Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, August 31, 2009

Akhirnya...la kn....:-p

Dah ari sabtu ari tu plan bg nak rak..nk g tgk movie UP kat wyg..last² dok lepak² kat umah jer smpai buka puasa....pasrah la jgk kn..apa leh bt....pagi ahad kak ros plan nk g tgk blik cita tu hahhahahah....aku pn mngmbl kptsan bg tau dia surh booking tket online jer sng..bkn apa kn 31 ogos....komfom² rmai org..so smngt la ni ni nk oder kot online jer....bt² kot tenet ishhh mcm nk hempuk² jer lappy ni.....services tak apa²..online ada mslh plk....aduyaiii..tak leh nk bli kat online....mhhh kol 12tgh ari aku rempit g AEON bukt tnggi..beli trus tiket tu.....

akhir nya la kn...hihihi 4.20p.m UP....cita ni mmg lawak abis la....tak bosan,n happy la tgk dia..ngn watak-watak dia aduyaiii...RUGI TAU SPA TAK G TGK...
time nk OTW tu....sesuatu mnggu fikrn aku la aduyaiii.....apa la nsb ku ...
aku tgh teringt kn seseorng OHHH TIDAK!!!!

9 comments:

EnCiEk ApIEz said...

hahah!~

smagat kesukanan btoiu..

sakan..

waaaaaaaaa~

EnCiEk ApIEz said...

merdeka!!!!!!!!!!!!!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

merdeka 3X
hahahh lbh kurng la en apiez oitt

n|a|b|i|L|a|h said...

ang tingat kat sapa plak...ish ang nihh....

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ku tringt kt seseorg yg tlh hncur kn hati aku berkecai ohh tidak

fzalah said...

nk tgk up juga lah.hihi.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mmg kn tgk awk....sbb cita ni...trsngt2 la best,lucu....mmg best la,,,

leadleedeea said...

dik, good choice..mmg UP citer yg best~! hehehehe Russel sgt laaa kiut~! tembam plus comey...heheheheh~!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Btl2..,leher pn xdak....suara pn cuit2 jer ha3,akak dh tgk ak cta tu!!mmg glak ktwa abis kn,nie d0k tngu time nk tgk...apa nma i l0ve u beth c0per ke?apa tah btl tah tjuk tu.....mcm best2 je...:-p