Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, September 14, 2009

Mamak time....:-p

Yuhuuuu berbuka time!!!! blogger-emoticon.blogspot.comhahahhahah smlm tak ada keja abg,kak ngn aku g berbuka kat restrn mamak Hj apa tah lpa lak nk tgk nama yang pasti dkt andalas...depn mc'd arae2 hospital bersalin razi...dekt ngn hospitl tngku ampuan rahimah hahahhah....tu dia pnya detail nya aku xplan hahahhahahablogger-emoticon.blogspot.com....time OTW tu abg ajk g kedai crm mta lu..sbb nk bt kn crm mta si AIN ni....power dia mkn tnggi kot..niat tu nk bt klip hitam gak kat dia sbb skng ni dia tgh kena virus mta aku(SAKIT MATA) lak aduyaiii,....g g kedai ckp tak leh nk cek power..MEMANG la nama pn skit mta oitt..hihihih apa² jer la..kdai crm mta ROZAIMI tu dekt² skit gak....
kakashimie....:-p


Trus la terjah msuk rstren ni...so mcm biasa la kn klu ada² yang aku nk post ni komfom-komfom la kn klik 3 4 pic hahahha.....lgi pn smlm sblm blik keja....aku ada dok smbng² ngn Mr Azz dia la ingt kn aku jgn lpa pic² nnti time berbuka....hiihihi yela Mr Azz hihihihi:-p..mknan kat stu ok la..ish mmg ok la sedp....kak ros ambil hidng jer la...ayam madu,syur kobis,daging msk hitam,gulai n telur masin...blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

Mr.Aztech said...

cam sedap jer nasik kandar tu...rase nak order je buka nnti...thanks sbb promote nama aztech corporation kt ctu...hehehehe...muaks kt kakashimie nyer blog...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hihi mmg sdp tau Mr azz .... thx:-p...

Mama Qaseh said...

dh sihat yea Yang sakit mata tue..tp ciannya dh bjangkit pulak kt org lain yea huhu..
Mkn manyak2 tau..sdaaap npk lauk pauk kt kdi mamak tue kan

:"♥maRjiNah:"♥ said...

dh alhmdllh la akak....sht dh skng ni...tu la psl jgkit plk ngn ank sdra kita ni...

aduyaiii tak leh nk bt apa la skng ni dh la nk raya ni sian plk kat dia...

mhhhh mmg mkn agk bnyk smlm hahahha(tmbh lagi la cubby ni hahah)...sbb sdp la lauk2 dia kt stu hihihi...