Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, September 28, 2009

Mungkin aku terlewat nk wish...abg nabil

26.09.1983 birthday nabil klu korang nk tau....aku teringin sngt nk wish birthday kat abg nabil...so pagi sabtu tu aku siap² la dgr radio HOT.FM tau sbb stiap ari mnggu mmg kita leh kol kat stu...smngt aku kol ni dpt² tapi DJ tu tak nk angkt hampeh btl la....dri pagi smpai ptg aku dok pulun.....apa kn daya hajat aku tak kesmpai...huhuhu pasrah²....so skng ni aku nk wish HAPPY BELATED BIRTHDAY kat abg nabil....


semoga pnjg umur...murah rezeki....snyum-senyum sllu..jaga diri..sukses dlm apa jua yang abg nabil bt....smoga berbhgia jgk ngn kak irma....aku akn setia mnjdi peminat no 1 abg nabil...(best nya kalau abg nabil bca post aku ni) tido tak lena aku rsa....blogger-emoticon.blogspot.comwhat ever la.....

kek khas bt abg nabil( wlpun aku just ambil kat google jer) hihih tpi hati aku ikhlas ok.....muahhh syg abg nabil...

7 comments:

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

uiks? kek kaler pink????
nabil nk tgk p0wn xmau, ntah2 si irma y abeskn nt... ngee~

EnCiEk ApIEz said...

hoiipp~

die hard fans la ni~

hahah~

xsdh2 ngn nabel nyw~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

angah.....apa lak nabil tak nk tgk..dia pn suka pink2 tau jgn tak tau hihihi...tak pa la mkn sma2...hihihih

:"♥maRjiNah:"♥ said...

angah.....apa lak nabil tak nk tgk..dia pn suka pink2 tau jgn tak tau hihihi...tak pa la mkn sma2...hihihih

:"♥maRjiNah:"♥ said...

pak cik apiez....tak kn tak tau kot..mmg peminat no 1 ok...:-p

jgn jelus

n|a|b|i|L|a|h said...

weh...besday aku pn ang x wat mcm ni...cdih..huhuh

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ala..bkn aku tak nk bt...sat g klu aku bt smua kwn2 aku yang lain pn aku kn bt gak hihihi....

thn depan kita bt sma2 nah hihihih:-p