm mn aku nk ckp ak...mhhh aku rsa kn aku bnyk la jugk astis yang aku mint..mcm ebi AF 5, mila AF 5, mhh zizan, johan...ada la lagi rmai la tpi tak la fanatik sngt kat si nabil tu....knpa ak siap terbwk2 msuk mmpi lagi..aduyaiii bila la aku nk jmpa dia kn...mmg dua 3 ari ni dok ingt ahmad nabil jer ni hahahha...lps tu nk d kta kn lagi..skng ni dh la kau teringt2 kat si nabil ni...aku leh jmpa lak ngn mamat ni yang muka iras2 nabil ni...alamak bertmbh fanatik lagi la aku kat nabil ni..tup2 aku tau gak yang mamt ni dok stu tmn ngn aku aduyaiii....dia ngn nabil tak la kta peladuk dua serupa ker apa ker kn...cuma dia ni hitam manis...tak tnggi mcm nabil biasa2 jer la...start aku jmpa dia rtu..skng ni blh nk di kta kn tiap2 ari la aku selish ngn dia...cuma tak tgur jer la..aku pndng dia pndng..dia tgk aku tgk jer la...nk gak aku tgur..ishh tak nk la aku kn..t pa la dia kta..mn tau dh ada istri ker hihihi..tpi aku tau dia blm ada istri hihihi..poyo tol la aku ni hahahha...mhh biar la aku tgk dia tgk dh la...tapi klu dia tgur aku dlu...aku lyn jer la blik...sja kn nk berkwn..hihihi tpi muka dia mmg mcm nabil la...apa2 pn nabil ttp d ati hahaha...bila la msa dpt aku jmpa ahmad nabil b ahmad ni hihihblogger-emoticon.blogspot.com

Monday, June 15, 2009

Mood yang Agk......

0 orang suka

blogger-emoticon.blogspot.com
jelaskan padaku isi hatimu
seberapa besar kau yakin padaku
untuk tetap bisa bertahan denganku
menjaga cinta ini

pertengkaran yang terjadi
seperti semua salahku
mengapa selalu aku yang mengalah
tak pernahkah kau berfikir
sedikit tentang hatiku
mengapa ku yang harus selalu mengalah
pantaskah hatiku masih bisa bersamamu

jelaskan padaku isi hatimu
seberapa besar kau yakin padaku
untuk tetap bisa bertahan denganku
menjaga cinta ini

mengapa selalu aku yang mengalah
tak pernahkah kau berfikir
sedikit tentang hatiku
mengapa ku yang harus selalu mengalah
pantaskah hatiku masih bisa bersamamu...zamie

Friday, June 12, 2009

Mmg best la....

0 orang suka
cita Drag Me To Hell tu aduyaii mcm nk tgk lagi skli ni mhhhh menkutkn n best la...mlm tu yang aku kta sppu aku CT yang nk ikut tapi last mnt dia tak jdi g lak aduyaii hampa gas btl la..nsb baik la mmbr aku IKMAL aku ajk last mnt pn blh g gak..lma gak la aku tak jmpa dia lst aku jmpa time SPM 2005 skng ni dh 2009 hahah ni bru aku jmpa lak..thx ikmal dgn hadiah tu hihihi..hadiah wahh hihii blogger-emoticon.blogspot.com

Wednesday, June 10, 2009

Aku menang lagi....

0 orang suka
hahahha tak ada la best sngt pn hadiah nya just CD...what ever la jji ori n tak smua dpt hahahha.....lagi aku nk cewee ni nama aku tersenarai la plak lam web hot.fm ni hahahah trma ksh hot.fm...
*klik pic ni klu nk tgk nama aku lagi jelas hahhaa....blur la plk kak tini oit...zass jer la

mlm ni dpt gak 4 pass masuk tgk cita Drag Me to Hell
tpi pass ni bkn aku yang mng tapi kak ros yang mng memndangkn dia tak ada kat KL ni sekrng ni tgh bercuti pusing stu malaysia so dia pass la kat aku hahhaha....aku bwk mimi,ngn abg ipar baru aku (abg rizal) n sppu aku Ct....kita enjoi...^_^

Tuesday, June 9, 2009

Aku di terangganu N kelantan....

0 orang suka
Tujuan utama kami semua ke sana sbb dia nk menyambut blah lelaki la...suami mimi AKA abg ipar baru aku la...dia bt kenduri kat kelatan umh nenek dia kot....so kndri nya sabtu jumaat pagi2 tu aku,abg,kak ros n kak marni serta anak2 bertolak dlu ker terangganu sja jln2..lgi pn abg aku biasa la ada la keja skit hahah...so smpai jer terangganu abg aku bwk kami g makan satar yang sngt sedp di Rstrn AZIZ SATAR...aku pn tak tau la aziz satar ni yang pelakon tu ker tau pn nama dia aziz...satar tu wujud of la kn sbb dia jual satar hihi tapi mmg sedp la satar kat stu....mhhh jom kita tgk rupa paras nya hahhahblogger-emoticon.blogspot.com
*tgk pnuh stu meja punya pulun kami menikmati nya ^_^

so lps abis jer mkn kami pn kn cri tmpt nk bermlm la..smua hotel pnuh last2 skli dpt rumah hi2.....mmbr kwn abg aku...sblm smpai sna snggah pantai batu buruk...sja bwk si ain, nana n pidaus naik kuda..jom2 tgk pic diorng...

so dh ponat jln2 smua kat trgganu...esok pagi2 tu bertolak g kelatan la....mai kita layn pic2 yang sempt di ambil.....sma ari kndri..lps abis kndri g mkn mlm hahahah....blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com
Ni time kami smua g mkn kat PCB(pantai cahaya bulan)
blogger-emoticon.blogspot.com

Monday, June 8, 2009

Alahai adik firdaus ..

0 orang suka
Aduyai aku pn tak tau la nk ckp apa kn..n aku pn tak tau la slh aku atau pn bnda ni berlku dgn tak sngaja kn....mhhhh..bnda nk jadi kn dh dia nk jtuh nk bt mcm mn....Anak kak marni (aka Akak aku la) yang no 3 ni mmg nakal skit...mhh bkn skit la bnyk la kot hahhaha.....aduyaiii mmg aku yang tlg dia bsuh kn msa dia buang air besar tu..dh selesai smua aku nk kluar la ttp lmpu ..elok aku langkah kluar dri blik air tu aku pusing jer dia jtuh tergelincir dlm blik air aduyaiii aku dh mmg cuak la nagis la apa lagi..aku pjuk2 la...kak aku mai la pgg dia...aku snggh la terkjut kn kpla dia tersnyum elok jer aduhhh mmg skit n mmg truk la kna kn....mhhh skng ni aku dok tertnya2 gak la slh aku ker tak ni..mhh apa2 pn kak marni aku nk mntk maaf klu2 ang rsa aku punca anak ang jtuh k..n pda mat pidaus acu mntk maaf....acu tak sngja...*adik pidaus kn 2 jhtan di kepala.....


Thursday, June 4, 2009

Bnyk Hal la plk...

0 orang suka
aduyaiii...smlm aku tak lekat kat opis mau tak nya..smlm aku dok umh sorng2 so aku bt kptsan g tido umh kak tini kat kat PJ..dh morning2 bngu akak aku siap2 nk g keja la so ngn aku2 skli la kn g keja kn..kol 7.30 a.m tu aku dh ada ats jln raya uuuuu sejuk ler....smpai jer umh..aku siap2 nk g keja lak...smpai opis aku bru tringt yang moto aku kn g service dh jln jauh smpai ker putra jaya ari tu so phm2 la hihii..tup2 aku bru ingt lak yang lesen L keta aku kn renew hahah nk g ambil P la kta kn so phm2 lagi la hahaha....lps tu abg lak surh g pos doc so kna g pjbt pos lak aduyaii bnyk lak tmpt aku nk kena g ni...so aku bt smua keja aku kat shah alam je la...smua kat stu...huhu bnyk la plk duit aku abis stu ari tu huhuhuhu....moto 40,lesen 32,pjbt pos 5inggt,g singh watson lak 40 abis ahhhh huhuublogger-emoticon.blogspot.com

Wednesday, June 3, 2009

Aku balik kampung lagi...

0 orang suka
Dua minggu berturut2 aku blik kmpung kedah,niat tu aku nk tgk nenek aku yang tgh skit skng ni....dlm msa yang sma kat umh aku tu ada kndri kwin biasa la kn cuti2 sek ni....bnyk la org yang nk kawin hihihi....syok syok...yang kawin ni pn kwn2 aku gak la angah akak kepada adeq n kak cik....dia dok selorng ngn aku la umh aku 103 umh dia 108 so dekat la hihihi...mcm biasa la kn aku..klu bab2 ada kndri kawin ni....mosti ada karoke la...n aku komfom2 suka menyumbang kn suara aku ni hahahah..nk bt mcm mn bila aku tak mau ada yang menyurh hahhaha..so aku pn apa lagi pantng la jmpa mic nk nnyi jer keja dia

opssss!!! sorry video tu nnti akan ku msuk kn jugk k..ada sedikit kesilpan teknikal skng ni hahhaha...tungguuuu...

jom kita layan pic2 yang sempat aku ambil....haaaaa ni la penganti ct norleda ngn azwan ker izwan tah no sure laaa opss sowie angah hihihi....depa dok mkn aku ambil la gmbr hihih*hihih sepadan kn!!!
*teman tapi mesra k hihihi lat pn dtg gak kndri tu...
*Kami la flowers gurl ari kndri tu hihiii ^_^

Tuesday, June 2, 2009

NAJIHAH ker ni!!!!

2 orang suka
smlm aku ada buka memory fon aku yang lama tu..so belek pnya belek aku terjmpa la pic yang ciut2 ni hahahah NAJIHAH MUDA2 DLU TERSNGT LA CUTE hu3...