Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, August 18, 2009

Abis berkecai!!!!!!

haiiii apa la nk jadi ngn aku ni very cLumSy la...mcm la aku leh tak nmpk pn aku tau tau la.Pagi tadi awl gak la aku bngu..smbhyg mndi smbhyang subuh smua...tgk2 jam kol 7...kak ros n nana dh kluar umh....aku pn tlg siap² kn ain nk g sek dh abg nk kluar awl tlg antr dia g sek..abg nk g outstation..lps smua dh tak ada kat umh aku pn rsa mcm awl la plk aku berjga hihihihi so aku buka la tv.....tgk² info ada cita best tak kat astro macam² ada(sempat bt iklan tu hahahhah) tup² kat tv HBO 411 ada cita best tjuk dia Prom Nigh,aku mmg nah tgk preview dia kat 413 mmg best cita ni..aku pn apa lagi ttp smua lampu pintu smua nk layan la kn....
sbb cita ni abis kol 9 a.m so smpat la aku g keja..lyn la kejp...dh smua ttp aku p la blkng nk buka kan tingkap....aku pn tau tak la mcm mn aku tak nmpk ada sbotol botol kaca sirap yang best tu ada kat tingkp...sbaik sja aku buka (mcm mn ak aku nk didikasi kn bunyi dia jtuh n berkecai mhhhhhhhhhhhhh) pranggggg bnyi nya lbh kurng mcm tu la ihihihi jatuh berkecai abis...mmg berkecai la sbb jarak tngkap ngn lantai dapur tu agk tnggi...aduyaii aku terdiam sekejp sbb aku terkejut tak sngkt lak ada bnda alah tu kt stu sdngkn aku akn nmpk bnda tu dan aku akan ubh dia.........aiyak ni bru org kta ....TAK ADA KEJA...CARI KEJA..
*menakutkan ......
*percikan n serpihan kaca terkena aku aduhhhhhh!!!(aku tak luka apa²!!!)
so aku termis la 2 3 babak dlm cita tu...sbb aku dok mengemas lantai dapur aduyaii..dh la sirap tu jenis klu lekat kat tangan mmg ssh gak la nk hilng...skng ni ada lagi kat tapak tngan aku..tapak kaki aku huhuhuhuh nasb badn nsb badn....sirap tu klu korng nk tau dtg jauh tau dri KEDAH....hahha mak aku bg sbb lebih bnyk masa kndri kt kedah ari tu....klu nk tau kndri apa tgk link ni...KENDURI...

2 comments:

TiNiE said...

ishk ishk ishk...
awat yg loqlaq sgt...
tula, buat gheja tak fokus...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahahahha mngkn kot :-p
weeeee