Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, April 26, 2011

Chinese Call Centre

2 orang suka

~Caller: “Hello, can I speak to Annie Wan..”

~operator: “Yes, you can speak to me.”

~Caller: “No, I want to speak to Annie Wan!”

~operator: “Yes I understand you want to speak to anyone. You can speak to me. Who is this?”

~Caller: “I’m Sam Wan. And I need to talk to Annie Wan! It’s urgent.”

~operator: “I know you are someone and you want to talk to anyone! But what’s this urgent matter about?”

~Caller: “Well… just tell my sister annie wan that our brother Noe Wan was involved in an accident.Noe Wan got injured and now Noe Wan is being sent to the hospital. Right now, Avery wan is on his way to the hospital." `

~ operator: 'look, if no one was sent to the hospital, then the accident isn't an urgent matter!!!you may find this hilarious but i don't have time for this'~

Caller : You are so rude !! who are you??" ~

operator : i'm Saw Ree"~

Caller : "yes!! you should be sorry.Now give me your name!! ~

operator "that's what i said,i'm Saw Ree. ~

Caller : OH!!!......GOD!!! ---



HEHEHHEHEH!!! :P

choit choit choit !!! :-)

Photobucket

Sunday, April 17, 2011

Wayang wayang wayang

0 orang suka
Hai selmt pagi smua...apa khbr ?? nida arap smua nya sihat2 blka yee...hihihi kli ni story MOREY ngn korang smua sal kish wyag ni hhahahaha aduyaiii plan nk tgk cita lain cita lain yg tgk....3 ari lps akak nida dpt 4 pass msuk tgk cita Dilarang Masuk dri Hot fm tau pewitt!! so smngt nya smlm plan ke IOI mall puchong sbb dia under GSC...kat klang Jusco ni..TGV so siap2 cumel2 smua..trus terjah ke puchong bersma2 abg akak n anak2 sdara yg lain..smpai jer IOI Mall puchong huhuhuhuh apa kan daya...tak leh tgk..kata nya movie tu blm ckup smngu d wyg...mhhhhhhh btl ker...otah la labu...dh dia ckp mcm tu kn..pasrh jer la...pnya la smngt nk tgk wyg mmbuak-buak dlm hati ni..sngp dri puchong zooooooooooooooooommmm wahh dh mcm keta drift ni hahahh ke klang Jusco tgk wyg kat sna...(apa slh nya klu tgk kat puchong tdi??) mslh nya org rmai la tikt bertur pnjg hahhha alsan blh d trma pkai la kot kih4....smpai jer klang...akhr nya trbeli la tiket 3 dewasa 2 kanak2 ribena kih5..tgk cita apa..jeng jeng jeng
RIO!!!!
cita yg sngt sngt sngt best tgk...jom tgk trailer dia jap


bkn sja org bdk bdk suka tgk org dewasa pn mcm ngn nida ni...layan jer ahahahahha mmg tak bosan...bkn nk kata kanak kanak n dewasa ja tgk...org lain pn layan sma ...n mcm paham kah4....nk tau siapa org tu tgk pic ni...
cuba teka siapa dia ???? hahahha
eee mnkutkn lak tgk...dh mcm hantu lagi kih4....k k jeng jeng jeng

damia berusia 6 bulan pn layan jer cita rio ni...hahahah dia suka tgk mungkn wrna wrni kot..sbb tu diam jer dlm wyg tak tido tak ngis...yg dia tau....dia tgh tgk wyg...kah6...tpi Mia!! phm ker???
hahaahh mnjdi tnda tnya kih7...
Photobucket

Saturday, April 16, 2011

Nabil ohh nabil...

0 orang suka
Hai..selmt mlm smua....aduhhh sakit pyut tak abis lagi ni...dok teringt awek sepah muka jambu kat maharaja lawak tdi kih3...mlm ni mmg terbaik arr smua....Sepah, Jozan, Jambu, Juri-juri dan tak lupa jugak nabil (smbil mnjrit2 mcm nmpk hantu hahahhahah) nabil mlm ni mmg bg nida dh jdi maharaja lawak la...mmg dasyat ide dia...mmg tak smua pelwk2 leh bt idea mcm mn nabil bt mlm ni...nabil u...tetap dlm hati ....
wahhh leh ke bt ayat mcm ni...choittt!!! hahahah blh sngt2 kot...tak pa tak pa jom2 kita layan skli lagi video nabil mlm ni....
nabil muahhh!!!! hihihih jgn marah ak

Photobucket

Thursday, April 14, 2011

Jom sedih ....Senyum + gelak

2 orang suka
Hai slmt pagi smua..apa khbr nida arap smua nya siht2 s smping insan2 tersyg..haishhh tba2 mood jdi sedih la pgi ...korng nk tau tak knpa...tdi tgh jln2 kat Facebook kn..nida terjmpa satu video yg agak mnyedihkn la...tk tau motif knpa diaorng bt bdk tu mcm tu...nida nk shared kat sni tapi tak blh la...klu korng nk tau video apa jom terjah Fb nida..huhuhu

Tak nk la ingt sngt video tu...jom nida kongsi satu video yg best ni hhihihihii....jom2 kita gelak sat dh la....tau tau tau :-)

Photobucket

Monday, April 11, 2011

Jom layan...

0 orang suka
askum...hai smua selamat mlm..apa khabar..jom bersama nida kat radio online

FaceFM Muzik Kita Wajah Kita

nk mintak lagu bt ucpan mlm-malam ni smua nya blh bersma Nida..
jom terjah .... leh kenal kwn-kwn bru d sna....
LAYAN!!!
Photobucket

Kawan Dulu atauuuuuuuuuuuuu kawin sekarang..

4 orang suka

saat indah awal perkahwinan ....

teruna : akhirnya inilah saat yang aku tunggu sekian lama..

dara : apakah kau rela kalau aku pergi ?

teruna : tentu tidak ! Jangan sesekali kau berfikiran begitu !

dara : apakah kau mencintaiku???

teruna : Tentu ! Selamanya aku tetap begitu!

dara : apakah kau pernah berlaku curang ?

teruna : tidak ! aku tak akan melakukan hal seburuk itu !!

dara : mahukah engkau menciumku???

teruna :yaaaaaa!!!!!

dara : sayangku!!!

sesudah 5 tahun perkahwinan ..

korang baca dari bawah ke atas pulak..heehhe

SO AGAK-AGAK KORANG NK KWIN TIME BILA ??? :-)

Photobucket

Sunday, April 10, 2011

Akhirnya Kini Pasti..

8 orang suka
hai semua....salam stu malaysia...slmat ptg..slmt ari cuti....selmt ari ahad...dan arap smua nya slmat-slmt la...hahahhaha yeahhhhh akhr nya....saat yg d tngu-tngu kih3 bkn apa gila sngt nk pkai kn...akhir nya nida dah ada sebjik bnda alah ni jeng jeng jeng ..... dok teringin lama mn dah...alhmdllah rzki nida untk pkai jugk bnda ni.....sebji Blackberry
..... mmg ssh skit nk pkai nya mcm-mcm bnda nk kna bt install.....insyllh nnti lama-lama mngkn jdi sngt kot kn :-)
JOm BBM ngn Nida hahahha ^_^
Photobucket

Tuesday, April 5, 2011

Baby Zaman sekarang...

2 orang suka
Hai selamat mlm semua....tgh bt apa tu...haaaaaa nida skng ni tgh smngt berFB smbil dok tgk bola kedah VS johor skng ni....OH BAD ..I LOVE U <3....smngt dok tgk tpi apa kn daya, johor dah boh 2 bji..aduyaiii pasrh jer la...bola kn bulat...tgh sedp dok layan bola ni tba2 budk ni...smngt jgk dok join berFB ngn nida hhahahah punah punah punah!!! korng tgk la sndri..... apa budk ni tgh bt mmg smngt btl laaaa...huhuhu abis laptop acu mia!!!!


video

korng nk tgk dia tak...haaaaaaaaaa ni la budk nya
NURDAMIA ZARA...


Photobucket

Stay The Same

0 orang suka
Salam satu malaysia dri nida untuk smua ..hai apa khbr arap semua nya sihat belaka yeee...pagi ni mcm biasa la mmbuat aktiviti harian berkerja smbil MNGULAR hahahahh tgh mngular mngular tba2 terfkir satu lirik lagu dri sebuah lagu Joey McIntyre..huhuh trus mood dlam hati ada kebun....lirik lagu dia mmg mndlm n mnyentuh hati dan prsaan la...!!!! jom la kita layan lagu ni jap...smntra nida nk layan persaan jiwang karat nida ni hihihihi....MUKA GANAS TPI HATI CUTE OK!!! ye ye ye



Don't you ever wish you were someone else
You were meant to be the way you are exactly
Don't you ever say you don't like the way you are
When you learn to love yourself, you'd better off by far
And I hope you always stay the same
Cuz there's nothin 'bout you I would change

I think that you sould be whatever you wanted to be
If you could realize, all the dreams you have inside
Don't be afraid if you've got something to say
Just open up your heart and let it show you the way

Believe in yourself
Reach down inside
The love you find will set you free
Believe in yourself
You will come alive
Have faith in what you do
You'll make it through


Photobucket