Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, December 8, 2010

Panjang Gila .......

Ishh best nya kan klu dpt rambut mcm Rapunzel ni...mcm2 leh bt....dan cuti semalm, plan baik pnya kak Tini ajk g tgk cita ni la..bwk PPG(PowerPuffGirl) dia jln-jln...mak su tumpng skaki...hihihi mmg best jalan cita dia...WALAUPUN cita katun..aku org dewasa yg tgk pn tak boring apa tah lagi kanak-kank kn....smlm p tgk pn...org-org dewasa ja yg bnyk hihiihih...jom-jom tgk cita ni...BEST PUNYA!!!

ada 3 lagi movie yg rsa mcm best jer..n kena g tgk

hahahahh tgk tajuk pn dh tau kata lawak kn...HANTU KAK LIMAH N BUDAK KENIT BALIK RUMAH..ari ni dh 8...esk la cita ni kluar....serbu!!!..budak kenit tu aku sja ja tmbh....hihihihih kecik nya e'ah:pdgn cita aksi ni...ala-ala G.I Joe gitu...tpi tajuk ni lain Tron Legacy...16.12, kena free la jgk kn time ni hihihih klu tk...beli jer la DVD!!!:p satu lagi movie KUNG FU PANDA 2...suka la kat panda tu....cute sngt-sngt.....tpi tahun depan la 2011 hihihii...

Photobucket

6 comments:

ummi maisarah said...

waaa..nk sgt tgk cita hantu kak limah tu..mcm bez

:"♥Warnida:"♥ said...

ummi...haaaa kena tgk tau ak>...hihihih mmbr aku bg tau cita ni best..:-p

loverbox said...

tron zaman tok kadok xbest lah...crite lama dibarukan balik....& xfaham apa yg nak disampaikan dlm crite tu...mcm xde jln penghujung....

:"♥Warnida:"♥ said...

loverbox...kamu dh tgk ker cita tu...btl ker tak best ni:p hihihii tgk CD jer la jwb nya!!

loverbox said...

yg keluaran baru nie...blm tengok lg...tapi sy dah boleh agak dah...mesti critenya lebih kurang sama dgn crite yg asalnya....mesti awk xfaham jln crite sepenuhnya....dgn visualnya yg sakit mata memanjang je...sebab gelap je...last2 cakap boring je...yg crite lain2 tu ok...boleh tahan lah...

lepas nie crite Gulliver's Travels kuar pd 25th december 2010..xpun Yogi Bear bulan nie juga...maybe 17th dah kuar...yg nie mesti lawak...

:"♥Warnida:"♥ said...

loverbox...dgr sttment lover pn dh dpt bygkan mcm mn cita tu...hihihi dok cri kat google gak cita lama ni..ada jmpa...aduyaii!!! haaa gilliver travels...spa mmat tu...suka sngt dia brlakon!!! yg jdi kung fu pnda kn...tgk triller cita tu pn nmpk mcm mnrik jer...!!