Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, September 7, 2009

Shoping Time....

Hai kawn²....(dh mcm Yus daaaaaa!!!)blogger-emoticon.blogspot.com sihat ker smua ni....puasa mcm mn ok ker....alhmdllh la klu mcm tu....Ni aku nk bg tau yang smlm aku dh g shoping raya sakan hahahah....bngu awal² pagi...mmg dok plan ngn kak ros nk g shoping kat PKNS Shah Alam jer....kak ros pn mcm set jer kn...calling² la kak tinie....tup² dia nk join kak ros ingt dia keja rinie....rupa² kena halau ngn bos sbb sakit mata tu masih ada hahhahahha.....so pagi smlm aku, kak ros,mimie ngn kak tinie la.....jln²....smpai jer PKNS mcm besa la kn Isnin cuti so org ni jgn nk d kta la mmg ramai la....jln² dlm tu mmg rambang mata la korang pn bju smua cantik² belaka...dh tak tau nk plih yang mn stu huhuhuu....dh psing satu PKNS stu bju apa pn tak grab lagi dok cntik tu cantik ni...apa pn tak ada lagi....aduyaiii...mula la tak larat ang...tekak kering(nama pun puasa cik warnida oiii...sabr² la...) oooo k k hihihi..last² ms nk OTW ke keta tu aku dan la sambar satu tudung....ok la kn beli la jgk..msuk jer keta kak ros terbt plan nk g tgk wyg lak....haaaaaaaaa apa lagi on jer la...hihihi kak tinie pn kluar kn la iPhone 3g dia tu nk cek filem apa ada ngn time msa tu kn..cek²....dpt la cita DANCE FLICK....sunway piramid...1.30p.m....dr PKNS kak ros trus g sunway piramid la...beli² tiket....ok la org pn tak la rmai sngt...cita tu mmg best lawak gila..sbb dia campur² cita tau....dok bergelak sakan blogger-emoticon.blogspot.com la aku ...sbb mmg best ......

abis jer cita tu ingt nk shot trus blik la....tba² jer kak tinie ajk msuk jusco jap nk beli apa tah....bg tau 10 mint jer 10 mint..mhhhhhhhhhhh msuk tu bkn 10 mnt la....mmg lma la dlm tu....mau tak nya bnyk brng dlm tu mcm² blh beli sbar².....pusing² tgk² abis takat bertus gak la smlm ...sbb aku dh dpt bju raya hahhahahah...kak tinie n kak ros pn dh dpt.....siap ngn ksut² smua...sakan(baju tu tak nk la tnjuk hihihi tngu la raya aku ambil pic k hihihii)...dkt sejam gak la dlm tu....haishh tpi pa² pn aku dh tak yah pkir nk bli bju raya lagi dh lps ni..trus ingt nk BLIK KAMPUNG JER hahhahah!!!!...
blogger-emoticon.blogspot.com

11 comments:

Mama Qaseh said...

Erm sonotttnya dia g jenjalan siap package tgk wayang lagik ea dik mnyempat lak tue..besh besh lama tk pi nengok wayang nie..

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahaha tu la akak ....niat tu just nk shoping raya jer..mcm mn leh terpesong g tgk wyg bln2 puasa ni hahahah....thx la kat kak ros n kak tinie sbb blnja hihihi:-p

Mr.Aztech said...

hahaha..shopping giler la tue...anyway...raya bkal mnjelma...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

nk dkt2 gila la jgk..sbb brng smua cntik2...:-p weeeeeeeee

+akufobia+ said...

huree.ok.focus untuk 10 yang terakhir pula.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

10 teratas apa en fobia oit!!! :-p

♥ Buk@n S!ndAreLa ♥ said...

wah...beshnyer...jenjaln lg!!!hahahhahaha
nt nk tgk gk la muvie tuh!ngee~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

angah kena tgk movie ni
mmg lwak gila babas la hihihi
terbabas abis smua hiohihi

Mr.Aztech said...

kalo shopping tue,,,pi la beli byk2 smpi licin KL ni..hahahahaha

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahah no hal la en azz..tnggu jutwan skit..komfom2 nya licin smua hahhahah:-p

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahah no hal la en azz..tnggu jutwan skit..komfom2 nya licin smua hahhahah:-p