Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Monday, May 10, 2010

Tag nama

Wahhh smngt aku bt tag ni....penat bru blik keja...trus layan blog hahhahh ....Ye ye main tag lagi....layan weii mcm best ja adik alif nun ya nun tag aku kali ni ....ssh pn ada gak ni(smbil-smbl garu kepala) mau tak nya....nama aku mula mmg ngn huruf yg pling ssh ni...sat g mcm-mcm pektaan lak yg kluar.....kn tutttt la skit-skit hihhihihi.....mari-mari.....

haishhh ada undng-undng la plk tag kli ni hahhahah sblm ni aku main belasah jer...undng-undng pn undng-undng la.....brpa bnyk undng-undng daaaaaa!!!!...

tag ni nampak aje senang tp susah ooo
copycat kat blog anda
guna huruf pertama nama anda untuk jawab soalan ini (cth name aku bunga cinta sayang(pnjg nya nama cth pn hihihihiblogger-emoticon.blogspot.com) then gune laa huruf B...ada pahem!!
guna jawapan sendiri ...
jgn guna jawapan yg sama untuk setiap soalan
lagi satu xleh guna nama sendiri untuk soalan boy/girl name

what is your name
»Zamiwarnida......

a four letter word
»Zone

a boy's name
»Zizan(i like ♥) hihihi

a girl's name
»Zulaikha

an occupation
»mak aiii nk boh apa ni hhahahha adik soaln ni....kn hold dlu yee,,,nnti klu dh jmpa akak boh hahhahahah...ssh gila ni:-p

a color
»zitam..hahhhahha ni bhsa batu....klu yg tak phm tu HItam k....bhsa buku hiiihi...ssh ssh ishhh

something u'll wear
»zero hahhahahahah

a type of food
»mknan apa weiii ishhhh....tak tau la...tak nk jwb la soalan ni...arghhh ssh nya :-P

something found in the bathroom
»soalan ni pn tak nk jwb la...tak nk tak nk waaaaaaaaa blogger-emoticon.blogspot.com

a place
»ZIMBABWE

a reason for being late
»Z....tak nk jwb jugk la ssh nya :-( blogger-emoticon.blogspot.com

something u'd shout
»zasssssss!!!!!! hahahhaha

a movie title
»zombieland...takut nya hahahahhaah:-)

something u'd drink
»zamzam......tmbh air yee kat depn:-p hihihih ssh nya huruf mula nama aku ni ishhh2

a musical group
»Zac Efron...aci la hahahhah dia nnyi gak kn kn kn - love u zac hihihi

animal
»zebra

fruit
»zaiton......:) hahahahah sempoi nya

~kenakan awek-awek ni:-)blogger-emoticon.blogspot.com

1. yana
2. nano
3.efin
4. mia
5. miza
6. ciK LyndaWawa


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.combt tau smua hihihihi....enjoyy!!!!(klu spa-spa bca tag ni n rsa nk cuma bt...jom la.......d alu-alu kn.....zasss!!

Photobucket


10 comments:

Si Kenit said...

aku pon kena wehhh
tapi tak buat lagi
tag ni susah!
T___T

:"♥Warnida:"♥ said...

hahah tu la
bnyk gak soalan aku tak jwb..beb nama aku huruf mmg ssh la ang tak pa la:-p hahahahh try la beb!!!

ciK LyndaWawa igUana said...

haha..nama saya tiada unutk join tag ini..

:"♥Warnida:"♥ said...

cik....nama anda sudh d senarai kn...bt2 kn bt jgk:-p jom2 ^_^

fyna said...

huruf z mmg susah ma..hehe
tp lucu la jawapn u.. XD

:"♥Warnida:"♥ said...

hahaha tu la pasl....aduyaiii bt tu berpluhw nk jwb hahahah..smngt tag pnya pasl la kta kn:-) hahhahahah

+akufobia+ said...

fuhh.tak kena.sempat elak.wee.

:"♥Warnida:"♥ said...

cik fobia..jom2 try..ha3

Sweet Cleopatra said...

name sy pon ade..tp bru bkk blog arini..so lom buat lg..huhu..cm sush jek..:P

:"♥Warnida:"♥ said...

laaa yka...ala main blsah ja jji happy:-) kn kn kn