Advertising

Geng Kuntum Marjinah

Tuesday, May 11, 2010

contest - SENYUMAN PALING MENAWAN

SENYUMAN PALING MENAWAN.....

Haaaaaaaaaaaa....si kenit kli ni dia ajk aku...join contest lak hahahhah mcm mnrik ja jom-jom nk join gak la...

trma kash bt chentazetty (klik link ni tau) klu nk tau syarat-syarat contest....


sweet kn pic ni.....^_^

kalau yang ni....plk!!!
almak...terpoyo sudah !!!!! :-)
kuang..kuang..kuang...kuang
senget la plk aduyaiii....
pic ni aku ambil time aku smngt nk g jmpa kwn-kwn sek lama yg dh berthun-thun tak jmpa kn!!! hahhahah dh siap itu ini...tersa guwdixs la plk nk snap pic sndri..tu la sbb yg senget abis aduyaiii....bt msa skng ni pic ni aku rsa snyuman aku yg sngt ikhls(tak la kta smua pic-pic aku tu snyum paksaan hahhah!!!) hihihi pic aku kn....aku tau la :-p wekkk!!! apa aku dok merapu ni :-p

k k k k k abis sudh (pendek nya !!!) hahahhah what ever la....lps tu aku kn tag 4 org lagi ni....aku nk ajk bdk-bdk cute comel join contest ni la hahhahah org-org nya ada lah!!!! jeng jeng jeng

1. baity
2. Lady Awin
3. lyn
4. liena

buat tau !!!! sebelm 20 mei sbb last date untuk contest ni!!!..jom-jom
' kerana senyuman bgtu brharga' (wahhh smpat lak aku dok bt iklan)....^_^

Photobucket

10 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

untuk senyuman paling poyo takde ke?paling selambe ke....saya k senyuman tu..hahaha

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahah tu la blm ada la...nnti kita bt k..hihihih snyuman plng poyo skli hahahhh jom2 kn join tau :-)

miszirdawaty said...

heh.
kiyut~

:"♥Warnida:"♥ said...

hahahahha

shaa bonitaa said...

wah..join jgak ea..gud luck..heee~~

:"♥Warnida:"♥ said...

shaa...
ada join jgk ker:-)
hahahah sja2 la syiok2 hahahah

gadis.kasut.tinggi said...

may i join?
;)

:"♥Warnida:"♥ said...

ehhh jom2....d alu2 kn...seblm 20.05 so blh la :-)
join tau

Si Kenit said...

ok yes
dah selamat
hehehee
=p

:"♥Warnida:"♥ said...

hahaahah