Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, September 5, 2009

Jalan-jalan sunway...

Shoping ngn kak tinie pagi ni...hihihihi smlm kak tinie n the geng dtg terjah mai tido umah kak ros...so pagi² puasa ni komfom² la tak tau nk bt apa kn...kak ros n abg g service keta kat pntai dalam....ada avanza la kat umah kak tinie ajk aku zass g sunway piramid jap...nk g tgk iPodtouch dia ada mslh kat APPLE..bnda tu dia tgk tak smpai smnit pn dh ok....haaaaaaaaaa lps mula la plan nk g sna sni..msa nk jln tu dh kak tinie bwk si e'ah ngn njihah so tak larat la nk mndkung si bby tu...tup² ternmpk kat kautr pertnyaan tu...ada blh sewa kerta sorong...tnya² dia kta surh letak deposit 50 ngn lesen...mhhhh kak tinie terjah jer la..isi² fom....wahhh slsa la e'ah ngn keta sorng yang bsr tu ..slsai la stu bab msuk tgk² bju lam jusco..(tengok jer la dlu kn hihihihi) jln² last² kak tinie terjah 2 kedai PONEY ngn OShKosh..ada la habuan kat PPG dia ngn kasut kat e'ah weeeeeeeeeeee....najihah sngt happy sbb akak akak dia tak ada ....blh naik la kpla dia.....:-p
happy :-p

4 comments:

+akufobia+ said...

hu.shopping.best.bila la pula turn ku.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

J0m2 sh0ping time,

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

erm...bguz gk d0wnk sdia kete s0r0ng tuk d'sewa ek?
erm...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Mmg pn,tuk kmdhan la bg ibu ibu,bapa bapa(wahh dh mcm lgu inul dh) ha3...t0k sng nk brsh0png skan...he3