Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, May 27, 2009

The real upin & ipin.....

0 orang suka

cute kn...nk tgk lagi lagi lagi cute tak...
-


-


-


-



-


-

tgk2 hahahah lagi cute bila yang ori hihihihiblogger-emoticon.blogspot.com

akhirnya....

0 orang suka
aduyai...mmg ssh ak nk ubh blog ni..ingt kn senang mcm ubh page kat myspace n frendster tu hahaha aduyai.....smalaman aku bt...smpai pagi ni haaaa ambil kau....lega rasa nya blog aku kmbli mcm biasa..hihihi....suka suka....blogger-emoticon.blogspot.com

Thursday, May 21, 2009

apa la yang aku bt mlm2 ni....

4 orang suka
hahah aku telh merajin kn dri aku ni cuci peti ais hihihihi....d sbb kn esok nk blik kmpung so aku kena bt la mlm ni jgk...sbb aku dok plan nk cuci ari sabtu la dh cuti kn.....so tak pa la....lagi pn mlm ni aku bkn nya bt apa2 pn....
*ni la rupa pasar peti ais aku yang telh aku kerja kn hihihihiaku berjaya mengosongkn peti ais ni hahhahah....so apa lagi cuci la hihihih
hasil nya taraaa.....
ni la hasil pecah peluh aku mlm ni hahahhahah

Percaya tak???

4 orang suka
smlm aku g putra jaya....rempit ngn scoter nouvo aku tu hahhah..jauh nya perjlnan aku kn hahahha naik moto kih3blogger-emoticon.blogspot.com....ada doc kn htr smlm,abg aku outstion..lps tu wan tu pn ikut abg aku jgk so tnggal aku jer la yang ada kat opis ni tu yang dia mntk tlg aku hntr tu hihihi......pergi tu aku teramat la geram aku g putrajya kot blkang jauh gila B**i...abg aku dok dh bg tau surh g kot puchong dekt la kan...aku ni smngt la ingt btl hahah rupa2 nya slh aku redah jer la(slma ni org jer dok bwk p kn hihihi)...apa leh bt hihihi....jauh perjlnan indah nya permndgan...blogger-emoticon.blogspot.com yang tak thn tu ats moto ni smpt lagi ambil gmbr hahah siap ngn video skli hihihi...*pic ori tak ada edit2 hihihi

*slow jer bwk hihihii
video tu aku tak tau nk hagin kat spa skng ni dh 5 kli aku upload still tak blh ayunan btl la..hihihi....so lps jer aku g pass doc tu kat jbtan bendahari..aku kol abg aku hahahha....korng nk tau kol sbb apa aku mgluh aku tak lrt nk blik juah2 so aku nk blik kot jln yang sptt nya hahhaha..nsb baik la dia bgtau aku n aku pn ikut jer apa yang dia bg tau tu hihihihi...smpai jer puchong aku dpt idea nk sngh kat akak aku kat PJ jap nk ambil brng...dri puchong ker PJ tu aku tau la...mhh dh mcm tmpt aku la dlu hihihi..sbb sblm ni aku dok PJ gak...so alhamdllh slsai smua aku pn blik la ker johan setia....dgn membonceng ngn ceremat ingt lah org tersyg hihihihi...blogger-emoticon.blogspot.com

Tuesday, May 19, 2009

Berakhir sudah....

4 orang suka
part time aku kat The chicken rice shop,jusco bukit tinggi,aku berhenti pn bersbb huhuhu slpas jer kejadian yang aku pn terkejutblogger-emoticon.blogspot.com gak la jadi kat aku huhuhu..ada seorng LELAKI yang aku tak kenal telh ikut aku smpai umah,mmg dasyat la..hanya tuhan jer tau prsan aku time dok atas jln tu..aku naik nouvo dia naik rxz jauh mn sngt la aku leh pergi kn..dh terlmpau takut kn aku bwk moto mmg laju gila la aku laju dia lagi la laju...TAKUT NYA....kalu aku......blogger-emoticon.blogspot.com....(mintak smpang la)..huhuhu mngkn dia dok tgk lma dh aku dok blik seorng2 tgh2 mlm kan...mhhh tak pa la mngkn rzki aku tak ada kot kat stu....aku smpt keja 3 bulan jer kat stu...tpi..aku dh belajar bnyk benda n aku dpt knl ngn kwn2 yang sempoi hihihi....kak ct,azah,sufi,farid,gopal,ismah, sir ismail(manager aku)..n smua la yang ada kat stu...thx k sbb ajr nida bnyk bnda huhuhu.....

bnyk memory kat sna uhuhuhuh....aku tak kn lpa kn korng k......
blogger-emoticon.blogspot.com

Monday, May 18, 2009

AktiViti pD 16-17 d TamN Setia..

2 orang suka
Karnival mesra rakyat kot klu tak slp aku..lpa lak nk ambil pic kain rentang dia hahhaha...dh la aku tgh mrh ngn dri aku sndri ni....punya la bnyk aku ambil gmbr..tnggl 4 keping jer ahhhhhhhhhhhhhhblogger-emoticon.blogspot.com

*ni pic aku ngn kuda punya la tkut ngn kuda tu dok pun jauh2 hahaha

yang lain aku p delete kenpa huhuhu knpa la aduyai...what ever la nk bt mcm mn kn..so spnjg karnival tu mcm2 aktiviti la ada,main bola,PS2,naik kuda,konsert,jualan..mcm2 la ada kat stu ari tu...time ni jer la aku dpt mengenli jiran2 aku yang ada lam tmn setia n tmn john setia ni hahhaha....mmg rmai...huhuhuhu...so ari tu Mentri besar selangor YAB Tan Sri Khalid Ibrahim datang merasmi kn karnival tu...16 saat jer video ni sempt d ambil sbb abg RELA ni surh aku ke tepi aduyaiiii...sesak2..dh la pns so aku terpksa la stop ihihi...,

video

Sunday, May 17, 2009

Congartulations .......

4 orang suka
kepada ke lima finalis kita kat AF 7 krna nerjya smpai kerkonsert yang terakhir....akim,hafiz,airil,isma n yazid.....koramg berlima mmg berbkat besr..i like hihih..tahniah jugk kat hafiz sbb menjdi juara AF 7 pd thun ni.....ke 2 airel ,ke 3 AKIM(i love u..opsss terlebh2 plk) hihihi ke 4 yazid n ke 5 isma.....apa2 aku cuma mint sorng jer dlm ke 5 pemeng Af of coz la akim kn....dr frist konsert AF aku mmg dj jtuh ati ngn dia...frist msti la sbb suara dia yang serak2 basah tu kn ke dua dia ni tersngt la cumil hihihih...snyuman dia fuh mmg cair la klu spa yang tgk (aku la slh sorng nya ) hahahhah....akim all the best to u...arap apa yang akim nk slma ni dh tercpai n smoga sukses dlm bidng yang akim mint ni.....apa2 akim i'am yours hihihi

Thursday, May 14, 2009

azian terjah....

2 orang suka
umah aku 2 mlm,huhuhu suka la aku kn klu jmpa kwn2 lma ni...tapi lma sngguh aku tak jmpa si azian ni..abis jer SPM tu la aku jmpa.ambil kptsan SPM pn aku tak jmpa dia pn.Lagi pn aku ngn yan ni tak rapat sngt la time teknik lu...dia bdk dom 1 aku dak dom 2...tapi mmg aku tak rapat la ngn dia...jmpa slisih gtu2 jer ....tu pn sbb klas aku ngn dia bersebelhan hahhahaha....dia dtg sni sbb ada hal kat KL..tu yang dtg tumpng umh aku tu..jom la lyn jer la pic2 yang aku combine kn ni hahhaa(sja tak nk bg bnyk2 sngt gmbr hihih)...cntum kn aje...hihihi*mlm aku g ambl dia kat KTM shah alam.lsp tu trus g mkn pizza kat seksyn 20...^_^

blogger-emoticon.blogspot.com*esok tu kat jusco b.tinggi org bgtu rmai gila2 huhu sbb stu radio hot dtg kat sni tu yang rmai menesia tu hihih..last2 lepak kat....*station kopitiam tesco huhuh..mknan blh thn la sedp la jgk...alhmdllh hihi....aku smpat bwak azian mkn jer la sbb rtu aku keja aku br la dia jln sorng2 hihihi.....nma pn ada keja kn hihihi btl tak yan..apa2 pn aku happy dpt jmpa ko....aku nk jmpa blik kwn2 lm aku hahhhaa
blogger-emoticon.blogspot.com

Monday, May 11, 2009

aku syg depa...

2 orang suka
aku syg smua kwn2 aku yang still tak lost contk ngn aku...sbb klu tak ada depa aku tak tau la kn apa nk jdi ngn hdp aku ni...tak semprna hdp klu tnpa shabat ni..huhuhu tapi ada 2 shbta yang pling aku syg....yang tk nah jemu berkwn ngn aku ...seorang ppuan n seorng llki huhuhuhu,ni kwn aku norhafiza bt ahmad,aku knl dia dlu msa ting 1 kat sek men keb seri pantai....aku mula berkwn ngn dia smpai skng ni....msa ting 1 smpai ting 3 aku ngn dia mmg stu sek....actly msa aku kat sek men seri pantai..kami berkwn 5 org..mmg geng pling sempoi arr kat sek men time tu hahhaha prsan (zamie,fieza,nana,aini n aimi)...abis jer ting 3...kami berlima mula berpecah..aku ngn aini dapt msuk teknik langkwi dlm kos yang sma...fieza msa tu dpat teknik seberang perai..nana dapat teknik nibong tebal n aimi msuk teknik SP...so mula ting 4 tu la hbgan kami berlima dh tak rapat...aku ngn aini ttp rapat jugak sbb kami dlm stu kos n satu dom kat teknik dlu..tpi besa la kn bila dh jmpa kwn bru so hbgan best tu dh mkin berkurang la hihihi...kn kn aini hihihi..tpiiii...hbgna aku ngn fieza tak nah hilang...wlpun aku di sebrang sna dia di sebarng sni,still dpt kontek ..msa tu tak ada handfon lagi hihi..so kami guna kn kidmat posman la time tu...surat dia nk smpai kat aku kna redah laut dlu kih3...mmg kami tak nah lost kontek la sbb tu kami still kekal kn sttus BEST frend tu smpai skng ni...fieza tau prngai aku mcm mn n aku tau prngai fieza mcm mn..pasl gduh,mhh ada la 2 3 kli tapi lps tu ok blik....mmg tak lma la...sbb tu aku syg sngt ngn dia..n aku tau jgk yang dia pn syg aku...(aku tau fieza pn bca blog ni) hihihi kn fieza k.....aku harap hbgan kita kn kkl smpai akhr hayat kita k fieza....blogger-emoticon.blogspot.com

haaaaaaaa lagi sorng kwn aku yang aku pling syg sbgai sorng kwn k..hihihi
mohd fareez....aku suka brkwn ngn dia ni sbb dia ni sempoi la..aku pnggil dia LAT jer...aku start knl lat ni time frist aku msuk teknik lngkwi...mula2 tu aku knl gtu2 jer la ngn lat ni sbb lat ni dlu ngn ppuan anti skit ahhahaha yela tu lat hihihi...so ting 4 tu aku knl gtu2 jer la...lpas tu msuk jer ting 5 hbgan aku ngn dia mkin rapat sbb msa tu aku berkwn ngn kawn dia MR.H (x bf aku)....mlas la nk sbut nama hihi..sja tak nk ingt msa silam kuang3 poyo tol hihihi...lat ngn mr F ni dok lam stu blik yg sma time teknik lu..so klu mcm ada apa2 aku nk bg tau ker nk bg apa2 ker..aku berhubgn ngn lat dlu la...so dri stu la aku ngn lat mula berkwn dan smpai skng ni aku still berhbgan ngn lat...still jumpa..msj kol smua la..klu sal gduh ngn lat ni aku nah la gduh lama ngn dia time tu abis jer SPM awl 2006 kot tak slp aku..n aku tak tau sal apa yang lat nk ptus kn hbgan persbhtan msa tu..aku tak sure la apa sbb nya...lm gak la aku gduh nk dekat 5 6 buln mcm tu la.tapi lps tu lat kontek aku blik...smpai skng ni alhmdllha aku tak nah gduh ngn lat dh..apa2 mslh dia bg tau aku..aku pn klu ada apa2 mslh aku bg tau dia....sbb tu aku syg depa berdua ni..sbb depa tak nah jmu ngn aku hihihii....btl tak kwn2..."apa yang penting" PERSAHABATN hihih kn kn kn...aku arap n berdoa hbgan aku ngn mereka berdua tak kn putus...
blogger-emoticon.blogspot.comamin

Friday, May 8, 2009

My LiFe SucK WitHOut YoU ...ahhhhhhhh

2 orang suka

Guess this means you’re sorry
You’re standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you’d never come back
But here you are again

blogger-emoticon.blogspot.com

Cuz we belong together, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin’ to pick a fight
I know that I’ve got issues
But you’re pretty messed up too
Either way, I found out I’m nothing without you

Cuz we belong together, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

blogger-emoticon.blogspot.com

Being with you is so disfunctional
I really shouldn’t miss you
But I can’t let you go
Oh yeah

Cuz we belong together, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you

blogger-emoticon.blogspot.com

Cuz we belong together, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly,

Wednesday, May 6, 2009

hahha..nasib baik la....

6 orang suka
masa ari kndri tu hujan tak trun dgn lebat nya hahah hujan besa2 jer...klu korang nk tau apa yang jadi pada keesokan ari nya jeng jeng jeng ..hahah bnda ni aku tak smpt nk ambil video cuma yang ada pic2 jer,tu pn guna fon mmbr aku,hahha sungh tak d jangka hujan pagi tu smpai bnjir....smua umh msuk air kot depn kot blkang pnuh huhuhu...blogger-emoticon.blogspot.commula2 tu aku dok tgk jer mak aku ngn abg2 aku dok smpn barng2 kndri dlm hujn yang sngt lebt tu...dok sat mak pnggil surh p angkt msin basuh kat blkang sbb tmpt bsuh bju dh naik air..hahah apa lagi dlm umh msa tu ada kak ros,kak marni, n abg wadi tmbh aku lagi sorng..smngt la p ankgt hihihi tu la bermula nya aku dh bsh kuyup hihihi*kak ros,kak marni,abg wadi ngn aku hahaha

lps kami dh p slmat mesin bsuh tu aku pn pkir tak kn aku nk msuk mndi dh kn...aku g la ajk geng2 aku kluar sma huhuhu....aku p umh depa dok tido lagi..ish2..aku paksa kluar jgk la huhuhuh....best gila main hujn dlm bnjir..tak prnh tmn aku hujn smpai bnjir tau huhu.... jom la kita tgk pic2 aku n the geng main hujn kah kah kah...
blogger-emoticon.blogspot.com* tgk ni aduyaiii sakit weiiiiblogger-emoticon.blogspot.com
blogger-emoticon.blogspot.com

Tuesday, May 5, 2009

2.5 kenduri la..hihihi

2 orang suka

hari kndri tu time kol 11-2.30 ker kol 3 ptg tah tak sure la hujan trun ngn mncurah2..hihihi nsb baik la sblm tu dh rmai org dtg..tapi time hujn pn rmai gak la yang pasrah redah jer la ngn hujn2 pn apa leh buat kn hujan rahmat ihihihi...time tu gak la si kwn2 aku dtg,,lat (fareez), mat g n cidut huhuhu..tak smpt nk ambil gmbr..sembng2 gtu2 jer hihihihi...jom kita tgk pic2 yang aku ambil k..opss lupa la nk bg tau..hihi lps jer abis hujn trun aku ngn ct hahahah menyumbngkn suara kami yang agk2 blh la jual kah kah kah kah perasan hihihihiblogger-emoticon.blogspot.comtak pa syok sndri hihihi klu aku rjin aku boh stu video yang smpat adeq ambil time aku smngt menyyi kn lagu dangdut gtu hahhahah,aku rsa aku rajin kot aduyai apa aku ckp ni k k jom2 kta tgk suasana time kndri hihihi....blogger-emoticon.blogspot.com
*ni pic2 family aku yang gurl2 n boy2 kecil2 tu smua anak2 buah aku...^_^
video
blogger-emoticon.blogspot.com
*haaaaaaaaaa ni video aku ngn ct yang smngt kih2...(kak tini pn nk jgk hahahah)
blogger-emoticon.blogspot.com
*haaa ni la semua pmen*haaaaaaaa ni la pemng cbutan bertuah ari tu hihihi...blogger-emoticon.blogspot.com