Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, September 29, 2009

Nasib baik ada yang nak .....

jmpa aku pagi² raya ni hahahahah...best la dpt jumpa kwn² sek rendh lak ni uisshhh lm mn tak jmpa bygkn hihihihi....raya pertama dh aku kluar jln ngn depa...liyana,kak tih n fatin raihana...smua ni kwn² aku time drjh 1 smpai drjh 6 SEK KEB SERI PANTAI....cuma sek men jer kami tak sma...tu yang lama tak jmpa tu......
mula² tu tak plan pn nk kluar ngn atin....kami bertiga jer liyana n kak tih....dok pkir² nk p umh spa....dpt la idea nk terjah umh ckgu²....tu yang leh kluar idea nk p umh ckgu hafifah tu...ibu kat atin ni....alhmdllh jmpa la jugk...tu yang atin leh sertai kami terjah umh yang lain² tu..mmg best la....jmpa hari raya lak tublogger-emoticon.blogspot.com

lepas dok mkn² kat umah atin....kami pn beka² la nk p mn lak..aku ajk terjah umh hafiz...dh smpai depn umh ni nk kol hampeh tolblogger-emoticon.blogspot.com(line busy gila raya thun ni) nsb baik hotlink mcm ok² jer....kol la hafiz ni....kol² tak dpt..terlints kat fikrn aku ni nk kol kwn baik dia helmi..kol² rupa² nya hafiz ada kat umh dia..mhhh apa lagi trus la kmi ker rumh helmi....lagi ruih rendh la zul pn ada time ni tapi dia blik awl tak smpt nk bergmbr....blogger-emoticon.blogspot.com

dh la tu aku ni smngt plan nk p umh
ckgu roshima ngn umh ustzh nazirah...raya ke 4 ni..tup² aku kn blik kmpung huhuhuhu jelus nya depa smua p.....ahhhhhhhhhhh pasrah² blogger-emoticon.blogspot.comaku yang ia-ia plan aku yang tak join....

2 comments:

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

wah...bnyk besh dpt ziarah umah cekgu, wndu sma mreka...
umah cekgu bashah xde ke g?
ngee~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mmg best...ala umh ckgu tu sllu dh zamie g siap tido sna lagi

hhihihi:-p