Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Wednesday, May 5, 2010

Tag jom!!!!....

yuhuuu!! asyik aku buka blog jer msti ada tag yg menanti aku ni:-p aku suka hahahahah.....bnyk tag lagi yg aku tak terjwb ni....smua ni berpunca dri si kenit la hhahahah kwn yg sempoi nah aku jmpa.....sempoi ker kenit hahahhah k k jom-jom apa tag dia bg kat aku kli ni hahahhahaablogger-emoticon.blogspot.com


1. ADAKAH ANDA RASA HOT?

mhhhh jap2 aku nk rsa HOT ker..hahah tak la sngt...besa-besa ja...nk hidup la org kta kn suam-suam jer tak nak hot-hot sngt nnti org tak suka (wahhhhhh!!!!) blogger-emoticon.blogspot.com

2. UPLOAD WALLPAPER LAPTOP/PC YANG ANDA GUNA SKRANG! DAN NYATAKAN SEBAB

sbb aku minat sngt-sngt mamt ni James Mcavoy, sebulm ni aku letk pic abg nabil aku la....tpi skng ni sdh tukr:-p(cinta ku sudh berubah arah) hahahahblogger-emoticon.blogspot.com

3. KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA...

waahhh Pizza ..nyum-nyum last aku mkn ....mhhhhhhh yg aku ingt last mkn ngn akak ros bila ak lupa sudh lma gak la,buln lepas kot haaaaaa btl la hihihi....(tba-tba teringin nk mkn ni) aduyaiiiiii

4. LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR...

lagu last aku dgr..(smbil-smbil dgr la ni) hahahhh justin bieber Ft ludacris...baby...comel kn lagu ni...video klip dia pn aku tgk....manja-manja gtu..mula-mula aku ingt kn yg nnyi lagu ni ppuan skli llki yg cute hahahahh

5. APA ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG NI...

smbil mnum cendol yg sngt sedp..hahahh jgn jelus yeee!!!

6. SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL NAMA APA...

wahh mentang-mentang la nama aku pnjg kn...hahaahh skng ni kwn-kwn kmpng aku pngl aku Marjinah(nama baru aku skng ni) , n Dida pnglan family aku....sempoi nya nama aku..tpi nama aku last bukan DIDA tapi NIda mai mn pn tak tau nma tu apa-apa jer la jji nma aku kn

7. TAG LAGI 4 ORANG...

1. Baity
2. Anen
3. Acap
4. misstuera

8. BERIKAN 5 YG ANDA TAHU TTG ORG YG MENGETAG ANDA...

1. Si kenit yg sempoi
2. Si kenit yang sngt POyo
3. Si kenit bru nk msuk 21 thun
4. Si kenit yang cute
5. Si kenit suka edit pic hahahahhahah

Photobucket


2 comments:

Si Kenit said...

weii
poyo ang kata aku? debusshhh ambik tu
hikhik
complete task =D

:"♥Warnida:"♥ said...

hahha laa kn no 4 tu aku puji hhahahah apa la ang ni
hahah tgh siap2 kn tag yg lain ni...tunguuu
beb ang online ka awat aku cri kat YM tak muncul pn...huhuh ni msti kes tak mau bg aku kacau ang ni huuhuhuhuhu