Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Saturday, December 4, 2010

Ngangkung Terbaik oooo.........

Yeahhh!! akhir nya tgk jugk aku ngn movie yg blh d kta kn terbaik dri ladng ni....
NGANGKUNG!!!...tok anak cucu mintak nombor...kih3....aku ingt cita ni mcm takut jer...rupa-rupa nya spnjg cita ni dok play...semua dlm wyg tu kerja gelak ja...mmg kena gelak pn sbb jln cita dia tu....aduyaiii part mazlan pet pet tu yg palng best dlm bnyk-bnyk aksi..mmg tk rugi la g tgk....spa-spa yg dok plan 50 50 nk g ke tak tu....aku syior 100% kn g tgk....mmg terbaik hihihihi....jom kita posing dlu dlm sunway pyramid tu...kih3....biasa la skng ni kn dh msuk dec.....HO HO HO!!!^_^
apa-apa pn enjoy gila mlm-mlm mngu ni!!!..
tgh syiok menaip ni....kat luar dh mcm dok berperang....04.12.2010 smbut apa ak rini...tertnya-tnyafikir lak tiba-tba tgh-tgh mlm ni!!!ye arrr pasng mercu mnglah kn ari MERDEKA la plk!!! mhhhhhh!!!blogger-emoticon.blogspot.com
Photobucket

4 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

wahhh~~satg nakal nk ajak Jan p tgk laa

...kah..kah..kahhhhhhhhhhh

:"♥Warnida:"♥ said...

nakal...!!! yeahh ajk smua la jgn ajk dia sorng ja...geng nakal kn rmai!!!...apa nama group tu berkk!!! hihihihi abang strika kita apa khbr...dok p prng tngai bini lagi ka!!!hihihii

Sarah Syazwani said...

ni yg nk p tgk nehh..ramai btl kata cite ni best

:"♥Warnida:"♥ said...

sarah....yes mmg kena p tgk ok...tak rugi...jgn gelak kuat2 sngt tau hihihihi