Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, August 19, 2009

SponTan !!!! ....

ishh agak lama la aku tak  dengar cita sal abg capang aku ni hahahhaah....tapi skng ni time² ari aku tgk dia kat tv 132 WARNA kat ASTRO macam² ada..sbb akak aku dah buang box office dia beli yang  saluran MUSTIKA lak 131,132, n 133 cita² dia mmg best2 la jgk...mcm 131 bnyk movie² melayu...133 bollywood ...n yang pling aku suka tgk saluran 132...hihihi cita² dia mmg best² smua nya..ada 3 serumah,tok ketua,kampung jaguh,gerabak,n rncng yang pling² pling aku suka SPONTAN hihihii,cita ni di hos kn oleh si akak sharifah shahira..nama dia dalm cita tu THE MENGANDUNG GIRL hahhaha...cita ni permain yang smua nya spontan tak pkai skrip tau sbb tu dia jdi lawak n lucu...tmbh² lak ada si di beramboi THE KEPALA SENGET,zizan THE BIG NOSE,afdlin shauki THE BIG BOM n dougles lim THE UNHAPPY BOY ihihihihi....tiap² mnggu ada la seorng artis udgan dalm cita tu....termsuk la abg nabil ku hahhahah(punya la smngt aku mmpromosi kn saluram MUSTIKA ni,baru nk msuk sal tujuan utama enteries aku ni aduyaiii)...apa² jer la mmg best la dpt tgk dia main permainan secra spontan ni hahhhhha..

NABIL...

rindu jugk la hihihi (sengal XxXXxxXXX)

klu korang nk tgk mcm game show ni main..korang klik ni SPONTAN aku nk post video cita ni tapi aku tak ada kode dia huhu korang tgk la sndri k...apa² pn lu pikir la sendiri hihihiihi:-P....game show ni aku bg 5 bintang yahuuuuu!!!!

6 comments:

+akufobia+ said...

ngaa.baru nak tengok.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

dh lama dh tgk...cuma bru nk post jer :-p

+akufobia+ said...

kita je belum tengok la.alaa.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

oo yka..hihihi skng ni dh upload msuk utube..tu klik la kat link tu..jom sma2 pech pyut tgk game show ni hahahha...kn tgk tau weeeeeeee!!!

TiNiE said...

bosan aarh nabil...

:"♥maRjiNah:"♥ said...

ahhhh ada org jelus tlg2 hihihi :-p
nabil 4 ever oki!!!