Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, August 29, 2009

Baru nk belajar puasa..:-p

Kejadian ni berlaku dekt kmpung dlm umah aku kat kuala kedah hihihi....Ni haaaa ank sdra aku ain bru nk bljar puasa thn ni...ari pertma tu dia tak nk puasa ...msuk jer ari kedua dia nk puasa mcm xcited jer leh puasa kn....kol 6 smpai kol 12 oki laaaa....msuk kol 1 sampai kol 4 dia dh mula lembik hihihi....msuk jer kol 6 ngis kta lapar aduyaii skit jer lagi kn..kak ros pnya la bersbr lyn dia tak mau bg dia mkn lagi...bwk kluar g jln² la....bg main game la punya tak mau bg dia ingt sal lapar tu..tpi time tu muka dia mmg mcm org skit la....almhdllh smpai la time brbuka puasa....

*kejadian ni berlaku 2 mint lagi tok berbuka sabar²...hihihihi(tgk video ni smpai abis tau weeeee!!!!)

hahhaha lawak btl la ain ni....mai kesokn ari nya tobat² tak mau posa dh....hahahahah kami pn stu klu ya pn nk bljar puasa bg jer la bdk tu sepruh ari jer...ni balun trus satu ari...mau kwn tu tak mau posa dh hihihihi....tak pa la xlist bg dia rsa mcm mn puasa kn...ain kn !!!! :-p

4 comments:

EnCiEk ApIEz said...

mak ai..

smpi cmtu pnye skli dbantai dak tu ek..

dahsat kmoo sme2..

hehe~

laok mak ai..

trgoda kmi2 warga2 bujang kat sni..

heheh~

n spe yg bdan bso tu??

waaa~

tdak..

bdn ku nk jd cmtu dlu..

nsb bek diet awal2..

heh~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Ha3...itu abg kte yg n0 4,hu3..nk bt mcm mna....dh nk smpi wktu brbka..alang2 tu than je la...

Mr.Aztech said...

alo marjinah....hhhheheheeh

:"♥maRjiNah:"♥ said...

Hai mr aztech:-p