Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, April 27, 2010

TERJAH HANDBAG...jom

Ishhh Si kenit ni....aku ingt kn,aku ada hutang duit ker apa ke ngn dia..rupa-rupa nya hutang satu tag hahahah bt suspender jer(bhsa apa ni) hahaha dia ni la.....huhuhu sblm apa-apa, si kenit smpai kn slam aku kat en amer ang k...demam yee!!cian!!! opssss k k lari tjuk lak....ni haaaaaaaa dia tag aku sbb nk terjah handbag aku yg tak sebrpa ni...haishhh nk tgk ker?? btl nk tgk ni?? jom-jom aku bwk smua terjah apa ada dlm handbag aku :-paku rsa smua org msti kna ada bnda alah ni kn...WALLET....hahahah dlu aku pkai yg pnjg skng ni sja la gedik nk pkai yg pendek..jji muat msuk kn ic,lesen,atm kad...bnda pntng tu...sat g tak psl-psl kena tngkp:-p
Fon bnda yg pnting untuk smua.....mak aiii bnyk nya...yela stu no aku ngn kwn-kwn..stu no lagi aku ngn family aku mau tak nya smua kaum kerabt pkai celcom so join venture la ni...yang lagi stu no tu untk kerja bru ja dpt fon tu hahahah sip bajet la smua hihihihi(sakan-sakan)Game boy....hahhahahahh tak prnh aku buang dri dlm bag ada ja....tpi skng ni jrng la aku nk main game ni..yela game kat facebook tu bkn main bnyk aku join hahahhahah :-)
pendrive n USB sllu la kena bwk yee...sng la nk upload pic kat FB,blog:-) ...download lagu...ishh shh tu klu tak bwk...klu mmry fon pnuh leh smpan dlm pendrive kn:-p sng keja hihhi si kenit sakan 3 pendrive dia yee :-)wlpun aku pkai fon yang ada MP3 smua...aku ttp dgr dgn bnda alah ni(ZEN MP3)....sng tak kacau aku,yela jap g tgh-tgh dgr lagu...msj msuk ke call msuk ker..kan terbantut lagu tu hahahhah tak syiok la org kta...
""Kejelitaan hak milik setiap insan" wahhhhh aku rsa smua handbag wanita akan ada smua benda-benda alah ni kn....:-) sma la ngn aku...hihihi(aikk kontot dh aku nya celak :-p) hihihihikunci motor...kunci rumah...kunci opis..n kau kunci cinta ku dalam hati mu hahaah ehhhh tiba-tiba terkluar lagu ramlah ram la plk hahhahahahbenda-benda cute-cute kocik-kocik yg ada hihihihi haishhhh knpa pngasah pensil pn ada dlm aku nya bag ni:p pelik-pelik
last skli....vicks n mnyk angin hahahha.....tah apa-apa la aku bwk :-p

hahaahhah si kenit ok ak aku dh byr hutang ni:-p nnti tag aku lagi yeee....hahahah mngisi msa lapang btl la....
so klu ada spa-spa yg teringt sngt nk bt tag ni d alu-alu k.....sila jgn mlu jgn segan....sma-sma kita mnjya kn tag msing-msing:-)
Photobucket

4 comments:

+akufobia+ said...

ayyoo.macammacam ada.

:"♥Warnida:"♥ said...

hahah fobia jom la join tag kn dri anda tu:-p hahahhahh:-)

Si Kenit said...

weiii
cayalahhh handphone ang boleh buat kedai handphone bergerakk
kehkehkehkeee =D

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahah ang tk tgk yg rosk lagi...
aku pn tak tau nk p jual kat spa dah ni:p hihiiihi:-)