Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, December 1, 2010

Shida, Zamie n Roky .....:p

Photobucket

Wahhhhh best nya dpt jmpa Shida....Last jmpa 2007..skng ni dh 2010...3 thun tak jmpa mmg gempak la dpt gedik-gedik ngn dia satu malam....WALAUPUN satu malam.....dia plan tak dtg tido umh pn sbb nk g cri bju untk kndri mak cik dia kat seremban....so pagi ni...jalan-jalan shah alam la....aku bwk dia pusing-pusing PKNS ngn PLAZA ALAM CENTRL SHAH ALAM sbb kat sni mcm-mcm baju ada..ehh dh mcm astro plksengihnampakgigi pusing pnya pusing pnya pusing jmpa la apa yg d cri n berkenan hihihihihi nsb baik tiket bas nk blik ari ni dh bli smlm pkul 1.30p.m tak la kelm kabut sngt...dh dpt bju ..trus tak tau g mn....!!! apa lagi jeng jeng jeng.........rinduni jer la yg blh bt pn...kah3.....

sempat bt riuh kt bowling plaza alam cntrl....mmg lawak la kat sni..mcm-mcm aksi jadi..gaya bebas,kupu-kupu, kuat lentang...hihihi...shida shida mmg tak boring la kluar ngn ko!!!...lain kli dtg ari cuti ak..leh lama skit kita enjoy!!!menari

Nak d jdi kn cita masa shida dtg sni...dia ada bwk seoker ikan karin tau dia bela....klu spa-spa tak tau ikan karin tu mcm mn...meh nk tnjuk ni la ikan karin

pic dari google

pulun la bwk ke sna kemari....selamat jer..tba-tba tdi...dpt SMS dri dia....kata ikan karin yg bernama ROKY....tertnggal dlm basblogger-emoticon.blogspot.com..aduyaiii sbar yee shida....nnti aku beli kn ikan bru..jelir arap ROKY ada org ambil n jaga diadoa....spa lagi nk ambil klu tak abg driver bas tranasional tu jer la kih3...apa-apa pn....aku happy dpt jmpa ko shida..muahhhcium!!

Photobucket

2 comments:

C@H@Y@ said...

lame x singgah kat cne..ni la blog pertama saya jemgok mase mula2 nak merangkak buat blog..btw..Thanks a lot kak warnida =)

:"♥Warnida:"♥ said...

c@h@y@....wahhh yaka..terhru nya..thx ak sudi sngh....^_^