Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, August 20, 2009

Banyak nya...

aduayaii....dh nk msuk bulan puasa ni mkin bnyk lak keja yang nk kena bt,poning kpla aku...rini aku kena taip bnyk gila benda dh la tu..kena bt kiraan nya sekali....dgn jumalah yang berganda² ni ( kayo den!!!) blh mimpi jer la duit tu aku punya kn hhahahhah nsb la bnda huhuuhu...ingt kn dh nk msuk bulan puasa projek mcm skit² jer la kn..nahaiii lagi bnyk ni...ish² ish² ish ....tapi aku bt dgn ati yang snggh tenang rasa macm mls nk tension² hahhaha tarik nfs pnjg²....di mula kn dgn bismillah( smpat nnyi lagu raihan ni) kuang² kuang...

nahaiiiii!!!!! huhuhu berpusing sekejap :-p(nsb baik aku tak melarikn dri time ni hahah sbb aku tau huhuhu mcm ni la keja ..sabar² !!!!
dlm kesibukn tu sempt gak aku mengcompes email kat mmbr² aku hahaha yela...sja nk rehat kn otak sejenak hihihihi apa² jer yang pnting skng ni keja aku dh siap huhuhuhuhu ....Ngatok la plk!!!! ahhhhh tidak...

4 comments:

+akufobia+ said...

ngaa.kan da nak puasa.kena kuat.mana tahu time puasa lagi banyak kerja?ayook.minum milo.1 untuk hari ni 1 untuk masa depan.

:"♥maRjiNah:"♥ said...

mhhh tu la psl dok tnggu jer ni apa yang akn tiba dlm bln posa ni...mhhh milo jrng la ..... horlick la ho ho ho !!!!

EnCiEk ApIEz said...

hahah

dah kaye nnti leh la blanje eden ni brag evo sbjik due..

hahah~

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahahah no hal nya la...msti nya hihihih tunggu la msa yang pasti akn tiba hihihi