Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, September 30, 2009

Geng teknik terjah rumah....

Ahad lepas....pagi² tu aku kak ros ngn ank murid dia dlu dri johor(sebaya ngn aku sja la nk bg tau hihihi) dtg tido umh...so plan kak ros nk bwk g tgk wyg jer la cita momok the movie....nabil ada huhuhuh ...ok la cita dia tpi ada la boring skit²....tak mau la aku cita sal tgk wyg ni....tgh ari gak la bru smpai umh...relax²blogger-emoticon.blogspot.com kat rumh smpai ptg...dlm kol 7p.m tu firdaus(BA) ada antr msj kat aku ajk g dataran shah alam..dia kta dia da ngn alif n bob...aku mcm mls jer nk rempit ponat² ni...aku dpt idea ajk depa mai raya umh akublogger-emoticon.blogspot.com....ba ngn slumber nya berkta ok kol 8 smpai mhhhhh ok la tu...kak aku bt tom yam yang sungguh enak....mkn ngn keow teow....siap² apa² yang ptt ba kol kta ada kat dpn tmn dh..komfom² la aku kn g ambil sbb dh dkt kn...blogger-emoticon.blogspot.com


so jmpa la aku ngn 3 budk llki ni...ba n bob aku dh jmpa rtu...aliff yang lama ku tak jmpa last aku jmpa time abis SPM 2005 ishh lama tu....blogger-emoticon.blogspot.com

sronok la dpt sembng ngn bdk² ni bnyk cita hihihi....aku lak bwk kluar mjlh sek dok lwn gelak tgk muka time² dlu hahhahaha...gosip nu la gosip ni la(llki pn tau bergosip ooo skng ni) hihihi mcm² aduyaiiii...blogger-emoticon.blogspot.com
dri ruang tamu aku bwk....g lepak lat dpur..mkn² kluar sembng lak kt luar(smbil² posing la..ni trend mn ni smua pic ttp muka sepruh...org knai la weii..sbb aku bg tau nama hahahh)...dh la tu abis kn spray moto aku lak dok bg kilat moto² depa aduyaii..tak pa la bkn sllu nk dtg kn so guna la msa dgn sbaik nya kol 10.30mlm gak la bru la depa blik....RINDU NYA KAT KWN² YANG LAIN...blogger-emoticon.blogspot.com bila agk nya dpt jmpa depa smua...opss lupa lak thx yee sudi dtg rumah..!!!!

2 comments:

+akufobia+ said...

rindu nak raya dengan kawan lagi.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

yela kn kwn2 lama.....msti gempak nya klu jmpa hihihi:-p