Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, August 20, 2009

Selamat Menyambut Ramadhan


pejam celik pejam celik dh nk puasa (sabtu 22 ogos 2009) rsa mcm bru jer lps raya aidilfitri hihihii...mlm ni aku dok berkomen ngn si ayuni mmbr sekatil ngn aku time teknik dlu...tup² mcm mn tah blh terimbau kmbli memori berpuasa kat teknik langkwi hahahhahah...bnyk gak cita² yang agk lucu n gembra gak la klu dpt d ingt kn blik hahhaha.Memg best la dpt sahur ngn kwn² yang sempoi² n sporting² time tu ..buka puasa g jln kaki g bazar ramadha uishh rindu nya.Yang pling aku ingt..nk bersahur..mmg smngt nk bngu ni smpai ckup time ishh mmg mls la nk bngu lps tu esok g sek letih sbb bt amali tgh² pns hahah cobaan btl la....
Lepas tu plk....KANTOI tak g smbhyang terawih....mmg ari tu hostel aku...stengh baris jer safnya...yang lain dok melpk ,bergosip dlm blik..smpai tak sedar warden naik bwk kayu hahhah....Denda dia tak truk cuma smua pkat dapt malu besar hahhaha...kn bwk yassin sorng stu bertur....kn stay kat surau lelaki..smpai kol 12 tgh mlm byg kn MEMANG MALU BESAR WEii time tu dh la msa tu kami ni bukn nya junior tpi SENIOR....bdk
² junior tgk snyum jer la hhahaha....kngan tu...time brbuka kol 6.30 p.m dh pnjg bertur nk ambil mkn hahhaha...RINDU NYA ....
SEK MEN TEKNIK LANGKAWI 2004-2005 ,BUDAK² HOSTEL PULAU INTAN terutama sekali DOM 2 (side A n B) korang mmg SEMPOI arrr!!!!! trekmark kita CERINGGGGGGGGGGGGGG!!!!!
APA² PUN AKU NAK UCAPKN SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN YANG AKAN TIBA!!!! IKHLAS DARI AKU ZAMIWARNIDA!!!!!

4 comments:

EnCiEk ApIEz said...

zman2 pose mude rmaja..

waa~

wndu nye den kat mmber2 den..

waaaaaaaaaaaaaa~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

tau tak pa...
mmg ssh nk lupa kn :-p

Mama Qaseh said...

Santekkkknya lngsir rmh baru Yang..
Selamat Berpuasa jga wat mu sekelurga yea..
Mdah2an amalan kita mnjalani ibadah puasa thn ini d berkati..
Aminn

:"♥maRjiNah:"♥ said...

insyallh mama qaseh....:-)