Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Thursday, May 6, 2010

KAWAN-KAWAN BAIK:-)

aduyaiii byar tag si kenit jer la keja aku ni hahahha...tak pa sbb skng ni aku tak ada benda sngt nk kongsi ngn korang-korang smua so....layan jer la apa yang ada hahahahah jji blog aku sntiasa d update kn kn kn....wahhhh pasl best friend ni....sempoi..sempoi...tapi aku ni bnyk sngt best friend mcm mn....tak pa la aku letak smua yg mn ada ni..hahahah blog aku cita aku ikut suka aku la kn hihihiihi

jom-jom tgk apa yang perlu ada:-

1) Siapakah kawan baik anda?

rmai ni la weii best friend aku ni.....hihiihii layan!!!

FIEZA(aku mula berkwn ngn dia dri thun 2001-smpai la skng ni arap-arap smpai bila-bila hbgan pershbtan antra aku ngn dia....)ENNIS( aku mula knl dia dri thun 2004 kwn yg sempoi nah aku jmpa....enis terbaik dri ladang hahahhaha)
ASH ( pun dri thun 2004....mama yg HOT skng ni.....syg ang muaxx muaxx muaxx) hihihiADIK(FADHILAH) ( kwn dri zaman kanak-kanak lagi....smpai la skng ni....)CAH(HANISAH) ...pun sma....kwn dri kecil lagi.....setaman ngn aku....
aku syg depa-depa ni

2) kenangan manis & kenangan pahit

Manis
fieza- selalu dating sama-sama bila blik kmpung.
Enis n ash- lepak ngn enis kat langkwi stu ari ngn BF msing-msing hahahhah(perlu ker sttment tu) kuang3...ash..bermalam kat umh dia kot...lps tu bergosip smpai pagi hahahahah sempoii nya
Cah n adik-pnjat pokok asam depn umh aku lps tu nnyi ats pokok tu hahahahha

Pahit
Fieza - buat msa skng tak ada yg phit antra aku ngn fieza...n tak prnh gaduh pn:-p hihihihi
Enis - apa ak......enis..phit apa ak....tak tau la pn tak ada la..mngkn time sek nakal sma-sma kn dnda ngn warden la kot hahaha
Ash- kantoi dating sma-sma....tpi ang tak kn sanding tapi aku kena waaaaaaaaaaa huhuhu :-p
cah n adik - pahit bnyk aku rsa hahahah sbb dua dua kwn ni aku knl msa kecil lagi...so bnyk la tak leh nk ingt la...gaduh pn sllu gak hahahah dulu la skng ni tak dah hahahha

3) Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda,
apakah yang anda akan katakan padanya??

laaaaaaaaaaaa sminit ja mn nk ckup.....hahhaa thx sbb thn ngn sikap aku slma kita berkwn :-)
( sedih la plk uhuhuhu )

4) Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger
actly rmai yg nk sngt-sngt aku jdi kwn.....wahhhh..tak pa tak pa ku plih 3 jer ak
1. milimilo
selesai sudh tag yg d beri hahahahh opss sblm aku terlupa....tak smsti nya kwn-kwn aku yg lain tu bukn kwn baik aku...aku ttp syg smuablogger-emoticon.blogspot.com......happy dpt kwn-kwn mcm korng-korng smua k.....termsuk la si kenit hahahah thx la sbb sudi jdi kwn aku smpai skng ni....aku knl ang pn dlm dunia internet ni jgk...baik smpai skng ni kn hahahahh ....sowie la sbb terubh skit tajuk tag yg ang bg aku ni hhahaahhh...jji aku bt kn oki......lain kli tag la bnyk-bnyk lagi .... terbaik oki...:-)
Photobucket

2 comments:

Si Kenit said...

complete task dear
hahahaha =D

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahahhah aku suka aku suka...tag lagi ya lps ni :-p hahahhah....keja aku kat blog ni bt tag ang ja hahhaahh