Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, September 14, 2009

Tak dapat cofe bean...dapat buatan sndri pn ok gak..

Lepas jer berbuka puasa...aku rsa mcm teringin nk sedut Coffee Ice Blended Black Forest coklt coffe bean nyum3 blogger-emoticon.blogspot.com..mmg sedp gila ni...aku pn tnya² kak ros..ajk la dia kluar g kota kemuning..sbb aku rsa mcm nah nmpk la ada stu coffe bean kat stu..dia bg tau tak ada ...tpi DEGIL aku nya psl kami terjah gak la...mls nk pusing kot botanic....kak ros kta kat aku..klu tak ada blik hahahhah...aku pn kta ok² klu tak ada tak yah beli tgk² naaaaa tak wujud pn ....blogger-emoticon.blogspot.com waaaaaaaaa aku tgk kt mn yang ada ni...aku mmg sure kat kota kemuning ada huhuhu...so dh aku bt kluar sttment tu aku pasrah jer la blik ngn tngn kosong....smpi jer umh aku terdpt idea nk bt sndri hahhahaha...idea yang sngt bernas weeeeiiii.....teringin pnya psl.....taraaaaaaaaa

Coffee Ice Blended kakashimie hahhaahh(nama sndri hihihii).....smngt gila mlm tu aku dok bt kat dapur sorng² hahhahahha...



hasil dia mmg mmuaskn hati aku WALAUPUN tak dapt apa yang nak hahhaahha....kak ros pn join skli gak hihihihi...oki²lain mlm aku bt lagi hahhaha....nk buat siang tnggu abis buln puasa dlu la hihihihi.....blogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

EnCiEk ApIEz said...

xyah ssh wat gler..

bkn kmoo tu mmg gler ke??

hahah~

wah2..

bakl chef ke ni??

pandai2 lak wat resepi snfri~

hahah~

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

erk~ sedap ke tuh??? cm k0npius je, kang xpasal2 skit pw0t!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

haaaaaaa mmg nk jdi chef pn
hahah nk try ker

nk bg hihihihi

:"♥maRjiNah:"♥ said...

angah mmg sedp smpai lcin abis
hahhahaha mmg leh buka kedai kopi sndri ni


hahhaha prsan n berngan jer la
:-p

+akufobia+ said...

kalau sedap best la.buat sendiri boleh tambah kurang apa yang nak.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahahah tau tak pa mr fobia...

mcm2 gak tmbh sblm nk jdi yang pfec mcm tu hihihihi:-p