Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, September 11, 2009

Berbuka Puasa d INTEKMA Resort & Convention Centre

Ptg smlm aku dok klut bt keja akak aku kol mntk aku cri kn tmpt best² nk berbuka puasa...aku pn cri² la kat google kn..sbb akak aku kta area² shah alam tau petaling jaya jer...aku jumpa 3 hotel cristal crown, singgahsana ngn blue wave mhhhh pnuh la beb.....lagi pn hrga tu tak berbaloiblogger-emoticon.blogspot.com hahahhah biasa la kn nk² raya ni...cri punya dok cr pnya cari jumpa la kat INTEKMA RESORT shah alam..harga dia ok beb!!! dewasa RM42, kanak²( 7 hnga 12) RM21....ok la mknan dia pn sdp²...tmpt pn agk syok la jgk...aku syor kn spa² yang nk berbuka puasa kat luar tu(wlpun nk dekt raya kan !!! hihihi)....haaaaaaa g la kat tmpt ni...seksyen 7 shah alam....blogger-emoticon.blogspot.com

meja no 84...pnuh gak la dlm dewan ni...tu dlm dwan yang tepi2 kolam pnuh...
sblm ambil mknan ni....smpt lagi tu dok posing aduyaiii:-P




dh nk blik time ni..posing time kuang3

apa² pun aku cuma satu jer nk ckp...TERIMA KASIH abg aizal n kak ros....:-p
blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

+akufobia+ said...

haha.terawih tuang tak?ngaa.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

opss!!! hhhahahah :D

Mr.Aztech said...

best giler mskn tu....yammmmmmmmm...nnti pgi kot...g shah alam

:"♥maRjiNah:"♥ said...

tgk tak ajk pn
huhuhu:-p