Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, September 16, 2009

Wah berbuka kat tempat part time aku dulu....

blogger-emoticon.blogspot.comBerbuka di luar lagi kami rinie....mula² tu plan ngn akak nk jln² bazar ramadan jer...memndangkan ain dia pnya mta agak truk...so harus la menzass kn dri ke klinik...mau tak nya aku dok dgr org kta jer ngis kluar air mata darah ni....tak nah tgk dpn² pn tup² smlm nahhh dpn aku ain mngluarkn air mata darah(serius ni..aku terlpa nk snap stu pic time tu) blogger-emoticon.blogspot.comwow!!! agak terkjt gak aku...tpi bt cool jer la...dlm kol 5.30 ptg tu kak ros nk ajk g klink la lps tu dia tnya aku mn nk berbuka rini...mhhhhh pkir² n pkir aku kta jom berbuka kat The Chicken Rice Shop Jusco tmpt aku nah bt part time suatu ketika dlu....kak ros surh la aku try kol sir ismail mnger aku tu try tnya meja kosng ada lagi tak....kol² alhmdllh la ada lagi...booking jer la trus ngn oder siap² menu apa nk brbuka wahh skng ni mcm² blh bt dlm talifon jer hihihihih....

kluar umh nk kol 6 gak la...slsai kn mata ain ni dlu...doc kta tak ada apa² serius cuma dlm tu mata tu luka sbb gosok kuat sngt kot..tu yang klaur darah tu....mhhhhhh ok la....sbb takut gak mn la nk tau ish² mntk smpng la nk dkt² rya ni....haishhh .....so menu ptg tu ada set ramadan tok 2 org mkn..ayam rendg ngn rojak buah yang sngt sdp..:-p soya bean n ais lemon tea...blogger-emoticon.blogspot.com

alhmdllh la slsai sudh berbuka....ingt kn nk zass blik....alang² ada kat jusco mhhhhhhhhhhh apa lagi shopingblogger-emoticon.blogspot.com jap la hahahahhaha(ckup pantang :-p )....bkn apa nk g cri bju batik kat ayah nuuu...:-p (KENAPA TAK CAYA) blogger-emoticon.blogspot.comhahahahah tu nmpk tak dok mmlih bju batik tu..hihihihi......

4 comments:

Mr.Aztech said...

first mr.azz nk ucap slmt ari raya lu...smoga nida kt sna sihat walafiat n sejahtera hendaknya...best mkn CR tu sambil shopping kt area jusco...hahahaha...anyway...raye nk dkt ni jgn lupa lak POST byk2 gambo lam blog...sng nk komen g....

kekandamu;
Mr.azz

:"♥maRjiNah:"♥ said...

sma la ngn nida k....spnjg kita berkwn ni..kot2 ada bt slp ker apa ker....

mmg best n sdp mknan dia...n sronok shoping kat jusco tu mcm2 ada hihihi:-p

itu klu tak surh pn mmg akn dinda bt tiap2 thun posing d hri raya hihih...tnggu dan liht jer k kekanda ku...:-p

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

erm~syuknye dpt shuppink pas melantak ea?

hrap2 ain xde pape,tlg ikat tgn die supya die xg0ny0h mata tuh...
kang skali mata2 kuar.ngee~

zami, slamat hri raya ek?
angah minx maf bnyk2....tke care...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mhhh skng ni dh ibu dia tkut mkn truk ubt mmg bohikut time la alhmdllh la skng ni...

mata nya tu mkn putih..tup2 pagi ni si nana lak adik dia kn....aduyaiii berlrutan lagi ni....

dh la nk rya..huhuhu
selmat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin:-p