Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, September 28, 2009

raya...raya...raya...

askum..hai smua..siht ker?? mcm mn raya.....ok ker tak ok hihihi...arap² smua nya ok :-p .....aku raya thun ni tak brpa nk rasa sbb rmai kwn² aku yang tak smpt nk dtg jmpa aku huhuhuu...aku just rya kat rumah jer....layan jer la pic² yang aku smpt klik klik d pagi rya....blogger-emoticon.blogspot.com

mntk ampun ngn mak ayah aku...yang stu pic tu aku dok tnggu turn nk ambil duit raya..smpai jer turn aku mak aku lari oooohhh tidk hihihihi...blogger-emoticon.blogspot.com


aku suka jga 2 org bdk ni...posing² ngn diorg hihih....yang ngis tu aku tak tau apa kena ngn e'ah pasrah²


blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

kakashimie, slamat hari raya...maf sb xdan g umah beraya skali.

nyway, cun la pkai selendang tuh, t ajar lilit bleyh?

:"♥maRjiNah:"♥ said...

huhuh tak pa la nk bt mcm mn kn
nnti klu ada rzki kita jmpa nohh

hihi thx .... lilit mn yang mmpu lilit nnti zamie ajr:-p

leadleedeea said...

mak lari? so, tak dpt duit raya la yek? takpe2...dtg umah akak then akak bagi duit raya lima ploh sen....k? muehehehe~!!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahhah yela akak....dh tua2 ni mn dh mak nk ltk lam list duit rya dia hihihii...

50 sen pn 50 sen la tak ada 50 sen tak jdi gak sejuta tau hiihii:-p

rezeki2....

EnCiEk ApIEz said...

hahah~

cian~

psl mak kmoo dah taw kmoo bros~

tu pasl die lari`

wee~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mn ada cek boros pn....pndai2 ja....tau pak cik ni

:"♥maRjiNah:"♥ said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mn ada cek boros pn....pndai2 ja....tau pak cik ni