Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, September 18, 2009

Tercabut teliga..ohh tidak..

Semalam time aku tgh siap² nk smpn brng nk blik kmpung aku ada la terlbh rjin...nk bsuh smua teddy bear aku ni....msuk la dlm washing machine....sja la kn nk bsuh....hihihii slpas slsai smua kn....aku agk terkjutblogger-emoticon.blogspot.com la hahahhaah melihat slh stu teddy bear tu..teliga nya tertangal ohh tidk aduyai...teddy ni kwn baik DULU a.k.a X aku DULU TIME SEK blogger-emoticon.blogspot.com bg tnda perknalan aku ngn dia....tup² leh kapel la kn apa leh bt..tpi tu dulu la sbb skng ni aku solo (WAHH SEMPAT LAGI BG TAU ,cam dh lari tajuk la :-p) hahahha ...lma la gak aku dok smpn...akhir nya teliga nya tercabut ...pasrah nya ati....apa leh bt kn..dh smpai msa hihihihi

huhuhu sian lak aku tgk senget teliga sblh hihihihihiblogger-emoticon.blogspot.com

pic ni d ambil smsa aku tgh nk cantum kn blik teliga dia hahhahaha....agk ssh la jgk.....pecah pluh aku dok jahit..tpi aku heran jaht² tak elok(bukan aku tak tau nak jahit OK....cuma ni kain nya lain skit hihihi)...last2 aku bt kptsan bwk blik umh kat kmpung nnti aku jht ngn mesin jahit JUKI mak aku hihihihi..blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Mama Qaseh said...

Alaa ciannya tinga dia dh tcabut sebelah hehehe..
Ni msti lupa msuk kan dln karung utk bsuh dlm washing machine tue..

Selamat Hari Raya tuk adik cayang nie..
Mga ceria d hari raya nnti..
Dan mga selamat d pjalanan pulang ke kampung nnti..
Take care tau

Mr.Aztech said...

selamat hari raye....maaf zahir dan batin

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mmg cian la mama huhuh pasrah ja apa leh bt selmat ari raya aidilfitri maaf zahir dan batin...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mr azz selmat2