Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Friday, August 21, 2009

KakasHimie aka Marjinah aka Warnida...

Aku mgkn skng ni dh OTW blik kmpung (KEDAH DARUL AMAN) nk smbut puasa pertama dgn mak ayah tersayang...hihihi best nya...blog ini akan update lagi mungkin hari selesa kot hahha sbb kat kampung tak ada tenet la paham-paham jer la......yahuuuuuuuuu best nya......
selamat berpuasa..... bubuy!!!!

10 comments:

+akufobia+ said...

hatihati.selamat berpuasa.

+akufobia+ said...

selamat berbalik kampung dengan hatihati?

HonEyBuNNy said...

kg kt kdh??kdh ktna eh???selamat berpuasa gk..uhuh

leadleedeea said...

hi dik...selamat balik kampung n selamat berpuasa~!! jgn monteng2..ahaks~!

:"♥maRjiNah:"♥ said...

aku fobia- dh selamat perdi dan selmat blik la skng ni hihihi,,bru jer smpai KL ...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

honney - kmpung kt kuala kedah...knpa awak pn kmpung kedah ker kat mn ...??

:"♥maRjiNah:"♥ said...
This comment has been removed by the author.
:"♥maRjiNah:"♥ said...

kak lead - oki dh selmat blik dan selmat pulang pn skng ni bru jer smpai KL ni...monteng tu tak brni jji la akak hihihi...:-p

HonEyBuNNy said...

hhehhe..ila kdh kt taman seri gunung...dkt je la kn...huuhuhu...kalo ila raya kdh ley la g umh...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

dtg la umh k...d alu2 kn knpa ila rya mn thn ni..mcm nah dgr jer...area2 kat gunung kn btl tak??