Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, December 6, 2010

Senarai Pemenang GA Cik Warnida

Wahh sekejp jer rsa kn...dh tamat GA nida ni...dok dlm terketaq-ketaq nk anjur kn GA ni..alhmdllh la seramai 213 org blogger yg sudi join GA ni...terima kasih tak terhingga kat semua yang terlibat...ok ok sblm tu nida nk ucp kn terima kasih jugk la kat kakak nida...ZAMIHARTINI dan kawan sekampng a.k.a geng blogger jugk Mr Nakal yg sudi tlg nida plih pemng-pmng ni....klu spa-spa nk knl diorng ni lbh mndlm sdlm-dlm nya klik jer la nama diorng tu k...nida dh link trus ke pintu blog diorng^_^....pemng sermai 7 org yg berjya d plih...1 2 3 nida sndri yang plih...yg slbh nya....mereka berdua yg mmbuat plihan!!! 7 org rsa mcm tk ckup jer kn huhuhuhu tak pa ada rzki lagi nida bt Contest plk k!!!^_^ mn tau hadiah dia rumah ke kereta ka...wahhh dalam mmpi jer la kot!! kih3...so spa-spa yg mng ni nida nk ucap kan TAHNIAH sbb ada luck kat blog nida ni...TAPI bkn yg lain-lain tu tak ada luck..ada cuma lain kli kot...!!! haishhh ckp bnyk lak nida ni....ok....zass!!!!ishh nida lak berdebar-debar nk announce nama-nama blog yg sngt bertuah ni....bunyi drum skit, opss sorry tk dgr..ada keslpan teknikal plk kih3....3 pemng yg nida plh ni...atas dasar luck jer....sbb nida buat ala-ala cbutan bertuah....dan ni la hasil nya...hadiah pertama...



3.http://www.syamilamohd.blogspot.com/4 pemng saguhati.....yg d plih oleh juri-juri jemputan...wahhh!!!


6.http://www.fairyofmycontest.blogspot.commenari

7. http://kerorokeroppi.blogspot.com/menari

hadiah² dia, nida bt kejutan skit yee....jeng jeng jeng br la rahsia...bru gempak org ckp....kn!!!! kpda pmng-pmng d atas..sila email kat nida nama penuh, alamat, no fon, n tak lupa jgk link blog korng k tulis skli dlm email tu kepada zamiwarnida@gmail.com..nida tunggu email² korng dlm msa semngu dri N3 ni di tenyeh ke blog...so cpt-cpt yee!!blogger-emoticon.blogspot.comclaim hadiah:p

TAHNIAH !!!!! SEKALI LAGIsembah
Photobucket

32 comments:

nurezzat said...

alhamdulillah... rezeki ezzat lagi..thankss sgt k.nida..hehe..

tahniah pada pemenang yang lain =)

:"♥Warnida:"♥ said...

ezzat..tahniah ak!!!!^_^ sllu la sngh blog akak

Miza Yusof said...

tahniah pada semua pemenang :)

:"♥Warnida:"♥ said...

miza....^_^ yeahh!!

mamalieyna said...

oooh tiada rezki kali ni..congrate to all winners!

:"♥Warnida:"♥ said...

mama.....alolol...tak pa aniversy ke 4 nnti...nida tmbh lagi blgan yg bertuah yee!!!:p

masturah idrus said...

alhamdulillah!! rezeki nk awal muharam ni.. hehe

Thanx Cik Wardina!

PUTERA2PUTERI said...

tahniah kepada semua pemenang....
x de rezeki la kali ni.....mana tau next GA lak kan..heheeehh..x gitu nida..

:"♥Warnida:"♥ said...

mas..yeah!!! eh bkn wardina la...WARNIDA ...org lain2 tu;p hihihi

:"♥Warnida:"♥ said...

putera2puteri...btl3..mn tau lps ni kot2 nida bt lgi GA ni....lps tu blgan pmng pn UP smpai jdi 20 ..hahahahahhahh mn nk tau kn....thx k sudi mmriahkn lagi GA nida ni^_^

nurezzat said...

ezzat memang selalu singgah blog akak.. ngee~

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!
blom rezeki syu lg..
nak cuba lg len kali..hee~

:"♥Warnida:"♥ said...

suhada...yeahhh smngt tu yg kita nk sbrnya.....apa yg pntng...ikatan pershbtan...lagi rmai join..lagi bertmbh kwn2 bru kn...slm perknlan dri nida:-) cuba lagi!!

:"♥Warnida:"♥ said...

ezzat..trma ksh ^_^

tomatokering :) said...

huwaa~tak sangka ada rezeki..hihi

tengs cik warnida!
sy emel nie ;)

:"♥Warnida:"♥ said...

tomato..yeah email2 :p

Amirah Yusof said...

isk..bila plak wat GA..x ckp pun..sob2 lilo..

:"♥Warnida:"♥ said...

mamu...laaaaaaaaaaa kn lilo ajk ari tu...huhuh tak pa kita tngu aniversy ke 4 lak nnti:p tak pn GA smprna besday lilo hihihihi komfom kena bt lain ni^_^

tomatokering :) said...

ceq dah emel da..dapat bg taw ea..takut tak sampai pasal ceq tak reti emel2 nie..hihi ;)

nak ajak cik nida terjah blog gadis kampung jom. ;)

http://tomatokering.blogspot.com/2010/12/jom-jadi-follower-gadis-kampung.html

:"♥Warnida:"♥ said...

tomato...dh dpt dh email tu^_^
ok nida terjah skng ok:-)

SYaMiLa said...

waa...kak sya pun salah seorang pemenang la.....terima kasih..dh lama tunggu nak menang GA..tercapai jugak. ;)

kak sya dh email yea...

:"♥Warnida:"♥ said...

kak syamila...hihih ada tuah kat blog nida ni...arap sudi la trma hadiah nida yg tk sbrpa ni....^_^ ok nnti nida ceq

tomatokering :) said...

hihi,,tengs cik nida ;D

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

kat nakal x da hadiah kaa~~~~

ahakss~~~

:"♥Warnida:"♥ said...

tomato....^_^

:"♥Warnida:"♥ said...

nakal...ada2..pngdil ada hadiah cndrahati:P

.:EnCiK LoBaK mErAh:. said...

alhamdulillah...
saguhati pon saguhati la...
tanx k cik nida..ti update blog..

kakyong said...

tahniah buat semua.... wah rezeki syamila di sini rupanya...

:"♥Warnida:"♥ said...

encik lobak...hihihih ok...

:"♥Warnida:"♥ said...

kak yong!!! :-) nnti klu ada apa2 GA jgn lupa join ok:p

Myra Jay said...

Thniah pd semua pemenang.. :)

:"♥Warnida:"♥ said...

myra...^_^