Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, August 25, 2009

Terjah tengok bby!!!.....

Lama nya aku tak jumpa farhana( tak bertudung) n ainie ( tudung bintik² putih) fieza sllu gak la aku dok jmpa n kontek hihih tup² ari sabtu tu masa aku kat kedah tu aku mcm nk plan nk jmpa depa n nk ajk g tgk anak nana, aku bt plan ni pn ku rsa time tu aku nk lelap kn mata kot...teringat lak kat nana hihihi...kol fieza OK..kol ainie lak OK so apa lgi...terjah la tgh ari tu kami bertiga ke rumah nana, Kalau korang nk tau ni la GENG kami...msa thn 2001-2003 SEK MEN KEB SERI PANTAI actly kami berlima,zamie,fieza,nana,ainie n aimie....aimie jer tak ada ... mhhhhh sbb ada la hal² tertentu yang mnyebabkn aimie mcm dh kurng ngn kami...lagi pn kami tak la kta kami ni sllu kontek cuma msing² ada hal sndri kn...aimie ada la dok kontek aku kot YM ngn MYSPACE...oki² cukp cita sal aimie huhuhuhu....ni la anak nana yang pertama hihihih cumil n cute jer bby gurl,Nor Dania Amani Bt Mohd Azam...sedp nya nama...hihihi :-P
*ni pakat dok ambil berkat kuang kuang kuang
belum raya lagi kami dh bt reunion hahahahh d tgh ari ramadan tapi aku ttp happy dpt jmpa hampa semua..raya nie jgn lupa mai rumah noooo!!!! weeeeeeeee

4 comments:

+akufobia+ said...

peghh.semua da berbaby.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

he3 yela mak btl s0rg je,mak2 angkt jer yg bnyk...pakat ambl berkat la...mna nk tau,dh smpi j0d0h nnt ha3 ^_^

EnCiEk ApIEz said...

anak owang dah diplok ciom..

ank sndri ble ag??

tgh2 bln pose ni mkn ns mnyk sdap gak..

hahah~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahah ishh tak nah d bt org kwin dlm buln puasa ni

aduyaiii en apiez hihihi ank sdri lmbt lagi kot..lagi pn calon tak jmpa lagi la...hihihi nnti2 la

ada jodoh tak kmn hihihi^_^