Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, September 4, 2009

Ambil darah...!!!!!

Pagi ni aku kol 7 aku dh kluar g hospital...sbb nk cek bengkak yang tubuh kat leher ni,sbb smlm aku dh g klink kat kota kemuning ni doc tu suggest surh g hospital takut² kna virus Tibi, ker apa ker kn sbb serentak kn so...aku pn kn la berjga² sma kn....smpai dlm kol 7.30a.m tu dftr² tngu gilran apa smua la(nsb baik pagi² ni tak rmai org) so skjp jer la....jmpa doc tu sembng² cek² dok tnggu turn aku nk jmpa doc ...sempt gak aku snap pic pntu ni hahhaha

dia mntk aku g ambil darah kat blik lain(waaaaaaaaaaaa kn cucuk..) mmg takut weii sakit huhuhu....ambil² no tba la msa nk cuck aku ambil drah(oHHH tidak!!!) ....doc tu ketuk²aku nya lengan boh ubat kebas apa smua....nahhhhhh adoiii air mata aku bertakung jer huhhuhu....slsai la stu bab...kn g antr drah tu kat makmal lain lak(isshhh bnyk la plk tmpt yang aku kn g ni)

sample darah aku yang nk kn test...

aku pn dh antr darah tu tngu la dlm 10 mnt tu...dia pnggil...dia bwk aku lak g jmpa doc pakar mata lak....haaaaaaa allhamdulillah la...bila dia kta bengkak tu akn surut plan² nnti...aku tnya la kn knpa dia bngkak dia kta jngktan virus mata jugk la tapi tak serius la....dia bg aku antibiotok....tok aku....slsai dlm kol 11 pagi gak la smua² ni...Mhhhh aku arap sngt² mata aku ni cept sembuh huhuhu...sbb dia mmg menyakitkan .....waaaaaaaaaaaaa!!!! :-(

12 comments:

TiNiE said...

moga cepat sembuh achu... <---- sarah, aaliyah, najihah n fatihah

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

uiksss!tibi ke?tibi 1 ke 2?hahahahhahaha....
anyway,get well s0on...tke cre dear!

Mama Qaseh said...

La ciannya dik kna mek darah pulak ker..ada effect lak skit mta tu kan smpai bngkak d leher..Sib tkda pepe kan..
Byk2 bersabsar ok..Mkn ubt n take care

+akufobia+ said...

haha.takpe.DIA nak kamu mengadu kat DIA.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Kak tinie...hu3 d0a2kn.tq

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Angah...zamie tk tgk tb 1 tb 2.zamie d0k tgk 101,ngn 102 ja,he3...tq...arap2 mcm tu

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Mama...yela...kak...ada la sngkt paut nya...mmg kna mkn ubt ikt msa pn...kalu tk lmbt la smbh...:-)

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Yela tu f0bia...:-)

EnCiEk ApIEz said...

hahah~

penakooot sgguhhH~

weee~

takat amek dre~

owng siap drme dre~

xde pe2 pown..

hahah~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Hu3 bkn tkt la en apiez...cma rsau weee!!!

Binti Marusin. said...

weh, takut pulak aku. kerna aku pon sedang kesakitan mata nih, mata aku bengkak sbelah kiri n air mata meleleh jeh. sakit dow. huhu, nk kene gi check nih

:"♥maRjiNah:"♥ said...

haaaaaaaaa sma la skit mata la tu weii skng ni musim la smua pkat kena skit mta..kerabat2 aku smua pkat dh kena ni..raya nk dkt ni aku ni..bengkak dok ada lagi la tapi tak skit..tension tol la...aduyaiii