Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, September 1, 2009

Orang lain teringin ....aku yang....

untung aduyaiii.....ptg ni aku berbuka puasa ngn mknan yang UP skit la...hihihi mntng² la....bru jer tgk cita UP...smua bnda nk kna Up UP hahhahah....tdi aku blik jer dri keja...kak ros dh ada kat umh dia teringin nk mkn BIg apple ....dri smlm lagi....dh g kat big apple tu...tgk bertur mak aiii...pnjg gila....hendap la tgk kat dlm crm kca tu.....talam smua kosong aduyaii..pasrah² tpi org yang bertur tu setia mnnti hahhahaha..pnya la nk sngt mkn big apple tu kn...hahahha so hari ni kak ros dpt la mkn big apple tu .....bkn stkat big apple jer dia nk mkn ....dia teringin nk mkn Kenny rogers roasters....hahhaha bebuka skn la aku ngn dia tdi...aduyaiii....


TERIMA KASIH KAK ROS!!!!! syg kak ros..hihihi:-p

nyum nyum nyum :-p

10 comments:

EnCiEk ApIEz said...

hahah~

big apple.

maw sket..

nnti blnje owang plak kay..

hahah~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahha no hal..blik sni ak....AEON bkt tnggi ada hahhahah...:-p
jgn halau org dh la lps ni hihihi:-p

EnCiEk ApIEz said...

mne de halau ae..

agpn bkn aeon tu owang nye..

halau pn bke de hasil..

hahah~

okies,,

set..

15hb ni owng blik..

weee~

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

cedap cedap...abes cair air liur y mngeras pgi td...ngee~
nak sket!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

en apiez: huhuhu yela tu...oooo 15 ni blik rya trus ker....:-p

:"♥maRjiNah:"♥ said...

angah: mai la sni...kita g mkn sma2 nk nk nk nk!!!! hihihi

ieyla said...

Salam ziarah....sedapnya donut....nyum2...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Hai ielya...hu3...mmg sdap...nk nk.??

leadleedeea said...

marjinah dear..(slaloo tukar2 nama kan? ehehehe~!)

donut big apple yang alien nye tak suke ke? best taw~!!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Hu3 d0nut alien yg blh buka kilng c0klat ats dia tu....ggt skali jer kak,lps tu mlugai la..bnyk sngt c0klt dia...yg ada cess tu sdp!!! Hu3 marjinah tu dpt idea msa tgh tgk cta ali baba,he3....mcm cute2 jer...nama tu....:-p